Windows Vista απο το Πλαισιο

Δεβελέκος Στράτος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
1,621
Απίστευτοι! Δεν λέει όμως πια έκδοση... να μην αναφέρω για την τεχνική υποστήριξη... θα χρειαστεί πολύ απο αυτήν (δεν παίζει η συσκευη μου, εβαλα driver και έχω μπλε σελίδες, το παιχνιδι δεν ξεκινά...)!
 

 Νίκος

Supreme Member
Aπλά αναφέρει "όταν αυτό κυκλοφορήσει"...
Κάτι γενικό που δεν δεσμεύει το παρών προιόν ώς προς την συμβατότητα ή ως προς την λειτουργία.
Π.χ. οι αγορές των τωρινών μοντέλων θα αυξηθούν και όταν θα πάρουν τα Vista αναγκαστικά θα προχωρίσουν στις ανάλογες αναβαιμίσεις για να τρέξουν το δωρεάν λειτουργικό (λογικά ΟΕΜ), αγορασμένα πάλι από το ίδιο κατάστημα..
Ιts a win win situation...

Στο εξωτερικό σε περίπτωση αγορά λειτουργικού ή άλλου software σε πολλές περιπτώσεις όταν αυτό αναβαθμιστεί σε μικρό διάστημα από την αγορά (3μηνο νομίζω)τότε δικαιούσαι δωρεάν το νέο πακέτο ή μια ελάχιστη συμβολική τιμή.

"For instance, customers who buy PCs equipped with Windows XP Pro, Windows XP Pro Tablet PC Edition and Windows XP Pro x64 Edition are entitled to a free upgrade to Vista, sources said. Customers will be responsible for fulfillment costs."
 
Last edited:

 Νίκος

Supreme Member
Kαι επίσης είναι κάτι που θα τονώσει τις πωλήσει ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα που όλοι ξέρουμε τί πωλήσεις γίνονται δυαλύωντας τους φόβους κάποιων που δεν θα αγόραζαν περιμένωντας τα Vista τon Ιανουάριο.

http://www.gizmodo.com/gadgets/soft...a-upgrade-coupons-starting-october-195047.php
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,443
Ελευσίνα
Xμμ γιατι να μην τρέχουν τα φρέσκα pc και notebook τα vista σε 5 μήνες
τι παραπάνω θέλουν απο core 2 duo, 1gb-2gb ram και 60 - 120gb hdd?
Εδω τα vista beta τρέχουν σε amd64 me 512mb ram απροβλημάτιστα...
 

 Νίκος

Supreme Member
Ναι το promotion αφορά μόνο τα Vista ready μηχανάκια.Σωστά..
Απλά από ότι έχω διαβάσει έχουν κάποιες extra απαιτήσεις σε μνήμη κτλ..
Από ότι διάβασα και στο topic για τον ΙΕ 7 αυτός από μόνος του καταναλώνει ένα σεβαστό κομμάτι μνήμης.Αν σηκωθεί και κάτι άλλο....
 

 Νίκος

Supreme Member
Ναι η προσφορά είναι παγκόσμια και κανονικά την δικαιούνται όλοι οι αγοραστές που θα αγοράσουν από τον Οκτώμβρη και ισχύει μέχρι 15 Μαρτίου αν δεν κάνω λάθος.