Αδερφος του Ψωμιαδη ....Δηλωσεις !!

16 July 2006
7,530
HAMBURG
Τις ακουσατε ;;;;;;;;;;;

μιλαω για τις Δηλωσεις που εκανε ο αδερφος του Ψωμιαδη για τους Αστυνομικους που σακατεψανε τον Κυπριο Φοιτητη πριν λιγο καιρο ......... :slapface: :slapface:

αυτα τις Δηλωσεις τις αφιερωνω στους Θεσαλονικεις για να βλεπουν τι δημοσια προσωπα επιλεγουν και ποιες σκεψεις εχουν αυτα .....

τετοια δημοσια προσωπα καθοριζουν την πορεια μιας πολης .... χεχεχε

αν τα δεχονται αυτα ... μπραβο !!!

Να θυμίσω ότι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και μάλιστα με χαρακτηρισμούς δεν επιτρέπονται.

Κύριε Μπέλο όταν επιστρέψετε στην Ελλάδα με το καλό, μπορείτε να ασχολειθείτε με την πολιτική σαν υποψήφιος και να μας σώσετε όλους εμάς που δεν ξέρουμε ούτε τι ούτε γιατί ψηφίζουμε. Μέχρι τότε παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς.

Υ.Γ. Το μήνυμα το βρήκα οριακό και δεν το έσβησα αυτό δεν σημαίνει ότι θα ισχύει το ίδιο για τέτοιου ύφους και θεματολογίας μηνύματα.

εγώ πάντως από το λίγο που έχω σκιαγραφήσει τον Μπέλλο μέσα απ´οτα γραφόμενα του δήλωνω : ΜΠΕΛΛΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ !!:firstprize: :firstprize: :ernaehrung004:

εγώ πάντως από το λίγο που έχω σκιαγραφήσει τον Μπέλλο μέσα απ´οτα γραφόμενα του δήλωνω : ΜΠΕΛΛΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ !!:firstprize: :firstprize: :ernaehrung004:

Και ξερο ψωμι :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

παρακαλω .....οι εκδηλωσεις Λατρειας προς το ατομο μου να κρατηθουν σε κοσμια πλαισια ...
διοτι αλλιως θα διημηουργηθουν προβληματα με τη διαχειριση και θα αρχισουν παλυ οι αντιπαραθεσεις μεταξυ Διαχειρησης και φανατικων φιλων που ειναι σε μενα προσκειμενοι η απλα με συμπαθουν .....

μα τι λεω ;;;;;; ουτε ο Ψωμιαδης να ημουν ....

Απάντηση: Re: Αδερφος του Ψωμιαδη ....Δηλωσεις !!

Να θυμίσω ότι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και μάλιστα με χαρακτηρισμούς δεν επιτρέπονται.

Κύριε Μπέλο όταν επιστρέψετε στην Ελλάδα με το καλό, μπορείτε να ασχολειθείτε με την πολιτική σαν υποψήφιος και να μας σώσετε όλους εμάς που δεν ξέρουμε ούτε τι ούτε γιατί ψηφίζουμε. Μέχρι τότε παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς.

Υ.Γ. Το μήνυμα το βρήκα οριακό και δεν το έσβησα αυτό δεν σημαίνει ότι θα ισχύει το ίδιο για τέτοιου ύφους και θεματολογίας μηνύματα.

βρε σεις δεν σωνεστε με τιποτις εκει κατω ........:ernaehrung004: :ADFADF1:

την υγεια μας να χουμε να ακουμε τετοιες δηλωσεις ......οχι του Νικου ...

Μα τι λέμε τώρα? Ο ..εντιμότατος κύριος είπε κατά λέξη: "καλά έκαναν και έδειραν τον κυπριο φοιτητη οι αστυνομικοι, το μονο λάθος τους ήταν που το έκαναν μπροστά στις κάμερες".

Αν είναι δυνατόν... Μια χαρά! Καλά πάμε!

Έχω μία απορία, μετά από όλα αυτά που έχουν γραφεί σε αυτό το thread για πείτε μου, ψηφίζετε στις εθνικές εκλογές ????

Όλοι αυτοί οι κύριοι (να τους χαιρόμαστε) έχουν εκλεχθεί από όλους εμάς...
το ξεχνάτε ???

Στα λόγια μια χαρά είμαστε αλλά όταν έρχεται η ώρα ....τρεχάτε ποδαράκια μου για την ψήφο !!!!

(προσωπικά σταμάτησα να ψηφίζω εδώ και μία δεκαετία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω άποψη !!!)

.............................

Νίκο αυτό είναι υπενθύμιση των κανόνων του Forum. OK μέχρι εδώ.

.............
.......................

Σε παρακαλώ πολύ μπορείς να μου εξηγήσεις τί είναι αυτό??

Καλά παραιτηθηκαν όλοι οι διαχειριστές τής καφέ??:eek:
A,ρε Βαγγέλη ,ποιός σου είπε να είσαι μετανάστης???
Y.Γ
Καλό είναι να μήν κολλάμε στις επιλογές μιάς πόλης ,που για μένα δεν την χαρακτηρίζουν, γιατί είναι άδικο και έχει γίνει αρκετά μονότονο.

Re: Απάντηση: Αδερφος του Ψωμιαδη ....Δηλωσεις !!

Ο αδελφος Ψωμιαδης με ποιο μερος της πολιτικης ασχολειται? Με την αυτοδιοικηση ?

Καλά άσχετος είσαι Βασίλειε? Πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ είναι. Ο ψηλός με το μουστάκι το πούρο και το αγελαδί ύφος...

ΟΚ παραπληροφόρηση... Αλλά θα μπορούσε να είναι...