Western Digital TV HD Media Player

ilias78

Established Member
13 December 2009
280
πηρα απο πλαισιο μια tv και μου εδωσαν δωρο ενα τετοιο καλουδι.
δεν εχω ιδεα απο αυτο το πραγμα. απο οτι καταλαβα, συνδεω αυτο με εξετερικο και με την tv?
εχω 2 εξωτερικους. εναν passport και εναν με εξωτερικη τροφοδοσια. μπορω να συνδεσω και τους δυο?
 

kosmous

Supreme Member
17 June 2006
4,463
Ναι .
Αυτόν με την εξωτερική τροφοδοσία θα τον έχεις και στο ρεύμα φυσικά .
 

makis84

New member
18 December 2009
2
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Αγορασα κ εγω προσφατα το καλουδι και σας "ανακαλυψα" γουγλαροντας για ενα προβλημα που μου εμφανιστηκε. Ενω στην αναπαραγωγη των αρχειων δεν εμφανιζει κανενα απολυτως προβλημα και λειτουργει ρολοι υπαρχει ενα θεμα με τους υποτιτλους. Σε παρα πολλες ταινιες εμφανιζονται ασυγχρονιστοι. Τι εννοω: ενω ο υποτιτλος σκαει την ωρα που μιλαει ο ηθοποιος εμφανιζεται για παρα πολυ λιγο και εξαφανιζεται ενω την επομενη φορα αργει να εμφανιστει και διαρκει για πολυ λιγο κ.ο.κ.Οι ιδιοι υποτιτλοι στον υπολογιστη με εμφανιζονται κανονικα. Απο ενα σημειο και μετα καταντα ψυχαναγκασμος και τους απενρεγοποιω. Εχει το firmware 1.2.07. Προσπαθησα να εγκαταστησω το 1.3.0.1 αλλα στα settings δεν μου ελεγε για update αλλα για reset και το φοβηθηκα. Υπαρχει περιπτωση να λυθει το θεμα με αλλαγη firmware η με καποια ρυθμιση?
Sorry αν εχει απαντηθει ξανα παρομοια ερωτηση αλλα απο ενα σημειο και μετα απελπιστηκα ψαχνοντας στις 200+ σελιδες του thread:AFADF0:

ΕDIT. Ξεχασα να αναφερω πως κανει το ιδιο και στους ενσωματωμενους αλλα και στους εξωτερικους απο αρχειο srt.
 
Last edited:

SoCiaL

AVClub Enthusiast
26 September 2007
1,174
Ισως και να πρόκειται και για ασυγχρόνιστους υπότιτλους, δεν λύνονται όλα με το update.
Συμφωνω,αλλα αν θυμαμαι καλα με την 1.2.07 φλασαρανε οι υποτιτλοι.
 

integRa

New member
18 December 2009
8
Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι?

Πηρα κ εγω αυτον τον media player απο ενα πακετο τηλεορασης που το εδιναν δωρο και τον συνδεσα με hdmi στην δευτερη θυρα που διαθετει η tv. Παρολαυτα δεν μου τον "βλεπει" καθολου η τηλεοραση. Δοκιμασα και του εβαλα ενα usb stick με μια ταινια που ειχα βαλει μεσα. Εδειξε πως την διαβαζε αλλα στην tv τπτ. Ουτε καν το μενου του δεν δειχνει. Υποψην οτι την συντονισα στην hdmi 2 λειτουργεια την tv.

Μπορει να εχει προβλημα το player? Οποιος μπορει ας βοηθησει
 

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,415
Terra
Έλεγξε σε πρώτη φάση αν πατάει καλά το καλώδιο HDMI στο WD. Επειδή είναι λίγο βαθύ το βύσμα, έχουν αναφερθεί προβλήματα επαφής με μερικά καλώδια...
 

integRa

New member
18 December 2009
8
Και ναι εφταιγε το καλωδιο.. Καινουργειο καλωδιο κομως..

Δοκιμασα το hdmi του xbox και ολα οκ

1000 thanks!!
 

nick2001

Senior Member
22 October 2008
590
Θεσσαλονικη
Εχω το εξης προβλημα,σε μια ταινια ο ηχος εχει καθυστερηση σε σχεση με την εικονα.Το wd ειναι συνδεδεμενο με ενισχυτη μεσω οπτικης.Τι μπορει να παιζει γιατι πρωτη φορα μου συμβαινει μετα απο τοσες ταινιες.
 

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,415
Terra
Μάλλον είναι πρόβλημα της ταινίας. Στον υπολογιστή, δεν έχει καθυστέρηση ο ήχος;
 

nick2001

Senior Member
22 October 2008
590
Θεσσαλονικη
ο υπολογιστης ειναι αρχαιος,σε καποιες ταινιες ειχα το ιδιο προβλημα στο wd επαιζαν κανονικα ενω στον υπολογιστη με καθυστερηση οποτε δεν ειναι και αξιοπιστη πηγη.
 

iordanisplat

Established Member
7 August 2007
120
ΑΘΗΝΑ
Τελικά ποιο είναι το καλύτερο Firmware? Είναι η Version 1.03 για κάποια παλιότερη?Δεν μιλάμε για πιο καινούργιο αλλά γιο πιο καλό.
 

antonio76

Established Member
17 March 2008
274
Αθηνα Ηλιουπολη
καλησπερα και χρονια πολλα...σημερα πηρα και εγω το εν λογο μηχανακι...εκανα και filmware update..ελληνικους υποτιτλους σε srt ομως δεν μου παιζει σωστα..ανακατεμενα και κινεζικα τα βγαζει..ουτε απο dvix ουτε απο mkv...τι να φταιει??τι ρυθμιση να κανω???να σημειωσω οτι σε αλλες συσκευες π.χ.dvd,pc παιζουν κανονικα οι ιδιες ταινιες..
 
Last edited:

pansigalas

New member
6 May 2009
32
Πειραιάς
Καλημερα και καλα Χριστουγεννα σε ολους!Εγω δεω εχω κανενα προβλημα με το wd μετα το 01.03 firmware ολα οκ.Θελω να σας ρωτησω κατι,αν ξερει καποιος και μπορει να με βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ...εγκατεστησα προσφατα τα windows 7 ultimate και παρατηρησα πως δεν μπορω να μετακινησω μεσα στους φακελους τα αρχεια.Δεν εννοω να τα βαλω η να τα βγαλω,εννοω απλα να τους μετακινησω τη θεση δηλ. πιο δεξια η πιο αριστερα,να βαλω το πρωτο μετα το τριτο,η οπου αλλου το θελω κτλ.Δεν υπαρχει καθολου η επιλογη με δεξι κλικ για αυτοματη τακτοποιηση,η στοιχηση στο πλεγμα μεσα στους φακελλους!!!Ουτε κατι αντιστοιχο στις επιλογες φακελλων!!!Please αν καποιος ξερει κατι.....συγνωμη για το ασχετο θεμα αλλα δεν ξερω ποιον να ρωτησω,η σε ποιο site να απευθυνθω και στο multirama δεν ξερουν να με βοηθησουν.Ευχαριστω για την οποια βοηθεια...
 

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
sorry που ρωτάω κάτι που σίγουρα έχει απαντηθεί, οι σελίδες είναι πολλές για ψάξιμο.

ταινίες με ήχο dts παίζουν με οπτική ή πρέπει υποχρεωτικά να τις μετατρέψουμε;
 

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,415
Terra
Όχι, δεν χρειάζονται μετατροπή. Η οπτική κάνει bitstream το dts, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας αποκωδικοποιητής dts στην άλλη πλευρά της οπτικής... -bye-
 

mr.Vox

AVClub Enthusiast
4 April 2008
1,247
Όχι, δεν χρειάζονται μετατροπή. Η οπτική κάνει bitstream το dts, το μόνο που χρειάζεται είναι ένας αποκωδικοποιητής dts στην άλλη πλευρά της οπτικής... -bye-

Σωστά άλλα μόνο αν υπάρχει αποκωδικοποϊητής DTS

:grinning-smiley-043