Άγνωστες μάρκες και μοντέλα...

tigergreg

Banned
24 June 2008
3,304
ΑΘΗΝΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΔΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΥ ΜΙΑ MITSUBISHI 65 IN Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΦΕΡΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 120 ΗΖ ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΑ 100 ΗΖ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΣΕ 1-2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΤΙΣ GRUNDIG ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ? ΕΙΧΑ GRUNDIG CRT 25 IN ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ SONY ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ PHILIPS LCD 42 IN ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ 9830 ΗΤΑΝ Η ΤΟ 9986 Η ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΘΕΤΕ PIP-PAP-MOZAIC 2 TUNER ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Re: ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ

Οι Mitsubishi είναι αρκετά διαδεδομένες στην Αμερική (κυρίως οι DLP, αλλά και οι LCD). Στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτες και ελπίζω κάποιος να ενδιαφερθεί μήπως τελικά δούμε και την laservue στην χώρα μας :a0210:

Οι Philips που αναφέρεις είναι 3ετίας και έχουν τα PIP/PAP με διπλό δέκτη. Εϊχα στην κατοχή μου μια 32άρα με το κορυφαίο τότε PixelPlus2.

GRUNDIG όντως ήταν φίρμα στις CRT κάποτε.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΔΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΦΙΛΟΥ ΜΙΑ MITSUBISHI 65 IN Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΦΕΡΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 120 ΗΖ ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΑ 100 ΗΖ.

Τα 100/120 Hz στις CRT και προβολικες (οπως η συγκεκριμενη Mitsubishi) υπαρχουν εδω και 15 χρονια.

Απλως στην Ευρωπη η συχνοτητα του PAL (50 Ηz) διπλασιαζεται και γινεται 100 Ηz , ενω στην Αμερικη και Ιαπωνια η συχνοτητα του NTSC (60 Hz) διπλασιαζεται και γινεται 120 Hz.

Οι Philips που αναφέρεις είναι 3ετίας και έχουν τα PIP/PAP με διπλό δέκτη. Εϊχα στην κατοχή μου μια 32άρα με το κορυφαίο τότε PixelPlus2.

Κορυφαιο για καποιους Γιωργο , γιατι καποιοι αλλοι εμαθαν απο το PP τι θα ο ορος "πιξελιασμα"...-bye-

Last edited:

Και η Philips δούλευε πολύ με καθοδικό Toshiba... :BDGBGDB55:

H Grundig δεν είχε αγοραστεί ακριβώς από την Philips, απλώς είχαν κάνει κάποιο σύμφωνο συνεργασίας και υποστήριξης, κάτι ανάλογο με αυτό της Marantz (βλ. σε σώζω από χρεοκοπία, μου χαρίζεις τεχνογνωσία και πατέντες). Η Grundig έχει αποδεσμευθεί από αυτό από το 2001 και χαράσει αυτόνομη πορεία πλέον. Δυστυχώς όμως έχει χάσει πολλή από την αίγλη του παρελθόντος...

Τελευταία φορά που είχα διαβάσει για τα οικονομικά της, φημολογούνταν κάτι για εξαγορά από κινέζικα και τούρκικα (!) κεφάλαια...