2 γρηγορες

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
η οζεντεκ μπορει να παιξει 7,1 μεσω κοαξιαλ
πως παιζει αναλογικα 7,1 οταν εχει κεντρικο και σαμπ μαζι σε ενα καλωδιο

αρχισαν τα οργανα να παιζουνε για μενα εβαλα στο σωμα μου φωτια
ποναω αλλα μου αρεσει

αρχισαν τα οργανα να παιζουνε για μενα εβαλα στο σωμα μου φωτια
ποναω αλλα μου αρεσει

Μη λες μεγαλα λογια, ακομα δεν ειδες και δεν ακουσες τιποτα....:flipout::flipout::afro:

argi πως ειναι οι πρωτες εντυπωσεις μιας και ειμαι ζεστος για την prelude?
Πως παιζει η μανδαμ?????

δεν ξερω γιατι το πισι το παιρνω σαββατο οποτε ειμαι ασχετουλης
θα κανω μια δοκιμη σε σχεση με το τι ακουγα απο το πιονερακι και θα σου πω
το μαγαζι δεν ειχε μεριντιαν αλλα επεμενε οτι με δικες του δοκιμες οτι η πρελουντ παιζει καλυτερα,δεν ξερω αν ειναι ετσι αλλα θα μαθω τι κανει κοντρα σε ενα εξαιρετικο πλειερακι

@ argi

Σωστή η επιλογή σου (δεδομένης της έλλειψης της Meridian).

Εγώ άλλο σχολίασα.

@ Κώστας

Γίνεται αναφορά και στο Crystalizer (στο 1ο review - αν θυμάμαι καλά).

Σε κάθε περίπτωση πάντως μην λαμβάνεις τέτοια πράγματα (equalizers) και πολύ σοβαρά αν θέλεις να βγάλεις σοβαρά, ασφαλή και συγκρίσιμα συμπεράσματα.

Re: Απάντηση: 2 γρηγορες

Νομίζω οτι στα test την δοκιμάσατε χωρίς το crystallizer.

Όπως είπε και ο Σύριος, αυτά τα DSPοειδή περισσότερη ζημιά κάνουν παρά καλό, ειδικά αν το υλικό είναι καλής ποιότητας.

Αν το εφαρμόσουμε σε ένα MP3 των 128kbit, ίσως το κάνει να ακούγεται χωρίς να θέλεις να το πετάξεις. Αλλά μέχρι εκεί.

αν θελει καποιος ας απαντησει στην ερωτηση μου πως απο 1 minijack δινει ταυτοχρονα σημα σε εντρικο και σαμπ ,αναλογικα παντα

Re: Απάντηση: 2 γρηγορες

αν θελει καποιος ας απαντησει στην ερωτηση μου πως απο 1 minijack δινει ταυτοχρονα σημα σε εντρικο και σαμπ ,αναλογικα παντα

Δεν την έχω δει απο κοντά, αλλα προφανώς είναι στερεοφωνικό το τζάκ και βγάζει και τις δύο εξόδους, όπως όλες οι κάρτες.

ΥΓ: Βέβαια, εγω έχω κολλήσει καλώδια κατευθείαν στην πλακέτα και δεν βγάζω απο τα μίνιτζακς. Απορώ οι κύριοι που ασχολούνται με διαφορές ποιότητας τόσο μικρές όπως πρελούντ-μερίντιαν πώς και δεν έχουν κολλήσει καλώδια ακόμα. Εξερετική ποιότητα αναλογικού ήχου απο μινιτζάκς αμφιβόλου ποιότητας δεν ξέρω αν στέκει και πολύ.

Last edited: