AC/DC back in ....

Σίγουρα πολύ καλύτερο από το προηγούμενο,κατώτερο του Black Ice αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό που μετράει είναι η όρεξή τους να συνεχίσουν και να μην συνταξιοδοτηθούν.Το ότι το άλμπουμ είναι και πραγματικά καλό είναι ένα συν,ότι σημασία και να έχει αυτό.

Υ.Γ. Το 2020 εξελίσσεται στην...εκδίκηση των παπούδων.Oι Blue Oyster Cult έβγαλαν ένα πολύ καλό άλμπουμ μετά από χρόνια απουσίας,οι Deep Purple συνεχίζουν το καλό σερί τους βγάζοντας και αυτοί φέτος πολύ καλό δίσκο....vintage χρονιά φέτος,που δείχνει ότι παρόλο τον "εκσυγχρονισμό" κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στον ήχο ενός παλιού καλού....V8....

12 χρονια πριν ηταν το Black Ice .

Αν αναλογιστει κανεις τι εχουν περασει απο τοτε που ηταν πραγματικα στα γεροντοντουζενια τους (το καταλαβαινες και απο τα live της εποχης που ηταν καταπληκτικα τοτε) ,οτι εχει χαθει πλεον ο Μαλκομ και εχουν φορτωθει αρκετα προβληματα υγειας τοτε μαλλον μοιαζει με μικρο αθλο αυτο το αλμπουμ που θελει λιγο χρονο να αναπνευσει σαν το καλο σκωτζεκικο ουισκυ.

Στα γεροντουζένια τους έπαιξαν στο ΟΑΚΑ και ήταν ένα από τα καλύτερα live που έχουν γίνει ποτέ στα μέρη μας (τουλάχιστον από αυτά που έχω δεί εγώ).Μιλάμε για live επίπεδου Iron Maiden στη Φιλαδέλφεια το '88,Motorhead στο Σπορτινγκ την ίδια χρονιά...

Απάντηση: Re: AC/DC back in ....

12 χρονια πριν ηταν το Black Ice .
.

Δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα αυτό.Άλλωστε και στο Black Ice ήταν στα πενήντα τους και όμως είχαν να βγάλουν τόσο καλό δίσκο από το Flick of the Switch (20+ χρόνια πριν).

Πάντως αντικειμενικά μιλώντας (και ουχί υποκειμενικά),είναι σαφ´ώς ένα καλό άλμπουμ και σαν μουσική και σαν παραγωγή,πράγμα που το αναδεικνύει και το ξεχωρίζει από την σύγχρονη σαβούρα που επικρατεί στην Μουσική.

Ισως έχω μεγαλώσει αρκετά αλλά φρικάρω με τα charts του Spotify και το ένα και μοναδικό είδος μουσικής που επικρατεί.

Θα μου πείτε οτι πάω γυρεύοντας ,έλα μου όμως που είμαι περίεργος για τα σημερινά χιτς και την προτίμηση της νεολαίας.

Χίλιες φορές λοιπόν το καινούριο των AC/DC,hands down..