ABBA, το καλύτερο τραγούδι τους είναι....

kosdion

Established Member
16 April 2008
117
...αυτό που θα βγει από την ψηφοφορία που διοργανώνει η επίσημη ιστοσελίδα τους, με αφορμή την επέτειο των 35 χρόνων από την κατάκτηση της 1ης θέσης στη Eurovision, με το τραγούδι Waterloo.

Επισκεφτείτε την (http://www.abbasite.com/) και ψηφίστε.

Εγώ πάντως δυσκολεύτηκα πολύ να διαλέξω και χωρίς να θέλω να επηρεάσω, ψήφισα το "I have a dream".

Να επισημάνω εδώ, όπως θα δείτε και στην ιστοσελίδα, ότι οι Benny Anderson & Bjorn Ulvaeus έχουν γράψει κι ένα καινούργιο τραγούδι (2nd Best to none) που μπορείτε να το απολαύσετε (βίντεο) εδώ.

Οι ΑΒΒΑ είναι το μοναδικό συγκρότημα από το οποίο μου αρέσουν ΟΛΑ του τα τραγούδια. Συνεπώς είναι αδύνατον να διαλέξω κάποιο για να το ψηφίσω ως καλύτερο, όπως δυσκολεύομαι αφάνταστα να κάνω κάποια επιλογή όταν μού ζητάνε φίλοι να τους γράψω ένα CD γιατί δεν ξέρω ποιά να αφήσω έξω...

χωρίς σκέψη chiquitita...έχει σημαδέψει τα παιδικά μου χρόνια.

Μου ήρθε email απ το site , αλλά αδυνατώ να ψηφίσω αβίαστα κάποιο ως "καλύτερο".:guitarist:

Είναι σαν να διαλέγεις ποιον γονιό σου προτιμάς.(θυμάστε κάτι χαζές ερωτήσεις όταν είμασταν μικρά από "φίλους" της οικογένειας: "Ποιόν αγαπάς πουλάκι μου πιό πολύ;Τον μπαμπά ή τη μαμά ;"-"Αϊ στο...")

Τοπ 3 ή τοπ 5 και με το ζόρι..

Υ.Γ. Οι φανς των Μετάλλικα ας προσπεράσουν το θρεντ,όπως ευγενικά προσπερνούμε και εμείς τα δικά τους..-bye-

Last edited:
thank you for the music, μια φράση αφιερωμένη σ´αυτό το συγκρότημα που η μουσική τους ακούγεται ακόμα και σήμερα στ´αυτιά μου αψεγάδιαστη. Μάλλον top 10 θα χρειαζόμουν για τα τραγούδια τους.

thank you for the music, μια φράση αφιερωμένη σ´αυτό το συγκρότημα που η μουσική τους ακούγεται ακόμα και σήμερα στ´αυτιά μου αψεγάδιαστη. Μάλλον top 10 θα χρειαζόμουν για τα τραγούδια τους.

top 10 συμφωνω και επαυξανω....!!

δεν ειμαστε της κλασσικης.. τι να κανουμε! :)

Παίδες, δεν θα μας κάνουν και καμιά μήνυση...

Απλά, ένα τραγούδι τους ψηφίζουμε! Μη το έχουμε και τύψεις.-bye-

eagle - album version 32 χρονια μετα το καλυτερο ισως ποπ (?)track
ever για το δευτερο συναρπαστικο μισο των 70's...:grinning-smiley-043

Αν και η ποπ δεν ειναι το καλυτερο μου οι ΑΒΒΑ ηταν ενα τεραστιο συγκροτημα με αμετρητες επιτυχιες. Ημουν μεταξυ τριων και διαλεξα το FERNANDO. (Τα αλλα δυο ηταν τα Chiquitita και I have a dream)