ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Δεν μ'ενδιαφέρει το αποτέλεσμα..
Ακόμα και να κερδίζαμε πάλι το ίδιο πόστ θα έκανα..

Η ομάδα παίζει πολύ άσχημα..
Πρίν την διακοπή του πρωταθλήματος παίζαμε όμορφο ποδόσφαιρο..
Μετά επήλθε το χάος..
Σαν να παίζουν άλλοι παίκτες...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκ@τ@ έχει γίνει όμως δεν βλεπόμαστε!!

Θέλω την ομάδα να αρχίσει πάλι να παίζει καλά.
Είμαι πολύ απογοητευμένος δεδομένου οτι πίστευα οτι φέτος θα παίζαμε καλή μπάλα!
Στηρίζω απόλυτα τον Νικολαΐδη και τον Φερέρ για τις επιλογές τους.
Θέλουμε ενίσχυση κι αυτό είναι δεδομένο όμως οι παίκτες ήταν οι ίδιοι και πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζουμε τόσο άσχημα!

Υ.γ Όσο για τους φίλους μου τους Ολυμπιακούς που μετράνε πρωταθλήματα...
καλύτερα 0 παρά 10!
Χαίρετε..

Θέλουμε ενίσχυση κι αυτό είναι δεδομένο όμως οι παίκτες ήταν οι ίδιοι και πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.

δωσε τους και αυτη την χρονια στο ντουκου, και του χρονου θα τους βριζουμε μαζι. :furious3: :furious3: :furious3:

Re: Απάντηση: ΑΕΚ - Γιατί τόσο χάλια?

δωσε τους και αυτη την χρονια στο ντουκου, και του χρονου θα τους βριζουμε μαζι. :furious3: :furious3: :furious3:

εντελως απογοητευμενος!!!!καναμε παλι ηρωες του παπουδες του ολυμπιακου!!!!οταν σου κανει δωρο ο αντωνακης ενα αυτογκολ,τον εχεις κλεισμενο και εισαι ετοιμος να κανεις το 3το και το 4το γκολακι ξαφνικα απο το πουθενα με εντελως παιδαριωδη λαθη ερχεται το παιχνιδι τουμπα!!τι να πω?για τον μπριακο?ενταξει,εβαλε και αυτος το χερακι του!!!ΔΕΝ στεκομαι ομως σε αυτο!!εχεις το πλεονεκτημα και απαιτω να κερδισεις!!!!!!δεν δεχομαι αυτη η ομαδα που ηταν απεναντι μου ουτε γκολ να βαλει με τα χαλια που εχει...!!!κι ομως,εμεις- με την ειδικοτητα να ανασταινουμε τον αντιπαλο σε τετοιες περιπτωσεις-τα καταφεραμε και παραλιγο να χασουμε κοιλας!!!!

Καλά, ας μην είμαστε τόσο "υπεράνω".
Ακόμη κι ο Ντέμης κατάλαβε τι γίνεται.
Μένει να δούμε τι θα κάνει (αν μπορεί να κάνει κάτι).
Πάντως οι "λυκοφιλίες" δεν βγάζουν ποτέ σε καλό, είναι γνωστό εδώ κι αιώνες.

ΥΓ 1. Ασχετα από την δική μας ανικανότητα να σκοτώσουμε τον ψόφιο δεν επιτρέπεται να υπάρχουν τόσες εξωαγωνιστικές παρεμβάσεις στη ροή του αγώνα.
ΥΓ 2. Περιμένω απόψεις κυρίως ομοιδεατών μου αλλά και άλλων. Οσοι θέλουν να κάνουν χαβαλέ ας ασχοληθούν με το άλλο θέμα.

Ο Ντέμης πάντα ήξερε τι γίνεται..
Όμως το θέμα είναι οτι -πάντα κατα την γνώμη μου- πρέπει να συνέλθουμε σαν ομάδα!
Ώρες ώρες η ομάδα θυμίζει εποχή Φερνάντο Σάντος!
Γιατί, τι άλλαξε, τι φταίει και οι ίδιοι παίκτες πλεόν δεν μπορούν να αποδώσουν?

Ο Ντέμης πάντα ήξερε τι γίνεται..
Όμως το θέμα είναι οτι -πάντα κατα την γνώμη μου- πρέπει να συνέλθουμε σαν ομάδα!
Ώρες ώρες η ομάδα θυμίζει εποχή Φερνάντο Σάντος!
Γιατί, τι άλλαξε, τι φταίει και οι ίδιοι παίκτες πλεόν δεν μπορούν να αποδώσουν?

:2thumb22sup: :2thumb22sup:

Βασικό : στην αρχή της χρονιάς συμφωνήθηκε στην S.L (λίγκα) να είναι όλοι προσεκτικοί με την διαιτησία !!!

Δυστυχώς ό οσφπ είναι πολύ πιο προσεκτικός από τους υπόλοιπους.....

Ο Ντέμης το πήρε χαμπάρι από τον πρώτο γύρο και την έκανε νωρίς...

Το κακό είναι ότι ενώ τα "γραμμάτια" της ΑΕΚ έχουν εξοφληθεί, κάποιοι συνεχίζουν να την κυνηγούν.

Δείτε και τις δηλώσεις του ανεκδιήγητου Θεοδωρίδη.. "στο γήπεδό μας είμαστε κύριοι"
Κεριά και λιβάνια κύριε Θεοδωρίδη γι'αυτό οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να κάνουν προθέρμανση στο γηπεδό σας στον 1 γύρο.
Είχαν πέσει οι μπούκλες του Τσουκαλά στο χορτάρι κε Θεοδωρίδη ????
Να τις σκουπίζατε...

Χωρίς να θέλω να θίξω τους φίλαθλους του οσφπ - σε αυτή την ομάδα έχει παίξει ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και θείος μου, ο Κώστας Δαβουρλής- νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάψετε να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας !!!!!!

Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί ( δεν φύγαμε ποτέ) στις κερκίδες να υποστηρίζουμε αυτό που αγαπάμε. Την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο

Γιατί μας αρέσει να βλέπουμε ποδόσφαιρο και όχι την απογοήτευση στα πρόσωπα επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που βλέπουν ότι όσο αίμα και να χύνουν στις προπονήσεις και στον αγώνα "πέφτει στο έδαφος και ποτίζει το χορτάρι".

Το έχω περάσει προσωπικά και έχει χαραχθεί βαθιά μέσα μου.

Και κάτι ακόμα που με ξενέρωσε άσχημα χθές..
40000 χιλιάδες κόσμο είχαμε στο γήπεδο, βραχνιασμένοι ήταν όλοι και υπήρχε σχεδόν βουβαμάρα?:ears:
Κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό...:chinscratch:

Ρε παιδια ας το παρουμε απο την αρχη.

Η ΑΕΚ στο δευτερο γυρο δεν παιζει μπαλα οπως στον πρωτο. Μη λεμε ομως οτι και στον πρωτο γυρο επαιζε μπαλαρα.

Κατα την γνωμη μου, καθε ομαδα πρεπει να (θα?) κανει μια κοιλια.

Μην μου πειτε οτι εφταιγε ο διαιτητης.

Πιστευω απολυτα τον Ντεμη, δεν τον βριζω ακομα, αλλωστε ειχε δηλωσει οτι απο του χρονου η ΑΕΚ θα παιξει για double και Ευρωπη.

Ηδη ειμαι ικανοιποιημενος με την πορεια μας στην Ευρωπη. Αντιθετα οι ολυμπιακοι ειναι ευχαριστημενοι απο την πορεια τοπυς στο πρωταθλημα μονο.

Για το γηπεδικο, ευθυνεται ΚΑΙ η ερασιτεχνικη. Δηλαδη και η ιδια η ΑΕΚ-κατα ενα μερος βεβαια.

Ο ΟΣΦΠ ειναι ψοφιος, εχει ομως τον Rivaldo. Τι σημαινει αυτο για μενα? Ενα απλο σουτακι, και γκολ. Απλα, χωρις να κανει τιποτε αλλο στο γηπεδο. Εχει υποστηριξη απο τα ακρα, και την κανει την ζημια.

Και τελος, υπομονη ωρε πατριωτες. Να δειτε οτι η ΑΕΚ θα γινει μεγαλη (στην ευρωπη σιγουρα-για τα ελληνικα δεδομενα) και ολα αυτα γιατι εχει μια διοικηση που ξερει απο ποδοσφαιρο και τι ζηταει ως ανταλλαγμα?

Οχι χρημα, μια μεγαλη ΑΕΚ.

Υπομονη

Θα με συγχωρέσεις αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου..
Εντάξει δεν λέω, ο διαιτητής το έκανε πάλι το θαύμα του...

Όμως η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο την ομάδα!
Ας παίζαμε με πάθος, ας είχαν τετράγωνα balls οι παίκτες και δεν θα είχε κανένας παράπονο..
Όχι όμως έτσι, δεν μπορούμε να φορτώνουμε πάντα τις ευθύνες αλλού!

Έπεσε σφαγείο δεν λέω, αλλά που ήταν η γρήγορη ανάπτυξη της ομάδας, που ήταν η ορθή ανάπτυξη παιχνιδιού?

Λάθη έγιναν και θα γίνονται. Ούτε το σύστημα της ομάδας ήταν το καλύτερο, ούτε η τολμηρή σύνθεση που κατέβασε ο Σέρα και σίγουρα η ομάδα είναι σε κάμψη. Χθες το βράδυ έβριζα Θεούς και δαίμονες. Σήμερα όμως και με πιο καθαρό μάτι "είδα" και κάποια πράγματα που με τόνοσαν. Είδα το πάθος του Καπάνταη, είδα τον Κονέ να βγάζει ένα ολόκληρο παιχνίδι με αρκετά καλή απόδοση, είδα την ομάδα να πιέζει αρκετά ψηλά, είδα τον Παπασταθόπουλο και τον Πλιάτσικα (με τα λάθη τους, δεν λέω) να παίζουν σε θέσεις που η ΑΕΚ έχει πρόβλημα με καλή απόδοση. Όλα αυτά με έκαναν να πιστεύω πως σιγά σιγά (εκνευριστικά σιγά) μια καινούρια ημέρα ξημερώνει για την ομάδα της καρδιάς μας. Τα πράγματα έχουν αλλάξει σε όλα τα επίπεδα.
Πράγματι λείπουν έτοιμοι παίκτες. Ποιός δεν το βλέπει? όλοι το ξέρουμε και περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει το καλοκαίρι. Πιστεύω (κι όχι μόνο εγώ) πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι κομβικό για την ΑΕΚ. Ο Νικολαϊδης, που τόσο τον στηρίζει ο κόσμος της ΑΕΚ, και το υπόλοιπο επιτελείο θα πρέπει "κάτι" να δείξει στον κόσμο της ΑΕΚ, κάτι σημαντικό. Τί θα είναι αυτό? δεν ξέρω. Μπορεί να είναι το γήπεδο και προπονητικό κέντρο, μπορεί να είναι νέοι φτασμένοι παίκτες, μπορεί να είναι νέος πρόεδρος-χρηματοδότης. Ο χρόνος θα δείξει...
Εαν όμως δεν δείξει κάτι, τότε σίγουρα τα πράγματα θα αλλάξουν δραματικά!
Ο καιρός θα δείξει, τί πορεία θα ακολουθήσει το κίτρινο καράβι...Θέλω να πιστεύω πως ξέρουν πού το πάνε κι όχι στην τύχη. Ο χρόνος της υπομονής και στήριξης χωρίς όρους τελειώνει!!!

well η απαντηση ερχεται απο το στομα του καποτε προπονητη της αεκ Ιωαννιδη :ειμαστε κακομοιρηδες και ετσι θα συνεχισουμε ............
ΤΕΛΟΣ και για φετος

η αληθεια ειναι οτι η διακοπη του πρωταθληματος επηρεασε πολυ αρνητικα την ομαδα γιατι μεχρι τοτε ηταν σε πολυ καλο επιπεδο.επισης μην ξεχναμε τους πολλους τραυματισμους βασικων παιχτων που εκοψαν την ομαδα στα 2!!
τωρα το χτεσινο παιχνιδι ηταν αλλη μια αποδειξη 2 πραγματων κατα την γνωμη μου:πρωτον οτι δεν υπαρχει η καταληλη(ακομα)νοοτροπια για τετοια παιχνιδια και δευτερον οτι ο οσφπ οταν χρειαζεται βοηθεια την εχει!!δηλαδη...η αμφισβιτουμενη φαση(και οχι μονο)ειναι υπερ του ειτε παιζει εντος ειτε εκτος!!απλα τα πραγματα.....

απο δικιολογιες αλλο τιποτα αμα εισαι η μπαρτσελονα της ελλαδας βαζεις γκολ και τους διαιτητες αμα εισαι κακομηρης δεν κοιτας τα χαλια σου αλλα τα ρειχνεις στους αλλους γινε μπαρτσα και βαλτους ολους γκολ ολα τα ολα ειναι απλα οδοντοκρεμες

Για σταθείτε λίγο ρε παιδιά..
Πώς δηλαδή τελειώνει ο χρόνος υπομονής και στήριξης?
Στην τελική δεν μπορεί να μεταμορφωθεί η ομάδα απο την μια χρονιά στην άλλη ούτε ο Ντέμης είναι μάγος..
Ο Νικολαΐδης κατ'εμε πρέπει να κάτσει αρκετά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας και μετά να κριθεί συνολικά για το έργο του, θετικά ή αρνητικά!

Τί εννοείς 3 χρόνια υπομονής δεν είναι αρκετά??? Και δεν μιλάω για τα μαύρα χρόνια προ Νικαλαϊδη. Εκεί να δεις υπομονή!!!

Υποτίθεται πως η ομάδα έχει εξυγιανθεί και δεν χρωστάει πουθενά ή έστω χρωστάει "νοικοκυρεμένα" και απολύτως ελεγχόμενα. Τα 15 εκατομμύρια ευρώ που έχει πάρει μέχρι τώρα δεν φτάσανε???

Θα πρέπει να υπάρχει πλήρη ενημέρωση τακτική για να πιστέψουμε οτι τα λεφτά δεν πάνε κάπου αλλού...

H συγκεκριμενη ομαδα, δεν γινεται να μεταμορφωθει απο την μια χρονια στην αλλη, γιατι πολυ απλα εχει παιχτρονια που θελουν εμπειρια στα ποδια τους.

Ο Σεραφειμ, επιασε κατ εμε το ακριβες νοημα: Ποιος ηξερε αυτους τους παιχτες πριν ερθουν στην ΑΕΚ και παιξουν ως βασικοι? Παιζουν παρα πολυ καλα για την εμπειρια που εχουν. Και μας λειπουν πεπειραμενοι παιχτες.

O Emerson σερνεται-μια παιζει δυο καθεται. Αλλα αμα παιξει, δερνει κανονικα.
Λακης, Λυμπε και Δελλας, δεν φτανουν.
Ολοι οι υπολοιποι τωρα ψηνονται. Μην στεκομαστε στο χθεσινο παιχνιδι. Παμε παρακατω.
Το Σεπτεμβρη, μετα τις μεταγραφες το ξανασυζηταμε.

απο δικιολογιες αλλο τιποτα αμα εισαι η μπαρτσελονα της ελλαδας βαζεις γκολ και τους διαιτητες αμα εισαι κακομηρης δεν κοιτας τα χαλια σου αλλα τα ρειχνεις στους αλλους γινε μπαρτσα και βαλτους ολους γκολ ολα τα ολα ειναι απλα οδοντοκρεμες

κατα μια εννοια το εχω αναφερει και εγω αυτο....!!!!ομως....ειδικα σε τετοια παιχνιδια που ολα κρεμονται σε μια κλωστη μετρανε ολα!!!!γιατι εαν σου εδινε το πεναλτακι στα πρωτα λεπτα η εξελιξη δεν νομιζω οτι θα ηταν η ιδια!!!επιμενω ομως και εγω οτι εχθες ηταν αλλη μια ευκαιρια να το παρεις περιπατο!!!ως συνηθως ομως η ομαδα με την ταση που εχει τα τελευταια χρονια(ανασταση πεθαμενων και αναδειξη ηρωων)δυστηχως δεν το καταφερε ουτε εχθες.οσο αναφορα τον Ντεμη ΔΕΝ το συζηταω καθολου και δεν ασκω ΚΑΜΙΑ απολυτως κριτικη εναντιον του!!!ειναι πιστευω καθαρα θεμα νοοτροπιας που κουβαλα η ομαδα.αυτο πρεπει να αλλαξει καταρχην...παιχτες και γηπεδο θα ερθουν στην ωρα τους...

Μην τα βάζετε με τον Θεοδωρίδη κύριοι. Υπάλληλος είναι. Την δουλειά του κάνει. Δεν έχει προσωπικότητα.
Μακάρι να έδιναν στους παίκτες του ΠΑΣ, κίτρινες φανέλες χθές και να έπαιζαν αυτοί εναντίον του ΟSFP. Δίχως το δικό μας κλασικό κόμπλεξ.
Δυστυχώς πολλοί απο τους παίκτες των ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος, δεν βλέπουν ΝΕΤ και MEGA το φθινόπωρο. Δεν βλέπουν το πόσο εύκολα ξεφτιλίζουν όλες οι ομάδες τον OSFP.
Έτσι τους βλέπουμε μετά εδώ μέσα να παίζουν με κόμπλεξ απέναντι σε μια τέτοια ανυπόλυπτη ομαδούλα.

αληθεια ποτε εισαι χειροτερος οταν χανεις απο την μπαρτσα 4-0 η δεν μπορεις να κερδισεις τους ανυπολυπτους
η καμηλα δεν κοιτα ποτε την καμπουρα της