Τοποθετηση LCD διπλα σε hifi???Βοηθεια

tapouts

New member
2 October 2006
23
Συμφορουμιτες καλησπερα σας,



Ισως καποιοι θυμαστε παλαιοτερα που σας ειχα ζητησει συμβουλες για LCD κλπ.Τελικα κατεληξα στην SAMSUNG LE23R71 και λογω οικονομικων και λογω αποστασης διοτι θα μπει σε δωματιο με οχι και πολυ μεγαλη αποσταση.

Μπαινω στο θεμα να μην σας κοραζω.Εχω ενα επιπλο στο δωματιο κα εχω πανω ενα hifi...

Αριστερα απο το hifi σχετικα κοντα στο αριστερο ηχειο σκοπευω να βαλω την νεα μου τηλεοραση...Λετε να υπαρχει προβλημα οταν ειναι ανοικτα και η LCD και το hifi? Τι να κανω να τα αφησω ως εχουν? 'Η οταν εχω ανοικτη την τηλεοραση θα εχω κλειστο το στερεοφωνικο και αντιστροφα?


Παρακαλω τη βοηθεια σας:grinning-smiley-043
Τη ζηταω γιατι αλλιως δε θα μπορεσω να τοποθετησω την tv...:grinning-smiley-043
 

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,396
t3.large
Το προβλημα με τα (αθωρακιστα) ηχεία και τηλεοράσεις ήταν οτι πολυ απλα ο μαγνητης του ηχειου επηρέαζε το μαγνητικο πεδιο του καθοδικου σωλήνα, έτσι είχες φαινομενα αποχρωματισμου.

Όσον αφορα την lcd, no problem!
 
18 June 2006
7,544
ακριβώς matilda...
μόνο οι CRT λόγω αρχής λειτουργίας και κατασκευής έχουν προβλήματα μαγνητισμού...οι plasma και οι lcd ΔΕΝ έχουν κανένα-απολύτως-πρόβλημα μαγνητισμού..οπότε η γειτνίαση με ηχεία δεν τις επηρεάζει...
 

supacoopa

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,411
Athens
Αυτο ισχυει και για τους προβολεις? Αν βαλουμε τον προβολεα μας (LCD ή DLP) διπλα ή πανω απο ενα ηχειο μη μαγνητικα θωρακισμενο, θα εχουμε προβλημα?
 

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,418
Athens, Greece
supacoopa said:
Αυτο ισχυει και για τους προβολεις? Αν βαλουμε τον προβολεα μας (LCD ή DLP) διπλα ή πανω απο ενα ηχειο μη μαγνητικα θωρακισμενο, θα εχουμε προβλημα?

Hχείο δίπλα στον προβολέα?... Tί να ακούς από εκεί? Tο προβολικό είναι σχεδόν απίθανο να τοποθετηθεί δίπλα σε ηχείο...