9 δορυφοροι με ενα πιατο 1,20

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,891
Πάτρα
Οπως αναφερει και ο τιτλος με ενα πιατο 1,20 με κεντρο τον ASTRA 19E εχω βαλει 7 ακομη LNB και κατεβαζω 4,8-7-9-13-19-25,5-28-39-42 ενω εχω ακομη ενα 80αρι για της 16ε ετσι εχω 10 δορυφορους και μια κενη θεση στον 10x1 της SAB

Υ.Γ. Εχω ακομη ενα 80αρι αν του βαλω ενα μοτερ και το συνδεσω στην κενη θεση του 10x1 θα το δει ο δεκτης ως κινητο?

Post Replay και στη συνέχεια επιλέγεις διαχείριση συνημμένων και πας στη θέση που έχεις αποθηκεύσει την φωτογραφία.
Φυσικά αν η φωτο είναι αρκετά mega pixels πρέπει να την "αδυνατίσεις" προσαρμόζοντας την στις απαιτήσεις της πλατφόρμας.
Ξεκίνα την προσπάθεια και θα καταλάβεις.

αυτο εκανα και την προηγουμενη φορα αλλα δεν τις ανεβαζε μου εβγαζε το μυνημα που σου εστειλα με πμ

να και οι φωτογραφιες

Attachments

• SP_A0070.jpg
    SP_A0070.jpg
    92.8 KB · Views: 323
  • SP_A0071.jpg
    SP_A0071.jpg
    72.8 KB · Views: 260
  • SP_A0072.jpg
    SP_A0072.jpg
    77.5 KB · Views: 182
  • SP_A0073.jpg
    SP_A0073.jpg
    99.3 KB · Views: 237
  • SP_A0074.jpg
    SP_A0074.jpg
    84.9 KB · Views: 209
Πολύ καλή φαίνεται η εγκαταστασή σου.

Απο επιδόσεις πως πάει ?

astra hotbird παρα πολυ καλο σημα οσο για τους αλλους κατεβαζω ολα τα hd καναλια (αυτα με ενδιαφερουν)εκτως απο αυτα του bulsatcom στον hellasat και d-smart στον turksat.αν σε ενδιαφερει καποια συγγεκριμενη συχνοτητα σε καποιον δορυφορο πες το μου να σου πω

Re: Απάντηση: 9 δορυφοροι με ενα πιατο 1,20

Τι μαρκα ειναι τα πιατα??

Ωραια εγκατασταση!!!!

το 1,20 και το ενα 80αρι δεν θυμαμαι τα ειχα παρει πρην 5 χρονια μαλλον no name οσο για το αλλο 80αρι ειναι απο το LIDL silvercrest αν δεν κανω λαθος

Γεια σου φίλε.
Θαυμάζω το σύστημα σου με τα πολλά lnb. Επειδή είμαι νέος σε αυτό το τομέα( έχω ένα πιάτο 1,20) αν δεν σου κάνει κόπο πες μου σε παρακαλώ που καταλήγουν όλα τα καλώδια από τα lnb και πώς τo κατεβάζεις το σήμα στο σπίτι σου, με λίγα λόγια όλη τη διαδρομή. Προτείνεις κάποια συγκεκριμένη μάρκα lnb για καλλίτερο σήμα η τα κοινά. Και βέβαια τι δεκτή έχεις.
Σε ευχαριστώ πολύ, Θανάσης. -bye-

τα καλωδια καταληγουν σε εναν διακοπτη diseqc 10x1 της SAB οσο για τη μαρκα των LNB ειναι humax,maximum,echostar,digiality απο 0,2 εως 0,5 ο δεκτης μου ειναι ο dm800

Συγχαρητηρια για την πετυχημενη εγκατασταση leo. Με δυο πιο λεπτα LNB στις 13Ε/19.2Ε θα μπορουσες να βολεψεις και το LNB για τις 16Ε στην 120ρα. Ετσι θα σου περισσευε αλλη μια 80ρα.

Θα μ' ενδιεφερε αν λαμβανεις κατι απο τον δυσκολο Badr 6: http://www.lyngsat.com/badr6.html

φιλε deepbluesky δεν μπορω να βαλω πιο λεπτα LNB γιατι ειναι με 4 εξοδους για αλλους 2 δεκτες αν ηταν με μια εξοδο θα ειχα βαλει τα λεπτα της ALPS οσο για τον BADR 6 δεν κατεβαζω καμια συχνοτητα

thenetpoet ευχαριστω

Last edited:
Περιεργο, ενω σου ειχα απαντησει βλεπω να εξαφανηστηκε το post μου. Αντε ξανα:

Προσεξα φυσικα τα Quads σου στις 13Ε/19.2Ε αλλα με τα νεα Inverto BLACK MultiConnect - Quad LNB και ενα επισης λεπτο για τις 16Ε πολυ πιθανον να μην εχεις προβλημα αφου εχουν γραψει μερικοι πως ακομα και σε 90εκ κεραια μπορουν να βολευτουν 2° αποστασεις, ποσο περισσοτερο σε 3° και 120εκ.

Σ' ευχαριστω για την διευκρινηση της μη ληψης του Badr 6. Αυτο μαλλον θα παραμεινει προνομιο των Κρητηκων και Κυπριων.

Μπράβο ρε leo. Επιτέλους και μια Πατρινή παρουσίαση. Αντε να φύγουν οι γιορτές μπας και μαζευτούμε για κανα καφέ.:merrychristmas: