8η φορά που του το έκαψαν!

Status
Not open for further replies.

VIDEOMIX

Established Member
24 January 2007
167
Αρτέμιδα
Δειλοί κουκουλοφόροι, τάχαμου αναρχικοί, ψευτοαναρχικοί δηλαδή (διότι η ιδεολογία του αναρχικού δεν έχει να κάνει με άνανδρους, με κοτούλες) έκαψαν προχθές για 8η φορά το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη.
Φυσικά το κάψιμο βιβλίων ξέρουμε που παραπέμπει.
Όμως τι να ξέρουν από δημοκρατία τα «μαστούρια» που παίρνουν εντολές από χώρους ψευτοαριστερών και «κάποιου» κόμματος φασιστικού με μανδύα αριστερού;
Τα παιδάκια αυτά που δεν τολμούν δίχως κουκούλα να πράξουν το οτιδήποτε, είναι πιόνια στα χέρια των εντολοδόχων τους τους οποίους γνωρίζουμε.
Εκτός αυτών που φαντάζεστε,
Είναι και κάποιοι της ....................., έμμεσα έστω. Διοτι όταν λένε ακροδεξιό και ένα σωρό άλλα τον Άδωνι, στοχοποιούν τον εν λόγο. Σαν να λένε στους ψευτοαναρχικούς… <<να ο φασίστας, ο ακροδεξιός, ο ναζί που παρουσιάζει και βιβλία του Πλεύρη στην εκπομπή του, αυτός είναι, βαράτε τον.>>

Χθες λοιπόν πήγα στο καμένο βιβλιοπωλείο του Άδωνι. Η συμπαράσταση του κόσμου, συγκινητική.
Χθες απέναντι ήταν και διμοιρία των ΜΑΤ. Κατόπιν εορτής φυσικά.
Ευθύνεται λοιπόν και το ΥΠ. Δημοσίας τάξεως.
Όμως, ενώ πάντα υπάρχουν κάποιοι αστυνομικοί απέναντι από το βιβλιοπωλείο-στόχος εδώ και καιρό, (8 φορές το έχουν κάψει!!!) πως οι ψευτοαναρχικοί ήξεραν πως εκείνη την μέρα δεν φυλασσόταν;
Πως μαζεύτηκαν «τσάκα τσάκα» 15 άτομα και έκαναν αυτή την άνανδρη επίθεση; Και μάλιστα 7 η ώρα το απόγευμα;
Είπαν στην υπάλληλο και σε 3 πελάτες που βρίσκονταν μέσα: <<θα μετρήσουμε έως το τρία για να βγείτε έξω. Εάν προλάβετε προλάβατε. Κατόπιν έβαλαν φωτιά, έριξαν τις μολότοφ και το έκαψαν.
Και μιλάμε για βιβλιοπωλείο Ελληνοκεντρικό.
Μιλάμε για βιβλία…. «Σωκράτης, Σόλων, Θουκυδίδης, Περικλής, Όμηρος κλπ»»

Αφαιρέθηκε από τη διαχείριση μιά λέξη που προσβάλλει τρίτους.

Last edited by a moderator:
Το έκαψαν 8 φορές;
Και ακόμη δεν τα παράτησε; Η ασφαλιστικές εταιρίες τον καλύπτουν;
Οχι εδώ και καιρό.

Υ.Γ. Προς όλους.
Δημιούργησα ενα θέμα που έχει να κάνει με την ελευθεροτυπία και με την δημοκρατία.
Παρακαλώ να αποφεύγονται οι προσωπικές επιθέσεις και να απαντάμε επι του θέματος.
Όσοι αντιτίθενται σε τέτοιου είδους θέματα, ας το προσπερνάνε και να μην προβαίνουν σε «καφρικές» επιθέσεις.
Τέλος, για να μην ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα όπως με τα άλλα 2 θέματα που έφτιαξα, δεν θα απαντώ σε πόστ που στόχο έχουν να υποβαθμίσουν την συζήτηση.
Θα συζητώ μόνο επι του θέματος και οχι για παραμέτρους που έχουν να κάνουν με άλλου είδους συζητήσεις.

Last edited:
Mιάς που τόσο γρήγορα αφαιρείται η δυνατότητα editing!!!!!
ποστάρω ξανά για να παραθέσω μια φώτο του γεγονότος.
2501.jpg

Oι ιδέες αντιμετωπίζονται μόνον με ιδέες.Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά είναι απαράδεκτη.Ευχομαι απλώς ο κυριος Γεωργιάδης(δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο,αλλά έχω διαβάσει για ολα αυτά)να δείξει και αυτός ανάλογη ευαισθησία ,σε καταστάσεις που θα αφορούν άλλους ,ιδεολογικά αντιπάλους του.
Για τον συγκεκριμένο ´ψευτοεπαναστατικό´εμπρησμό,τοποθετήθηκαν καταδικαστικά και άνθρωποι προερχόμενοι απο εκ διαμετρου αντίθετους πολιτικούς χώρους.Ειναι απολύτως καταδικαστέος.

Re: Απάντηση: 8η φορά που του το έκαψαν!

Oι ιδέες αντιμετωπίζονται μόνον με ιδέες.Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά είναι απαράδεκτη.Ευχομαι απλώς ο κυριος Γεωργιάδης(δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο,αλλά έχω διαβάσει για ολα αυτά)να δείξει και αυτός ανάλογη ευαισθησία ,σε καταστάσεις που θα αφορούν άλλους ,ιδεολογικά αντιπάλους του.
Για τον συγκεκριμένο ´ψευτοεπαναστατικό´εμπρησμό,τοποθετήθηκαν καταδικαστικά και άνθρωποι προερχόμενοι απο εκ διαμετρου αντίθετους πολιτικούς χώρους.Ειναι απολύτως καταδικαστέος.

Απόλυτα σωστός ...

μόνο που είναι διαφορετικό να καταδικάζεις μία πράξη και συμπεριφορά από το να

κατηγορείς δημοσιογράφους, εφημερίδες, Υπουργεία για ηθική αυτουργία και όχι μόνο

Jimazz συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Ασε που εάν αρχίζαμε τετοιες ιστορίες συνωμοσιολογίας πολύ εύκολα θα φτάναμε σε ιστορικές εποχές κοντινές τού σήμερα(60 χρόνια πίσω δηλαδή),όπου εκεί όντως υπήρχαν χαλκευσεις και λάσπη και διώξεις τού επισήμου κράτους τής τότε εποχής.
Αλλά αυτή δεν είναι συζήτηση για το παρόν φόρουμ.Και δεν σκοπεύω να την ανοίξω εδώ.

Εχω βαρεθει να ακουω και να βλεπω τους ιδιους και τους ιδιους να σπανε και καινε τα παντα στο ονομα της δημοκρατιας και της ελευθεριας.
Αραγε εχει περασει απο το μυαλο(?) τους οτι δημοκρατια ΔΕΝ ειναι να κανουν οτι τους γουσταρει και να καταστρεφουν οτι ΔΕΝ εχουν πληρωσει?

θεωρω οτι τετοιες ενεργεις ειναι απαραδεκτες και καταδικαστεες !!!!!

το να καις την περουσια του αλλου γιατι δεν συμφωνεις με τις ιδεες του ....ειναι δικτατορια και οχι δημοκρατια !

καποιοι πρεπει να μαθουν οτι η Δημοκρατια ειναι ΟΛΩΝ !! δεν ανηκει ΜΟΝΟ σε 15 αντε 30 ατομα !!

Έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει, την πολιτική και επιχειρηματική διαφάνεια

που μας αξίζει, την νοσοκομειακή περίθαλψη και την εκπαίδευση που επίσης μας

αξίζει, τέλος έχουμε τους τραμπούκους την προπαγάνδα και τα έκτροπα που μας

αξίζουν .......

Ας αναλογιστεί ο καθένας το μερίδιο της δικής του ευθύνης μέσω της

απάθειας, της αδράνειας, του βολέματος, του ωχαδερφισμού που κατατρώει τα

πάντα σε αυτή την χώρα .

Ας μείνουμε στην καταδίκη τού γεγονότος.Ας μην στοχοποιήσουμε ανθρώπους και τύπο,γιατί εάν αρχίσω και παρουσιάζω και εγώ στοιχεία για την μονομερή´αντικειμενικότητα´της κοσμοπολίτικης δημοσιογραφικής εκφράσεως τής ´Ε´-οχι όλης ,αλλά συγκεκριμένων φορεων και ιών και άλλων δυνάμεων-θα φανεί πολύ καλά ο ρόλος και αυτών και το πώς ´προασπίζονται´ελληνικά κρατικά και εθνικά συμφέροντα.
Ο ανέξοδος αντιφασισμός δεν ταιριάζει με χειροκροτήματα σε κάθε εισβολή τού Μπούς ανά τον κόσμο.Επαναλαμβάνω μιλάω μονον για μιά μερίδα της ´Ε´και όχι ολόκληρης.Αλλως τε και εγώ αυτήν διαβάζω .Πολλές φορές έχω πεί οτι θα την κόψω αλλά με κρατάνε τα κείμενα του Τριάντη ,τού Στάθη ,του Σταματόπουλου,τού Στεφανίδη και λίγων άλλων.
Υ.Γ
Πάιδες μην αρχίσει πάλι προσωπική αντιπαράθεση.Please.:grandpa:

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι σίγουρα καταδικαστέα,δεν κρύβει όμως τίποτα περί συνωμοσιών.
Μάλλον για χαβαλέ του το καίνε του ανθρώπου,κάτι σαν τις καρπαζιές που έριχναν στον χαζό του χωριού.

Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι σίγουρα καταδικαστέα,δεν κρύβει όμως τίποτα περί συνωμοσιών.
Μάλλον για χαβαλέ του το καίνε του ανθρώπου,κάτι σαν τις καρπαζιές που έριχναν στον χαζό του χωριού.

+1 :flipout:

Υ.Γ
Πάιδες μην αρχίσει πάλι προσωπική αντιπαράθεση.Please.:grandpa:

Μην ανησυχείς Σπύρο, δεν θα σχοληθώ άλλο (εκτός απροόπτου)

Για αντίποινα ετοιμάζω ένα αφιέρωμα στον Buenaventura Durruti...:flipout: :violent-smiley-030:

Παρακαλώ μόνο κάποιον διαχειριστή να διαγράψει τις λέξεις που αφορούν σε γνωστή εφημερίδα. Δεν είμαστε να μας κυνηγάνε και οι εκδότες τώρα και δυστυχώς αυτοί αρπάζονται με το παραμικρό...

Υ.Γ. Σπύρο, εγώ την αγοράζω μόνο για το ένθετο της Τετάρτης...

Απάντηση: Re: Απάντηση: 8η φορά που του το έκαψαν!

Μην ανησυχείς Σπύρο, δεν θα σχοληθώ άλλο (εκτός απροόπτου)

Για αντίποινα ετοιμάζω ένα αφιέρωμα στον Buenaventura Durruti...:flipout: :violent-smiley-030:

Μαζί σου.Μονον που εκεί ετοιμάσου να δεχτείς επίθεση και απο τούς σταλινικούς.:flipout: :flipout:
Η ιστορία του Ισπανικού Εμφυλίου έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πολλή ,δυστυχώς,αριστερή δυσωδία.Για τον Φράνκο δεν το συζητώ .Ξερουμε όλοι τι ήτανε.:rifle:

Ρε εσείς είσαστε δύο ψευδώνυμα που δεν γνωρίζονται προσωπικά.Ημαρτον.
Θα σάς καταγγείλω σαν προβοκάτορες που θέλετε να κλείσετε την cafe.:flipout: :flipout:
Αντε μην με πιάσει το γαυρικο μου.:flipout: :flipout:

Η ενέργεια είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Και όσες φορές ακόμα θα ξαναγίνει, διότι θα ξαναγίνει θα είναι το ίδιο καταδικαστέα.

Διαφωνώ με την απλούστευση του McZab ότι πρόκειται για ενέργεια του χαβαλέ. Υπάρχει ειλημμένη απόφαση ττου χώρου αυτού, να συντρίψουν τον εχθρό, όπου και όσες φορές χρειαστεί (κάντε ένα search στο athens.indymedia και θα τη βρείτε.

Επίσης έχω στα χέρια μου φυλλάδιο του χώρου αυτού της 16/1 που ζητά να επαναληφθεί η επίθεση εναντίον των φασιστοειδών.

Τώρα για τη στοχοποίηση της Ελευθεροτυπίας, τί να πω.... μου δείχνει ότι ένας πολιτικός χώρος όταν πλήττεται προσπαθεί εκμεταλλευόμενος τη συμπάθεια του κόσμου να πλήξει τον αντίπαλό του, ή αυτόν που θεωρεί αντίπαλο και όχι τον πραγματικό.

θα παρακαλέσω πάντως η συζήτηση να παραμείνει σε κόσμια πλαίσια.

Ρε εσείς είσαστε δύο ψευδώνυμα που δεν γνωρίζονται προσωπικά.Ημαρτον.
Θα σάς καταγγείλω σαν προβοκάτορες που θέλετε να κλείσετε την cafe.:flipout: :flipout:
Αντε μην με πιάσει το γαυρικο μου.:flipout: :flipout:

Είσαι άδικος. Διοτι δεν αναφέρθηκα ούτε σε όνομα ούτε σε κάποιο ψευδώνυμο.
Αντιθέτως κάποιοι το έχουν κ´νει με μένα.
Κάποιος τοκάνει επίτιδες ώστε να κάνει κ*λος τις συζητήσεις που δεν τον συμφέρει να υπάρχουν έτσι ώστε να πέφτει λουκέτο.:antlers:

Παρακαλώ το μέλος VIDEOMIX είτε να ονοματίσει το μέλος που επικαλείται και να αποδείξει τις κατηγορίες που απευθύνει, είτε να ανακαλέσει.

Status
Not open for further replies.