9 μήνες φυλάκιση για.......

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
.....55χρονο που σκότωσε σκύλο με βαριοπούλα

Ποινή φυλάκισης 9 μηνών, χωρίς αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ επέβαλε το Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον 55χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, που στις 23 Δεκεμβρίου εγκλώβισε και χτύπησε βάναυσα με βαριοπούλα δύο αδέσποτα σκυλιά στο Μοσχάτο.
Σύμφωνα με το adespoto.gr, ο άνδρας εγκλώβισε τα άτυχα σκυλιά σε οικόπεδο επειδή κυνήγησαν μια κότα και τα σακάτεψε, χτυπώντας τα με μια βαριοπούλα.
Δυστυχώς το ένα από τα δύο σκυλιά, ο Ρήγας υπέκυψε στα τραύματά του αφού ο 55χρονος του ράγισε το κρανίο και του έσπασε τη γνάθο.

adespoto110112.jpg

πηγη : http://news247.gr/ellada/eglima/9_m..._poy_skotwse_skulo_me_variopoula.1570827.html

Μακάρι τέτοιες και βαρύτερες ποινές να επιβάλλονται σέ όλους όσους φέρονται βάναυσα στα ζώα καί όχι μόνον στους μετανάστες....

Λες αυτό να οφείλετε στο ότι την υπεράσπιση της φιλοζωικής πλευράς ανέλαβε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης ?

Και του αλβανούς πολίτες με βαριοπούλα και όχι μόνο .. τους τσάκιζαν ,,
οτι σπέρνεις θερίζεις ..

καλά και ένας μπάρμπας μου κάτω απο το αυλάκι ,,, έτσι έκανε στα σκυλιά εάν την πέφταν στα ¨παραγωγικά¨ ζωντανά

Λες αυτό να οφείλετε στο ότι την υπεράσπιση της φιλοζωικής πλευράς ανέλαβε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης ?

Αν το έκανε καλά έκανε, αρκετά πιά με τους βάρβαρους που βγάζουν τα αποθημένα τους στα ζώα. Όσον αφορά τον Πλεύρη, έχει πολύ καλή φήμη σαν δικηγόρος, τόσο αυτός, όσο και ο πατέρας του. (όχι, δεν συμμερίζομαι τις πολιτικές του πεποιθήσεις, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά τα του καίσαρος τω καίσαρι).

Για τον Πουστρ@παπα κουβέντα.

Μέχρι στον Ιερώνυμο φτάσανε αλλά χαμπάρι.
Πάνε μέρες τώρα. Γίνονται καθημερινά αυτά παίδες, αλλά βλέπετε αυτός ήταν αλβανός.

αυτος που το εκανε σε σκυλο το κανει χαλαρα και σε ανθρωπο.Η ποινη ειναι ελαφρια.Οπως ειχε πει και ο Ουγκω "ο πολιτισμος ενος λαου φαινεται απο τον τροπο που φερεται στα ζωα".Οσο για τον καλογερο,ακου ΚΑΛΟγερος,δε μου κανει καμια εντυπωση.Επισημη θεση της ορθοδοξης εκκλησιας μας ειναι οτι τα ζωα δεν εχουν ψυχη.Μεγαλο πραμα το αλλοθι.

χαχαχαχαχαχ!!Σπυρο μου και εγω,μα δε φταιω!Οντως παιδια,ειναι επισημη θεση της εκκλησιας,στην καλυτερη περιπτωση οτι η "ψυχη" των ζωντανων ειναι απλα η ζωη τους,vis vitalis δηλαδη,η οποια οταν σταματησει παυει και αυτη αυτοματα να υπαρχει..

χαχαχαχαχαχ!!Σπυρο μου και εγω,μα δε φταιω!Οντως παιδια,ειναι επισημη θεση της εκκλησιας,στην καλυτερη περιπτωση οτι η "ψυχη" των ζωντανων ειναι απλα η ζωη τους,vis vitalis δηλαδη,η οποια οταν σταματησει παυει και αυτη αυτοματα να υπαρχει..

Στην επίσημη θέση της Εκκλησιάς δεν υπάρχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση (όπως συμβαίνει σε όλα τους τα γραπτά αλλά και στον προφορικό τους λόγο που ακολουθεί κατά γραμμα τις γραφές)....Αοριστολογίες ως συνήθως που σαν στόχο έχουν την προβατοποιηση,,σε πρώτη φάση και την καλή περιφρούρηση (σε δεύτερη),,ετσι ώστε να μην παρεκκλίνει κάποιο πρόβατο από την στάνη και χάσουν κάποιοι το ''γάλα'' και το ''κρέας'' που παράγει....Ο νοών νοειτω...

Μόνο και μόνο από τις απαντήσεις εκεί μέσα, καταλαβαίνει κανείς. Καθένας με τις απόψεις του (για να μη το πω αλλιώς).

Πάντως δεν υπάρχει επίσημη θέση.
Και από ποιον να υπάρχει? Από τις γραφές? Από τους προκαθήμενους? Από τους "Γέροντες"?

Τέλος πάντων. Για μένα έχουν ψυχή. Για το μετά δε μπορεί να ξέρει κανείς.

Ίσως όλα αυτά τα ζώα, ξαναγυρνάνε στη ζωή σα βουλευτές...:2thumb22sup:

Όλα καλά αλλά κάτι με χάλασε και ζητώ τα φώτα σας: Στο adespoto.gr αναφέρεται: "Ραντεβού έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων έδωσαν σήμερα 9/1/2012 όλοι οι φιλόζωοι που έμαθαν για το φρικτό έγκλημα του αλλοδαπού που κατ' εντολή των Ελλήνων εργοδοτών του προσπάθησε να σκοτώσει αδέσποτα σκυλιά με βαριοπούλα, όπως είχαμε δημοσιεύσει στο adespoto.gr.
"

Ο Αλβανός λοιπόν (καλώς) την πλήρωσε. Οι Έλληνες εργοδότες του για ποιό λόγο δε δικάστηκαν ως ηθικοί αυτουργοί;