Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Re: Απάντηση: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Eγω ενα προβλημα εχω, με τοσες παιχνιδαρες τι να πρωτοδιαλεξω, halo, bioshock,mass effect κλπ κλπ, φανταζομαι και εσυ το ιδιο blizard εε???
χαχαχαχα

Καλο.:flipout:

To Ηalo το εχω παραγγειλει και το περιμενω απο μερα σε μερα οποτε δεν μπορω να μιλησω γι'αυτο. Το Bioshock παντως που το εχω αγορασει ειναι ενα απο τα κορυφαια FPS ολων των εποχων. Τρομερο σε εικονα, ηχο και gameplay.

Το Gears of War αν και πολυ καλο δεν με εχει εμπνευσει στο multiplayer. Προτιμω το Call of Duty 3 στο οποιο εχω ξοδεψει απειρες ωρες τους τελευταιους μηνες και αναμενω με αγωνια το COD4.
 

blizard

Banned
11 March 2007
1,001
Δεν γράφεται κανένα ανέκδοτο με το Τοτό βρε παιδιά να γελάσουμε όλοι κανονικά ? αυτά είναι κρυάδες και τα έχουμε ακούσει 500 φορές.

Από fps το ps3 έχει Resistance-haze-UT στα γρήγορα … αρκετά για τους fan νομίζω...
(βέβαια υπάρχουν και βγαίνουν τόσα ακόμα μέχρι τις γιορτές, που δεν γίνεται να πάρεις ούτε τα μισά από όσα θες.)

ΥΓ
Από τα top games τοy xbox που βγαίνουν σε pc ίσως δοκιμάσω το bioshock αργότερα ... αν και με τον χαμό που αναμένετε στο ps3 δεν ξέρω σίγουρα.
 

Δημήτρης Αντωνόγλου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,493
Χίος
Εγώ λέω να ονομάσουμε το thread "console wars" ή "η κονσόλα μου είναι καλύτερη από τη δική σου". Ας γράψω και εγώ την άποψη μου

Mια και έχω και τις τρείς κονσόλες μάλλον μπορώ να είμαι λιγάκι πιο αντικειμενικός:

Από τα ως τώρα παιχνίδια που κυκλοφορούν και έχω παίξει βαθμολογώ τις κονσόλες με την εξής σειρά:

Πληθώρα αξιόλογων τίτλων που ήδη κυκλοφορούν
1) 360 (Gears, Bioshock, Halo, PES 6, Forza, Oblivion)
2) PS3 (Heavenly Sword, Resistance, Oblivion, Ninja Gaiden)
3) Wii (Zelda, Wii Sports)

Γραφικά
1) 360
2) PS3 (έχει δυνατότητες βελτιώσης σε καμιά 3ετία που θα το μάθουν οι προγραμματιστές. Δηλ ζήσε Μάη μου)
3) Wii (έλεος είναι χειρότερα ακόμη και από αυτά του PS2)

Καινοτομίες στο Gameplay
1) Wii (Χειρισμός)
2) 360 (Xbox Live)
3) PS3 (αποτυχημένη αντιγραφή χειριστηρίου Wii)

Online Gaming
1) 360
2) PS3
3) Wii

Media Player / HTPC (?)

α) PS3 (Blu Ray, Wi Fi, Linux, Internet Browser)
β) 360

Ποιότητα Κατασκευής / αισθητική
1) PS3
2) Wii
3) 360 (άβολα χειριστήρια, υπερβολικός θόρυβος, υπερθέρμανση και χαλασμένες κονσόλες)

Μεγαλύτερη παραπλάνηση από την εταιρία πριν την κυκλοφορία και μεγαλύτερη απογοήτευση
1) PS3 (θα είχε παιχνίδια 1080 p. Έχει ένα ή δύο και η GPU αγκομαχάει)
2) PS3 (Ο Cell θα ήταν πανίσχυρος και θα ήταν κάτι χιλιάδες φορές πιο γρήγορος από το PS2. Ναι καλά το είδαμε. Απλά μας φόρτωση η Sony έναν multi purpose επεξεργαστή που δεν κάνει για γραφικά ή είναι πρακτικά τόσο δύσχρηστος ώστε να μην κάνει)
3) PS3 (θα είχε τα τέλεια γραφικά. Μέχρι στιγμής είναι εμφανώς χειρότερα από του 360. Τελευταία στιγμή είδαν την πατάτα τους και πέταξαν τσόντα μια ATI της κακιάς ώρας. Θα κάναμε πολύ γέλιο (ή κλάμα) αν έβγαινε χωρίς αυτή την κάρτα και μέναμε μόνο με τους 3 cell)

Αν είχα να διαλέξω με μοναδικό κριτήριο τα παιχνίδια και μπορούσα να αγοράσω μία κονσόλα θα έπαιρνα 360. Αν με ενδιέφεραν μόνο οι multimedia δυνατότητες PS3. Αν δεν ήμουν hard core gamer και ήθελα μια ανάλαφρη και προτότυπη εμπειρία παιχνιδιού Wii.
 
Last edited:

blizard

Banned
11 March 2007
1,001
Έχεις πολλά χοντρά λαθάκια για εμένα...

-Η μεγάλη παραπλάνηση πριν την αγορά ήταν που έλεγαν στους xbox360 users ότι παίρνουν σωστό μηχάνημα με 3% failure rate...
-Οτι το hdmi είναι άχρηστο και θα βγάλουν hdmi cable όταν χρειαστεί... δεν τους είχαν πει για νέο xbox.
-Οτι το DVD είναι αρκετό για αυτή τη γενιά...
-Οτι το 1080p στα games είναι αδύνατο... δείτε το link να γελάσετε.
http://www.theinquirer.net/en/inquirer/news/2006/03/22/1080p-for-games-impossible-says-microsoft
-Οτι το halo είναι παιχνίδι του 10 με τα καλύτερα γραφικά στο xbox...

-Αντίθετα κανείς δεν είπε από την sony πως όλα τα games θα βγαίνουν σε 1080p... όλοι ξέραμε ότι στην αρχή θα ήταν 720p, και μας εξέπληξε τελικά πως πάρα πολλά τα κατάφεραν πολύ γρήγορα.
-Δες εδώ τι είναι ο cell γιατί τα έχεις μπερδέψει... ότι πιο επαναστατικό έχει βγει τα τελευταία χρόνια , και όσο μαθαίνουν τον εντελώς διαφορετικό τρόπο προγραμματισμού που θέλει, θα βγαίνουν διαμάντια.
http://www.ps3forums.gr/vB3/showthread.php?p=13323#post13323
-To sixaxis είναι φοβερό... στο warhawk δεν υπάρχει ανάλογη εμπειρία παιδιά, το ότι σε πολλούς μοιάζει αποτυχημένο είναι φυσικό για το οτιδήποτε νέο, τα ίδια είχαμε και όταν πρωτοβγήκε ο αναλογικός μοχλός.

-Οποίος ενδιαφέρετε για κονσόλα που θα βγάλει τα καλύτερα γραφικά να πάρει ps3... το xbox360 έδωσε τα πάντα, το ps3 τώρα αρχίζει.
-Και πραγματικά exclusive... αλλιώς pc ή xbox, και αναβάθμιση -αλλαγή σε κανά χρόνο το πολύ.

ΥΓ
Ξέχασα, ότι αν πέσει η τιμή του ps3 στα 400-450 ευρώ που λένε, με δωρεάν live και BD ,όλα τα παραπάνω δεν έχουν σημασία... κάνει μπάμ τι συμφέρει.
 
Last edited:

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Απάντηση: Re: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Αλλά η καλύτερη παιχνιδομηχανή ανεξαρτήτως τιμής είναι το PC. Ειδικά σε Strategy και RPG (που είναι και τα αγαπημένα μου) δεν έχει αντίπαλο.


Nαι αν κανεις αναβαθμιση καθε πεντε μηνες, και μετα λυσεις τα οποια προβληματα παρουσιαστουν μεχρι να παιξεις οντως ειναι.:flipout:
 

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Καλα blizard αυτο το "οταν θα βγουν παιχνιδια" το ακουμε σχεδον 8 μηνες, οταν βγουν λοιπον το ξανασυζηταμε.
Το xbox εδωσε οτι ηταν να δωσει?Πλακα κανεις μαλλον.
Γυρνα πλευρο τωρα.
 

Δημήτρης Αντωνόγλου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,493
Χίος
Επειδή έχεις υφάκι, θα σου πω δυο κουβέντες.

Σταμάτα να κάνεις σαν παιδάκι, βγάλε τις παρωπίδες και δες τι υπάρχει σήμερα.
Τα ΘΑ μου θυμίζουν τον Αντρέα του 81. Και εγώ έφαγα την προπαγάνδα της Sony και το πήρα, αλλά βλέπω και την πραγματικότητα. Βέβαια απέκτησα ένα Blu Ray Player σε καλή τιμή. Μάθε να διαβάζεις τα post. Έγραψα "Από τα ως τώρα παιχνίδια που κυκλοφορούν και έχω παίξει βαθμολογώ τις κονσόλες με την εξής σειρά". Τώρα το τι θα βγει μετά από 2-3 χρόνια θα το δούμε και μακάρι να έχεις δίκιο. Πως ξέρεις ότι το 360 έδωσε τα πάντα; Είσαι games programmer;

Για το failure rate έγραψα εκεί που βαθμολογώ ποιότητα κατασκευής αν δεν το πρόσεξες οπότε δε χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις. Εγώ δεν έχω παρωπίδες.

Ωραίες οι θεωρίες για το Cell, αλλά στην πράξη δεν υπάρχει ούτε ένα παιχνίδι με καλύτερα γραφικά στο Xbox. Σε συμβουλεύω να μη θεωρείς το Web ως υπέρτατη αλήθεια. Ειδικά το να παραθέτεις link σε PS3 forum για να επιχειρηματολογήσεις υπερ του PS3 δεν είναι και το πιο δυνατό επιχείρημα.

To Sixaxis είναι αισχρή αντιγραφή του χειριστηρίου του Wii και δεν έχει ούτε τη μισή του λειτουργικότητα.

Το Halo δεν έχει τα καλύτερα γραφικά του Xbox. Είπα τίποτα τέτοιο; Το Bioshock, το Gears και το Rainbow Six έχουν καλύτερα.

Το "χοντρά λαθάκια" είναι λανθασμένη έκφραση και οξύμωρο σχήμα. Μάθε πρώτα Ελληνικά και μετά να παίρνεις υφάκι και να παριστάνεις το δάσκαλο με το google. Εδώ είναι forum ανθρώπων με επίπεδο, αν δεν το έχεις καταλάβει. Τους εξυπνάκηδες οι συμφορουμίτες τους έχουν για πρωϊνό.

Το ότι αγοράσαμε μια κονσόλα που είναι χειρότερη από αυτή που αγόρασε κάποιος άλλος δεν είναι λόγος για να νιώθουμε μειονεκτικά. Προσωπικά έχω κάνει αρκετές αγορές οι οποίες αποδείχτηκαν λάθος. Τι να κάνω να βάλω τα κλάματα, η να επιμένω ότι επειδή αγόρασα κάτι εγώ είναι με το ζόρι καλό. Αυτό θα ήταν κόμπλεξ και άρνηση μαζί. Προσωπικά με χαλάει που το 360 είναι καλύτερο από το PS3 γιατί μου αρέσουν οι συσκευές της Sony και έχω πολλές σπίτι (τηλεόρασεις, ενισχυτή, μινι στερεοφωνικό) και μου άρεσε και το PS2. H αλήθεια όμως πρέπει να λέγεται.

Η απάντηση μου είναι στο δικό σου ύφος για να δεις τι ωραία που φαίνεται άμα σου μιλάει ο άλλος με τον τρόπο που μιλάς εσύ. Δηλαδή "Έχεις πολλά χοντρά λαθάκια για εμένα... ", "... και ο πιο άσχετος βλέπει τι τον συμφέρει.", "δείτε το link να γελάσετε."

Άμα χαμηλώσεις τους τόνους και παρατήσεις το υφάκι τα ξαναλέμε. Αλλιώς δεν πρόκειται να απαντήσω σε μηνύματα όπως το προηγούμενο σου και μην το θεωρήσεις έλλειψη επιχειρηματολογίας.
 

blizard

Banned
11 March 2007
1,001
Καλα blizard αυτο το "οταν θα βγουν παιχνιδια" το ακουμε σχεδον 8 μηνες, οταν βγουν λοιπον το ξανασυζηταμε.
Το xbox εδωσε οτι ηταν να δωσει?Πλακα κανεις μαλλον.
Γυρνα πλευρο τωρα.
Ήδη έχουν βγεί παιχνιδάρες, και να είσαι σίγουρος ότι το motorstorm 2 και το HS2 θα είναι πολλές φορές καλύτερο.... το ίδιο όλα.

Το 360 ξόδεψε τρελά λεφτά για να δώσει τα καλύτερα γραφικά στο halo και πήγε μέχρι εκεί που βλέπεις.
Το μηχάνημα έχει τερματίσει, και πλέον είναι σαν να παίρνεις κάρτα γραφικών... μετά από λίγους μήνες βαριέσαι τα ίδια και θες αναβάθμιση.
(καλύτερα να αγοράσετε πραγματική κάρτα γραφικών στο pc, παρά xbox... όποιος θέλει κονσόλα υπάρχουν τα ps3 και το wii)
 

Δημήτρης Αντωνόγλου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,493
Χίος
Re: Απάντηση: Re: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Nαι αν κανεις αναβαθμιση καθε πεντε μηνες, και μετα λυσεις τα οποια προβληματα παρουσιαστουν μεχρι να παιξεις οντως ειναι.:flipout:

Αν πρόσεξες έγραψα ανεξαρτήτως τιμής. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει και τις αναβαθμίσεις. Αντικειμενικά χρειάζεσαι αναβαθμίσεις κάθε χρόνο για να παίξεις τα νέα παιχνίδια με full γραφικά. To εξάμηνο το βρίσκω υπερβολικό. Οι κονσόλες 2 -3 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους είναι ξεπερασμένες σε σχέση με τα γραφικά των PC και δεν αναβαθμίζονται. Βέβαια είναι πολύ φθηνότερες, αλλά τα παιχνίδια τους 20-30% ακριβότερα. Για να αντιμετωπίσεις τα πρώτα προβλήματα των παιχνιδιών, υπάρχει μια πολύ απλή πρακτική. Δεν αγοράζεις παιχνίδι, αν δεν περάσουν 2 μήνες από την κυκλοφορία του και μέχρι να βγουν τα πρώτα patch. Δυστυχώς το φαινόμενο με τα patch, έχει κάνει την εμφάνιση του και στο XBOX 360.

Πάντως αν θες πραγματικά να γελάσεις, προσπάθησε να παίξεις RTS χωρίς ποντίκι-bye-
 

blizard

Banned
11 March 2007
1,001
Το "χοντρά λαθάκια" είναι λανθασμένη έκφραση και οξύμωρο σχήμα. Μάθε πρώτα Ελληνικά και μετά να παίρνεις υφάκι και να παριστάνεις το δάσκαλο με το google.
Το "χοντρά" πήγαινε γιατί ήταν εντελώς (μα εντελώς) λάθος κάποια πράγματα που έλεγες (κατά την γνώμη μου) , το "λαθάκια" γιατί μιλάμε για κονσόλες τώρα και δεν ήθελα να φαίνεται σαν να έκανες και κάποιο έγκλημα....
(μου φάνηκε και αστείο αλλά δεν περίμενα να ενοχληθείς ... πάντως αν και δεν βλέπω λόγο να βγάζεις χολή, sorry.)

Διάβασε τα link που έδωσα και πιστέυω θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο... και στα άλλα που δεν υπάρχει link μπορώ να δώσω ή να το συζητήσουμε αν διαφωνείς.


ΥΓ
Ασε τα άσχετα όμως...
 
Last edited:

stavros kamoulakos

Senior Member
17 June 2006
580
Athens,peristeri
Απάντηση: Re: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Ήδη έχουν βγεί παιχνιδάρες, και να είσαι σίγουρος ότι το motorstorm 2 και το HS2 θα είναι πολλές φορές καλύτερο.... το ίδιο όλα.

Το 360 ξόδεψε τρελά λεφτά για να δώσει τα καλύτερα γραφικά στο halo και πήγε μέχρι εκεί που βλέπεις.
Το μηχάνημα έχει τερματίσει, και πλέον είναι σαν να παίρνεις κάρτα γραφικών... μετά από λίγους μήνες βαριέσαι τα ίδια και θες αναβάθμιση.
(καλύτερα να αγοράσετε πραγματική κάρτα γραφικών στο pc, παρά xbox... όποιος θέλει κονσόλα υπάρχουν τα ps3 και το wii)[/quote]


Μετα απο αυτα που λες θελεις να σε παρουμε σοβαρα εδω μεσα;Ασε που Haze,UT,πηραν αναβολη αν εμαθες, η δεν τα γραφετε αυτα στο PS3 forum:flipout:
 

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Δημήτρης Αντωνόγλου;272078Πάντως αν θες πραγματικά να γελάσεις said:
Δημητρη εχω λιωσει το command & conquer, νομιζω ειναι rts δεν τα παω καλα με αυτους τους ορους, και δεν ειχα κανενα προβλημα!Ο χειρσισμος ειναι αψογος.
 

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Δημήτρης Αντωνόγλου;272078Πάντως αν θες πραγματικά να γελάσεις said:
Δημητρη εχω λιωσει το command & conquer, νομιζω ειναι rts δεν τα παω καλα με αυτους τους ορους, και δεν ειχα κανενα προβλημα!Ο χειρισμος ειναι αψογος.
Aσε που σιγουρα η Microsoft θα βγαλει καποια στιγμη και ποντικι.
 

blizard

Banned
11 March 2007
1,001
Re: Απάντηση: Re: Βγήκε το Halo 3! Διαβάστε Review

Μετα απο αυτα που λες θελεις να σε παρουμε σοβαρα εδω μεσα;
Βαριέμαι να ασχολούμαι με αυτά... δεν είμαι πολιτικός για να με νοιάζει , κάνε ότι σε ευχαριστεί περισσότερο.
Μου φτάνει αν δεν υπάρχει κάτι να πείτε επί τις ουσίας για να διαψεύσετε όσα ανέφερα, οπότε ουσιαστικά αγνοώ τέτοιου είδους "απαντήσεις".
 
Last edited:

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Νταξει το PS3 μαμαει.....Οκ τωρα?
Ρε blizard τι πας να μας πεις αφου εισαι ο πιο γνωστος ps3 fanboy που παιζει στα ελληνικα forum.
Απο την αλλα σε παω κιολας γιατι φαινεσαι καλο παιδι και συμπεριφερεσαι γενικα σωστα.Μου αρεσει να σε τσιγκληζω λιγο κιολας.......