Γεια σε όλους,
Είμαι καινούριος στην παρέα αν και ποάρακολουθώ συχνά το forum.
Και όπως λένε όλοι στην ανάγκη θυμόμαστε τους φίλους μας:
Ο κεντρικός κορμός του συστήματός μου είναι:
CD/DVD/SACD Player: PHILIPS 963 (καλούτσικο)
Ενισχυτής: KENWOOD 4020 (τα έφαγε τα ψωμιά του)
Ηχεία: Β&W 630i
Θέλω καινούριο ενίσχυτή. Εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολο να ακούσεις πολλά πράγματα. Κατέλληξα σε:
Advance Acoustic MAP305
DENON 1500AE
Δεν μπόρεσα να τα ακούσω και τα δυό μαζί.
Ο Advance μου φανηκε στιβαρός σαν ογκόλιθος αλλά σε μία ακρόαση που φάνηκε λίγο τραχύς (ίσως αδικήθηκε από το player Marantz 5000) αλλά με το ζευγάρι του μου φάνηκε απίθανος (πιθανώς λόγω λύχνιών στο player).
Ο Denon μου φάνηκε πολύ πιο αέρινος και βελούδινος αλλά δεν ξέρω από οδήγηση πως τα πάει. Επίσης τα μεσαιοψηλά του "βγαίνουν λίγο μπροστά" παρόλο που είναι όμορφα. Τα φοβάμαι όμως, σε κακιές ηχογραφήσεις. Πολύ περισσότερο τον φοβάμαι σε μεγάλα ηχεία. Πως τα παει εκεί; Ακούσατε τίποτε ανάλογο;
Εκείνο που με προβληματίζει στον Advance Acoustic MAP305 είναι ότι δεν έχει έξοδο ακουστικών και μπάσα-πρίμα (ακούω και LP's που πολλά είναι παλιά και χρειάζονται πρίμα)
Πείτε μου γνώμες για να μπορέσω να βγώ από το δίλημα.
Ευχαριστώ
Είμαι καινούριος στην παρέα αν και ποάρακολουθώ συχνά το forum.
Και όπως λένε όλοι στην ανάγκη θυμόμαστε τους φίλους μας:
Ο κεντρικός κορμός του συστήματός μου είναι:
CD/DVD/SACD Player: PHILIPS 963 (καλούτσικο)
Ενισχυτής: KENWOOD 4020 (τα έφαγε τα ψωμιά του)
Ηχεία: Β&W 630i
Θέλω καινούριο ενίσχυτή. Εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι δύσκολο να ακούσεις πολλά πράγματα. Κατέλληξα σε:
Advance Acoustic MAP305
DENON 1500AE
Δεν μπόρεσα να τα ακούσω και τα δυό μαζί.
Ο Advance μου φανηκε στιβαρός σαν ογκόλιθος αλλά σε μία ακρόαση που φάνηκε λίγο τραχύς (ίσως αδικήθηκε από το player Marantz 5000) αλλά με το ζευγάρι του μου φάνηκε απίθανος (πιθανώς λόγω λύχνιών στο player).
Ο Denon μου φάνηκε πολύ πιο αέρινος και βελούδινος αλλά δεν ξέρω από οδήγηση πως τα πάει. Επίσης τα μεσαιοψηλά του "βγαίνουν λίγο μπροστά" παρόλο που είναι όμορφα. Τα φοβάμαι όμως, σε κακιές ηχογραφήσεις. Πολύ περισσότερο τον φοβάμαι σε μεγάλα ηχεία. Πως τα παει εκεί; Ακούσατε τίποτε ανάλογο;
Εκείνο που με προβληματίζει στον Advance Acoustic MAP305 είναι ότι δεν έχει έξοδο ακουστικών και μπάσα-πρίμα (ακούω και LP's που πολλά είναι παλιά και χρειάζονται πρίμα)
Πείτε μου γνώμες για να μπορέσω να βγώ από το δίλημα.
Ευχαριστώ