ΑΓΟΡΑ CDPLAYER

sakis65

Senior Member
4 May 2007
336
Για το δευτερο συστημα. Θελω τις γνωμες σας, για cdplayer.
Yπολοιπα συνοδα. Ηχεια SPENDOR SP3/5 σειρα classic - ενισχυτης ΑΙΟΛΛΟΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ με βελτιωσεις σε πυκνωτες και καλωδιωση - καλωδια ηχειων super gold nordost - καλωδιο διασυνδεσης μαλλον το silver spiral της QED.

Tιμη εως 800ευρω.

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ CDPLAYER

Ακομα κι ετσι να ειναι , ΟΤΑΝ την αλλαξει θα κοστισει 100 ευρω το πολυ.
Πιστευεις οτι ειναι καλυτερη η αγορα ενος μηχανηματος υποτριπλασιας αξιας γι αυτον το λογο?

Θα βρει, ας πουμε, στα 800 ευρω...τρεις μετασχηματιστες-3πλα τροφοδοτικα , σταδιο εξοδου με διακριτα εξαρτηματα κι οχι με τσιπακια , 24/196 , balance εξοδους , εξαιρετικα υλικα , θωρακισμενο transport , χαλκολαμαρινα σασσι παχους 3 χιλιοστων παντου , κλπ κλπ? :shot:

Αν ναι , ακουω την προταση σου..

Ο φίλος,που άνοιξε το θέμα,είπε καθαρά ότι δεν ενδιαφέρεται για μεταχειρισμένο.Κακώς το συνεχίζεις,μετατρέποντας το θέμα του σε αγγελία για την προώθηση του μεταχειρισμένου που αναφέρεσαι.

Αν έχεις laptop θα σου έλεγα να πάρεις το dac Benchmark.

Αν όχι,πάρε κάτι απο τις νέες σειρές της Pioneer(PJ 9) ή της Yamaha(1000/2000).

Αυτό που λες ισχύει, αλλά η συγκεκριμένη σειρά που σου προτείνει ο DIPIE είναι διαφορετική και με το φετηνό βραβείο EISA (το CD-S1000). Πρέπει να τα ακούσεις και να το κρίνεις μόνος σου καλύτερα.

Όχι.
Το "διαφορετική" πήγαινε στην σχεδίαση και κυρίως στο ότι πήρε το EISA, γι' αυτό είπα επίσης ότι πρέπει να τα ακούσεις για να κρίνεις μόνος σου.

Ανέκαθεν η Yamaha είχε πάρα πολύ καλό value for money γι' αυτά που προσέφερε και πιστεύω ότι το συγκεκριμένο player πρέπει να δίνει ρέστα, βασιζόμενος στα παραπάνω και στα review που έχω διαβάσει.

Βασικά, πρέπει να το τεριάξεις με τα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματός σου και να δεις τι σου αρέσει εσένα, τι θα ήθελες να έχεις περισσότερο στον ήχο που ακούς, τι θα ήθελες να αφαίρέσεις και μπορείς να το κάνεις με το player.

Ένα προσωπικό παράδειγμα, είναι ότι ο ενισχυτής που έχω είναι ο RX-797 Yamaha, αρκετά ποιό σκληρός σε σχέση με τον NAD C372 για παράδειγμα, αλλά λόγο του ότι τα ηχεία που έχω δεν έχουν και τόσο οξύ ήχο και παίζουν και σε ένα χώρο που είναι λίγο κάπως..., έχουν δέσει πάρα πολύ καλά μεταξύ τους.

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ CDPLAYER

Αν έχεις laptop θα σου έλεγα να πάρεις το dac Benchmark.

Αν όχι,πάρε κάτι απο τις νέες σειρές της Pioneer(PJ 9) ή της Yamaha(1000/2000).

έχω το pioneer, είναι οτι καλύτερο άκουσαν τα δικά μου αυτιά σε αυτή την τιμή. πολύ ουδέτερο και αυτό το legato link, κάνει θαύματα.
το μόνο μείον είναι το σχέδιο του, ψευτομοντερνισμός και το χρώμα του που αν και πολύ ωραίο, δεν ταιριάζει με τίποτα.
πιστεύω ότι διαφοροποίησαν χρώμα και σχέδιο, για να σε πείθουν να πάρεις πιο εύκολα και τον ενισχυτή τους...η μάλλον αντίστροφα!

καλή τύχη.

γεια σας. αγορασα το cd player maratz cd 5001 και θα ηθελα εαν γνωριζετε τιποτα για αναβαθμηση. ειχα το arcam 8se αλλα καηκε το τροφοδοτικι απο πτωση τασης.

Όταν λές αναβάθμιση εννοείς να αρχίσεις να αλλάζεις εσωτερικά διάφορα? Για κοίτα παρακάτω. Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά το έχω στα Bookmarts για να το κάνω κάποια στιγμή στο δικό μου...

http://www.diyaudio.com/forums/showthread.php?postid=857308

Είναι κάτι που δεν σου αρέσει στον ήχο του?

στα ψηλλα μου ακουγετε λιγο σκληρο. στα τεστ του δινουν 5 στα 5 και σημερα μιλησα με τεχνικο τησ εταιριασ και μου ειπε οτι εχει παρα πολη ποιοτικη κατασκευη . ευχαριστω

Εγω ειχα αγορασει το cambridge azur 640c v2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος το ειχα συγκρινει με ενα Harman cardon(δεν θυμαμαι μοντελο το διναν τοτε 5 αστερια τα περιοδικα του χωρου) πανω σε ενα primare ενισχυτη και κατι B&W,το αποτελεσμα ηταν να παρω με κλειστα ματια το cambridge ηταν πολυ καλυτερο.Τωρα αν δε κανω λαθος υπαρχει και το 840c που λογικα πρεπει να ειναι καλυτερο αλλα δε ξερω αν ειναι στη τιμη που θελεις παντως ειναι αριστα cdplayer.Επισης θα σου ελεγα μη δινεις και πολυ σημασια στα τεστ των περιοδικων του χωρου καλυτερο πηγαινε να τα ακουσεις και να τα συγκρινεις.

Last edited: