ZOOMPLAYER 5:Αναθεωρηση του htpc guide και 1 προβλημα...

ikonsgr

New member
19 December 2006
54
Πρόσφατα εγκατέστησα τον zoomplayer και διεπιστωσα ότι η καινούρια έκδοση εχει τελειως διαφορετικο Interface από αυτό που περιγράφεται στο αντιστοιχο guide,τα screenshot που υπάρχουν εκεί δεν αντιστοιχουν πλεον σε αυτά που βλέπει κάποιος ανοιγωντας τα options του zoomplayer. Ισως θα χρειαζόταν κάποια στιγμή να γίνει ένα update στα screenshot με το καινουριο Interface. Επίσης έχω 2 προβληματα:
1)Με την ρυθμιση "Use exclusive fullscreen mode with vmr9 renderless video renderer". Στην καινουρια έκδοση λοιπόν αναφέρει μέσα σε παρένθεση ένα "Use with care". Οταν το τσεκάρω το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να εμφανίσω με τίποτα την μπάρα με τα controls οταν είναι σε fullscreen mode,ενώ γενικά η συμπεριφορά του player είναι και λιγο ασταθής. Εχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα? Και τι ακριβώς εξυπηρετεί η ενργοποιηση αυτής της ρυθμισής?
2) O dscaler δεν κρατάει τις ρυθμίσεις που του βάζω μέσα από τον zoomplayer,κάθε φορά που ανοιγω και κλείνω τον zoomplayer πρέπει να ξαναβάζω τις ρυθμίσεις από την αρχη! Ξέρει κάνεις τιποτα γι'αυτό?

Ευχαριστώ.
 

soulis

Senior Member
26 June 2006
320
Mε alt+enter σε παει απο full screen σε κανονικη. Το interface ειναι διαφορετικο αλλα αν το ψαξεις λιγο εχει ακριβως τα ιδια πραγματα. Προβλημα με ρυθμισεις δεν ειχα αλλα μια μικρη δυσχρηστια την παρατηρησα καθως και κατι ψιλικολληματα που τα απεδωσα στο οτι ειχα δοκιμαστικη εκδοση.
Βεβαια δοκιμασα το theatertek και εκει εκλεισε το θεμα (μαλλον θα το αγορασω) αφου μεχρι και το τηλεκοντρολ των wmce δουλευει μεχρι και τα wmce συνεργαζονται και τελος ο zoom.
 

Δεβελέκος Στράτος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
1,621
Τα προβλήματα που αναφάρεις είναι γνωστά. Το μεν πρώτο ακόμα δεν έχει καταφέρει να τα λύσει η inmatrix (το renderless το χρησιμοποιούμε για καλύτερη κίνηση) και στο δεύτερο απλά πρέπει να αγνοήσεις τι σου δείχνει ο dscaler γιατί στην πράξη αποθηκεύει τις ρυθμίσεις...
Το σουκού θα ενημερώσω τον σχετικό οδηγό
 

ikonsgr

New member
19 December 2006
54
Eυχαριστώ για την απάντηση φίλε Στράτο. Ας ελπίσουμε οτι στο μελλον θα λυθει το πρόβλημα.