1.000.000. Υπογραφές.

Μνήμη

Established Member
17 June 2006
285
http://ths-ellinidas.blogspot.com/2007/03/1000000.html
Έχω την αίσθηση ότι όλους μας αφορά, λίγα λεπτά από τον χρόνο μας μπορούν να βοηθήσουν συνανθρώπους με προβλήματα, αναπηρίας.
Ίσως και εμείς τα μέλη του avclub, άλλα και φίλοι, θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα λεπτό απο τον πολύτιμο χρόνο μας.
Μπορείτε να μπείτε στην σελίδα της ellinidas και να βοηθήσετε με την υπογραφή σας.Είναι το ελάχιστο νομίζω που μπορούμε να προσφέρουμε...

Last edited:
Δοκίμασε να το μαρκάρεις από την αρχή έτσι ώστε να σκουρίνει το φόντο...

(λύση στο γόνατο μπας και... αλλιώς μετά πας για κοπι-παστε το κείμενο στο word)

Υπέγραψα κι εγώ αν και δεν ξέρω τί νόημα έχουν στην πράξη τέτοιες ενέργειες..

Μ'αρέσει που όλοι υπογράψαμε πρόθυμα αλλά αύριο θα ξαναπαρκάρουμε το αυτοκινητάκι μας στη ράμπα του πεζοδρομίου, το μηχανάκι μας στο πεζοδρόμιο πάνω...

Με στεναχωρεί πολύ που στην Ελλάδα δε βλέπω άτομα με ειδικές κινητικές ανάγκες να κυκλοφορούν. Εδω που βρίσκομαι βλέπω πολύ συχνότερα. Και σε μπαράκια, και για βόλτα.. Και ακόμα και αν κάνει κανείς 2 ώρες να βρει θέση για παρκάρισμα (τρισχειρότερα από την Αθηνα, σας ορκίζομαι) ΚΑΝΕΙΣ δεν παρκάρει στη ράμπα του πεζοδρομίου. Ελπίζω να το δω αυτό σύντομα και στην Ελλάδα.
Και ας σεβόμαστε κι εμείς τα άτομα αυτά.

Υπέγραψα κι εγώ αν και δεν ξέρω τί νόημα έχουν στην πράξη τέτοιες ενέργειες..

Μ'αρέσει που όλοι υπογράψαμε πρόθυμα αλλά αύριο θα ξαναπαρκάρουμε το αυτοκινητάκι μας στη ράμπα του πεζοδρομίου, το μηχανάκι μας στο πεζοδρόμιο πάνω...

Με στεναχωρεί πολύ που στην Ελλάδα δε βλέπω άτομα με ειδικές κινητικές ανάγκες να κυκλοφορούν. Εδω που βρίσκομαι βλέπω πολύ συχνότερα. Και σε μπαράκια, και για βόλτα.. Και ακόμα και αν κάνει κανείς 2 ώρες να βρει θέση για παρκάρισμα (τρισχειρότερα από την Αθηνα, σας ορκίζομαι) ΚΑΝΕΙΣ δεν παρκάρει στη ράμπα του πεζοδρομίου. Ελπίζω να το δω αυτό σύντομα και στην Ελλάδα.
Και ας σεβόμαστε κι εμείς τα άτομα αυτά.

Για να αλλάξει ο κόσμος, πρέπει ο καθένας να αλλάξει τον εαυτό του.
Υπέγραψα πάντως.

Εκτός απο υπογραφές :
http://streetpanthers.blogspot.com/2007/01/streetpanthersgmailcom.html

gse_multipart5085.jpg

Ευχαριστούμε πολύ Νίκο. Πράγματι, το είχα πετύχει κάποια στιγμή το site τους και μου είχε κεντρίσει την περιέργεια. Ευχαρίστως θα κόλλαγα μερικά τέτοια αυτόκολλητα σε παρμπρίζ!!

Νομίζω αυτή η κίνηση ξεκίνησε σε Γερμανία αν δεν απατώμαι με ομάδες κουκουλοφόρων που ορμάγανε και σε χρόνο μηδέν είχαν λερώσει τα αμάξια, δεν ξέρω αν τους έσκαγαν και τα λάστιχα.. Βέβαια εδώ είναι πολύ πιο σοφτ τα πράγματα (πάλι καλά! ). Νομίζω όμως τώρα που το σκέφτομαι, εκεί το έκαναν σε αμάξια που καίγανε πολύ και πιάνουν πολύ χώρο, π.χ. 4x4, και όχι σε κακοπαρκαρισμένα.

Re: Απάντηση: 1.000.000. Υπογραφές.

Νομίζω όμως τώρα που το σκέφτομαι, εκεί το έκαναν σε αμάξια που καίγανε πολύ και πιάνουν πολύ χώρο, π.χ. 4x4, και όχι σε κακοπαρκαρισμένα.

Αυτό το είχα ακούσει κι εγώ, κυρίως για τα λάστιχα.