AC/DC back in ....

Πολυ λιγο λιγο μας το δινουν, αλλαξαν μαρκετινγκ μανατζερ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και 13 Νοεμβρη το αλμπουμ! Χασαμε την μπαλα με τις πρεμιερες, δε προκειται να αυξηθουν οι φανς, βγαλτα ολα μαζι ρε ανγκουςςς.

Εντυπώσεις από το καινούριο τραγούδι θέλω.

Για κοπιάστε οι φαν (και μή) και γράψτε κάτι.

Πιστεύετε στην διαχρονικότητα ή πρέπει κάπου κάποιος να σταματάει?

Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός..

Στην ηλικια τους τι περιμενες να κανουν ?

65 ετων ειναι ο Angus που ειναι και ο μικροτερος νομιζω ολοι οι αλλοι ειναι πανω απο 70.

Re: Απάντηση: AC/DC back in ....

Εντυπώσεις από το καινούριο τραγούδι θέλω.

Για κοπιάστε οι φαν (και μή) και γράψτε κάτι.

Πιστεύετε στην διαχρονικότητα ή πρέπει κάπου κάποιος να σταματάει?

Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός..

Δεν (μπορεί να) υπάρχει κανένα «πρέπει».

Όσο του κάνει κέφι του καλλιτέχνη, θα δημιουργεί και οποίος θέλει θα ακούει / βλέπει κλπ (ή όχι).

Φυσικά μπορούμε να κρίνουμε ποιότητα ή ακόμα και προθέσεις (ανάγκη έκφρασης vs cash in) αλλά κουμάντο στην απόφαση για δημιουργία δεν μπορούμε να κάνουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: AC/DC back in ....

.. κουμάντο στην απόφαση για δημιουργία δεν μπορούμε να κάνουμε.

Επειδή με κουοτάρεις σε ρωτάω

Εγραψε κανείς για κουμάντο στην απόφαση δημιουργίας και εγώ ειδικά?

Εντυπώσεις ζήτησα για την καινούρια τους δουλειά.

Ηδη ο Νικόλας τοποθετήθηκε ..

Last edited:
Το άκουσα κι εγώ το νέο τραγούδι.

Μηδέν έμπνευση. Δεν σου μένει στο μυαλό καμία μελωδία (κάποιο ριφ).
Βασικα βάζεις στοίχημα ότι το έχεις ξανακουσει κάπου.
Με την εμπειρία τους , τέτοια κομμάτια λογικά πρέπει να τα γράφουν στο μισάωρο.....στην ώρα του καφέ...

Σαφώς αρπαχτη.

Αλλά ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ. Πολύ προτιμότερο από τις σημερινες αηδίες.

Και κάτι άλλο . Στην ηλικία τους το 80% συχνάζει σε ΚΑΠΗ. Το υπολοιπο 20% βλέπει τα ραδίκια αναποδα.

Αρπαχτη , ξεαρπαχτη ΤΡΕΛΟ RESPECT.

Re: Απάντηση: AC/DC back in ....

Το άκουσα κι εγώ το νέο τραγούδι.

Μηδέν έμπνευση. Δεν σου μένει στο μυαλό καμία μελωδία (κάποιο ριφ).
Βασικα βάζεις στοίχημα ότι το έχεις ξανακουσει κάπου.
Με την εμπειρία τους , τέτοια κομμάτια λογικά πρέπει να τα γράφουν στο μισάωρο.....στην ώρα του καφέ...

Σαφώς αρπαχτη.

Αλλά ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ. Πολύ προτιμότερο από τις σημερινες αηδίες.

Και κάτι άλλο . Στην ηλικία τους το 80% συχνάζει σε ΚΑΠΗ. Το υπολοιπο 20% βλέπει τα ραδίκια αναποδα.

Αρπαχτη , ξεαρπαχτη ΤΡΕΛΟ RESPECT.

+1

Παιδες οι AC/DC αιώνες τώρα είναι το συγκρότημα που έδειξε τι μπορείς να κάνεις παιζοντας μόνο 4 γαμ@@@@ες νότες.
Μέσα σ'αυτό το όριο έφτιαξαν αριστουργήματα.
Mιλάμε ότι τερμάτισαν τον όρο "τεντώνω αυτό που ξέρω καλύτερα".
Από το 75 μεχρι το 81 δεν έβγαλαν μέτριο δίσκο,στα υπόλοιπα 80'ς-90'ς μόνο το Flick of The Switch ήταν all killer-no filler,τα υπόλοιπα ήταν μετριότητες,με το Razor's Edge ξαναέκαναν τεράστια επιτυχία,τους έμαθαν οι νέες γεννιές (πολύ μέτριος δίσκος αν με ρωτάτε) και στα 00'ς ξαναέκαναν restart με το Black Ice (δισκάρα).Εχουν κάνει τα πάντα και έχουν περάσει τα πάντα.
Και τον Malcom να τζαμάρει πλέον με τον Bon,δεν ξέρω τι παραπάνω μπορούμε να περιμένουμε.
Σαφώς και η εταιρία τους τρίβει τα χέρια της,γι'αυτο και η γελοία καμπάνια με τα teaser trailer λες και περιμένουμε χολιγουντιανό blockbuster,αλλά επειδή οι οπαδοί τον Angus,τον Brian και τους υπόλοιπους τους ξέρουμε καλύτερα,ξέρουμε ότι δεν είναι τα λεφτά στη μέση (έχουν καράβια από αυτά) αλλά ότι κάνουν το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν καλά και προτιμούν να κάνουν αυτό παρα να ταίζουν πάπιες στο πάρκο .

Κάποτε (νεότερος γαρ) ήμουν κυνικός με όλους αυτους τους "γέρους" που δεν τα παρατάνε.Τώρα πια δεν το βλέπω έτσι.Ιδιαίτερα με αυτούς που δεν είναι περιπλανόμενα τσίρκα (βλ.Kiss) αλλά παλεύουν και βγάζουν καλούς δίσκους ακόμα και τώρα.

Βtw δεν ήταν κακό το κομμάτι.Συγκρατημένο βέβαια και σε ορμή και σε σόλο αλλά οκ.Θα μπορούσε να βρίσκεται στο Blow Up Your Video.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AC/DC back in ....

Επειδή με κουοτάρεις σε ρωτάω

Εγραψε κανείς για κουμάντο στην απόφαση δημιουργίας και εγώ ειδικά?

Εντυπώσεις ζήτησα για την καινούρια τους δουλειά.

Ηδη ο Νικόλας τοποθετήθηκε ..

Καταρχήν διευκρινίζω ότι δεν αναφέρθηκα σε εσένα (σε ξέρω και καταλαβαίνω το πως το είπες 😉 ), απλά με αφορμή αυτό το «πρέπει (ή όχι) να σταματάνε», σχολίασα μια άποψη που έχω ακούσει πολλές φορές («γέρασαν, γιατί βγάζουν δίσκους; ας κάτσουν σπίτια τους»)

Και (ξανά)λέω ότι δεν μπορεί να υφίσταται κανένα «πρέπει» (που δεν απέχει πολύ από το «κουμάντο» αλλά ας μη κολλάμε στις λέξεις, νομίζω το νόημα είναι σαφές), ο καθένας γράφει δίσκους, περιοδεύει κλπ για όσο γουστάρει.

Με την ίδια λογική, διαφωνώ με την «αρπαχτή». Λέτε να έχει ανάγκη κανεις απο αυτούς τα φράγκα; Για το κέφι τους το κάνουν κατά βάση. Και μπράβο τους.

Εξάλλου τα λεφτά δεν είναι πλέον στους δίσκους αλλά στις περιοδείες. Θα μπορούσαν να μην βγάλουν δίσκο και να κάνουν περιοδεία. Ο δίσκος δεν θα τους προσφέρει παρά ελάχιστα οικονομικά (και σίγουρα ψίχουλα μπροστά σε αυτά που ήδη έχουν). Το κάνουν σίγουρα για τη χαρά της δημιουργίας.

Το αν η εταιρία βγάλει λεφτά, αν εμένα ή σε άλλους αρέσει ή όχι ο δίσκος κλπ είναι εντελώς άλλη ιστορία.

Συμφωνώ και το είπε και ο Πάνος πιό πριν.

Δεν είναι θέμα ηλικίας,τουλάχιστον από μεριάς μου.

Γιατί έχω μάθει πλέον να σέβομαι πολλά περισσότερα και ειδικά όσους "το λέει η ψυχή τους".

Στην προκειμένη περίπτωση αντέχουν και καλά κάνουν.Και όλοι οι "ηλικιωμένοι" καλλιτέχνες.

Αρκεί να μην γίνονται γραφικοί.(υπάρχει πάντα μια λεπτή γραμμή)

Οσο για το τραγούδι,ούτε κρύο ούτε ζέστη απλά μια τίμια προσπάθεια.

Θα το ακούσω πολλές φορές? Μάλλον όχι αλλά είμαι πολύ μακρυά για να κρίνω το πόνημά τους .