Αγένεια να το πώ ???

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,105
Ελλάδα
Προθές χρησιμοποιήσαμε το μετρό (μαζί με την 8 μηνών έγκυο σύζυγο), από Εθνική Άμυνα εώς Βασ. Σοφίας (για επίσκεψη στον γυναικολόγο).

Σε όλο το βαγόνι υπήρχαν 5 όρθιοι (μεταξύ τους και εμείς) , από τους δε καθήμενους οι περισσότεροι - ες ήταν κάτω των 40, ενώ υπήρχαν και 5-6 πιτσιρικάδες (γύρω στα 15-17) .

Μαντέψτε πόσοι πρόσφεραν την θέση τους στην εγκυμονούσα ..... κανείς !!!

Κανα δυό κοιτούσαν τάχα μου συνέχεια έξω από το παράθυρο (τρομερή θέα ... breathtaking !!..), καναδυό άλλοι παίζανε με το κινητό τους κ.ο.κ ....

Πραγματικά αισθάνθηκα πολύ άσχημα που ζω σε αυτή την χώρα ...

Ευτυχώς στην επιστροφή, σε παρόμοιο σκηνικό (με λίγο περισσότερους όρθιους) βρέθηκε ένας κύριος πάνω από 60 που σηκώθηκε μετά από κανα 5λεπτο ζητώντας !!!! συγνώμη που δεν την είδε νωρίτερα ..... (ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί τέτοιοι) ....

Και σας ρωτάω πως να το πώ ??? Αγένεια ??? Γαιδουριά ???? πώς ..????

Φανταζομαι οτι ενιωσες πολυ ασχημα αλλα δυστηχως πανω κατω αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Οπως οταν περιμενεις στην διαβαση και δεν σταματαει κανεις να περασεις και κανουνε ολοι οτι δεν βλεπουνε. Εμενα μια φορα μια γκομενα παραλιγο να με πατησει και με στολισε κιολας επειδη της εκοψα τον δρομο.

Re: Απάντηση: Αγένεια να το πώ ???

Δις ιζ γκρης.

Δις ιζ αουρ κουολιτυ.

μαι φρενντ δις χαπενς ολμοστ εβρυγουεαρ

μπιλιβ μι.......:frown: :frown:

αι χαβ σιν πολλες περιπτωσεις και εδω στο u.k. και σχεδον παντα οποτε εχω επισκεφθει αλλη χωρα και εχω παρει τρενο ή μετρο...

ειναι θεμα κουολιτυ ανθρωπου που θελει πολλες:slapface: :slapface: και οχι χωρας νομιζω:chinscratch:

το ''αστειο'' ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι που κανουν τους αδιαφορους οταν καθονται, ειναι σιγουρο οτι θα στραβωσει η φατσα τους αν ερθουν σε καποια φαση στην θεση αυτου που ειναι ορθιος και δεν μπορει να κατσει ακομα και αν εχει αναγκη λογω υγειας

Last edited:
οποτε φιλε μου jimazz οχι δεν θα το πεις αγενεια αλλα θα το πεις πολυ πιο ωραια και ακομα πιο ελληνικα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ..

καλά και εσύ με το μετρό κυκλοφορείς 8 μηνών?
Να μια φορά που είναι χρήσιμοι και οι ταρίφες.

καλά και εσύ με το μετρό κυκλοφορείς 8 μηνών?
Να μια φορά που είναι χρήσιμοι και οι ταρίφες.

φίλε μου κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ταρίφες .... και να μπορείς αξιοπρεπώς να μετακινείσαι στην πόλη σου με τα ΜΜΜ ....

Αγαπητέ μην εξανίστασαι, αυτήν την παιδεία δίνουμε στα παιδιά μας. Είμαι 47 ετών, εγώ απο μικρός έμαθα να σέβομαι τους μεγαλίτερους, τους αναξιοπαθούντες, αυτούς που έχουν ανάγκη. Βρές μου σήμερα αυτά τα πρότυπα, αν διδάσκονται και τελικά αν ακολουθούνται.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγένεια να το πώ ???

μαι φρενντ δις χαπενς ολμοστ εβρυγουεαρ

μπιλιβ μι.......:frown: :frown:

αι χαβ σιν πολλες περιπτωσεις και εδω στο u.k. και σχεδον παντα οποτε εχω επισκεφθει αλλη χωρα και εχω παρει τρενο ή μετρο...

ειναι θεμα κουολιτυ ανθρωπου που θελει πολλες:slapface: :slapface: και οχι χωρας νομιζω:chinscratch:

το ''αστειο'' ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι που κανουν τους αδιαφορους οταν καθονται, ειναι σιγουρο οτι θα στραβωσει η φατσα τους αν ερθουν σε καποια φαση στην θεση αυτου που ειναι ορθιος και δεν μπορει να κατσει ακομα και αν εχει αναγκη λογω υγειας

Μπορεί εσείς εκεί στο Γιου Κεη να το θεωρείτε επίσης φυσικό,στη Γερμανία όμως που έζησα 5 χρόνια ήταν αδιανόητο να συμβεί κάτι τέτοιο.Γιατί εκεί διδάσκουν ακόμα κυκλοφοριακή αγωγή και αγωγή του Πολίτη.Σταματούν να περάσεις ακόμα και εκτός διάβασης ενώ εδώ με πράσινο για τους πεζούς, πας αδιάβαστος ως διαβάτης..
Ασε που ηλικιωμένοι και εγκυμονούσες δεν υπάρχουν όρθιοι στα ΜΜΜ..:smash:

Δυστυχώς έτσι είναι. Και η σύζυγός μου έτυχε φορές, και μάλιστα όχι μια και δυο, να είναι στον 8ο και 9ο μήνα, να βρίσκεται σε ουρά σε κάποιο γκισέ και να μην βρίσκεται ένας να της δώσει προτεραιότητα. Και μάλιστα μικρές κοπέλες μπροστά της. Μπορεί να ήταν και στέρφες βέβαια, ποιος ξέρει, και γι' αυτό.

Στα λεωφορεία πάντως οι πρώτες θέσεις προορίζονται για τέτοιες περιπτώσεις. Σκοπός όμως είναι να μην φτάσει η έγκυος στο σημείο να ζητήσει από όσους τις καταλαμβάνουν να της παραχωρήσουν τη θέση όπως υποχρεούνται. Αναλόγως και τη στιγμή βέβαια. Οι ορμόνες χορεύουν, η έγκυος μπορεί να σηκώσει μεγάλη φασαρία.

Παιδια αυτο που με πειραζε... και με πειραζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ στην Ελλαδα ηταν και ειναι η ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ η ΧΩΡΙΑΤΙΑ και ΑΓΕΝΕΙΑ των Συμπολιτων και Συμπατριωτων μας ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο Ταξι ...απο Οδηγο λεωφοριου ... απο γκαρσονι ..... απο πωλητη σε μαγαζι ..... απο Δημοσιο υπαλληλο σε γκισε Αεροδρομιου η ΟΤΕ ΙΚΑ ΤΕΒΕ κτλ, ...... απο Γειτονα απο Συγκατοικο Πολυκατικοιας .......απο Περιπτερα .........
απο Γιατρο Νοσοκομειου ...... ..................και και και ..........

........ μεχρι Οδηγους αυτοκινητων ........

τους ΠΕΡΙΣΕΥΕ σε ΟΛΟΥΣ 1 ( ΕΝΑ ) πραγμα : Η ΑΓΕΝΕΙΑ !!!!!!!!! Η ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ .........κοινως ........

ειναι πολυ ζωα ρε παιδια οι Ελληνες απο τροπους και ευγενεια .....

Τι να πω, θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση. Δεν θέλω να βλέπω παντού γαϊδούρια, σκέτο παχνί έχουμε γίνει! :flipout:

Παντού βλέπεις συμπεριφορές απαράδεκτες έως εξοργιστικές. Αντιπροχθές που έβρεχε όταν έκοψα πολύ ταχύτητα με το αυτοκίνητο έξω από την Αγία Σοφία επειδή λίμναζε το νερό και διαφορετικά θα κατέβρεχα μία κοπέλα, ο από πίσω μου κόρναρε και επίμονα. Του προσέβαλα βλέπεις το δικαίωμά του στην ακώλυτη χρήση της οδού.

Βρε μπας και δεν φαίνεται η κοιλιά της γυναίκας σου; -bye-

Αντε με το καλό να σου έρθει. :BDGBGDB55:

Αντιπροχθές που έβρεχε όταν έκοψα πολύ ταχύτητα με το αυτοκίνητο έξω από την Αγία Σοφία επειδή λίμναζε το νερό και διαφορετικά θα κατέβρεχα μία κοπέλα, ο από πίσω μου κόρναρε και επίμονα. Του προσέβαλα βλέπεις το δικαίωμά του στην ακώλυτη χρήση της οδού.

Ε καλά, ειδικά αυτό είναι πάγια τακτική, κι όχι μόνο εδώ σ' εμάς, σ' όλη την Ελλάδα.

Έχω δει άνθρωπο να παρκάρει ακριβώς μπροστά στη ράμπα της διάβασης ενώ απέναντι περίμεν να περάσει άτομο σε κινούμενο κάθισμα. Άντε να δεχτώ ότι όταν έκανε τις μανούβρες δεν κοιτούσε απέναντι να δει ποιος θα περάσει. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο εκείνη ακριβώς την ώρα έφτανε από απέναντι το άτομο με τα κινητικά προβλήματα και καποιοι επεσήμαναν στον οδηγό τη γαϊδουριά του για να λάβουν την απάντηση "τι να κάνω, αφού ο δήμος δεν φτιάχνει πάρκινγκ;" "ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ" κακώς δεν το είπα βέβαια. Το χειρότερο είναι ότι αυτός που εξυπηρετείται από τέτοιες ράμπες δεν είπε τίποτα. Και καλώς μου φαίνεται γιατί θα χαλούσε τη δική του διάθεση για καφέ χωρίς να του εγγυηθεί κανείς ότι στην επιστροφή δεν θα αντιμετώπιζε τα ίδια και χειρότερα εμπόδια.