Θελω να αγορασω ενα dvd player που να παιζει divx με σωστους ελληνικους υποτιτλους, να εχει HDMI και USB.Εχει να προτεινει κανεις τιποτα?
Εγω εχω το toshiba sd470e και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..μονο που δεν εχει usb..Τι το θες αληθεια?
α) LG 298H κοντά στα 85 Ευρώ
β) Philips 5980 λίγο παραπάνω
γ) Pioneer DV-600 στα 160-165, το καλύτερο all around μηχάνημα της πιάτσας στην κατηγορία αυτή
Αν σε ενδιαφέρει κυρίως για DivX δες το LG λόγω καλού value/money
Λαθος ταινια δοκιμασες! παντως μη περιμενεις να δεις τρελες διαφορες στην εικονα λογο του upscaling!Τεσταρα το usb κ παιζει μια χαρα .
Το πτοβλημα μου ειναι με το upscaling του Lg.
Εβαλα το DVD με τους "300" κ δε μπορω να πω οτι ειδα κατι ιδιαιτερο.
Πολυ κοκκο ειδα βασικα (αν το λεω σωστα)
Εχω μια Samsung 40r86 κ το συνδεσα με ενα καλωδιο HDMI των 10Ε απο Multirama κ ειχα ρυθμισει το resolution στο 1080i .
Πρεπει να κανω κατι παραπανω για να δω σε καλυτερη ποιοτητα?γιατι ακουγα απο πολλους οτι με upscaling αλλαζει τελειως η εικονα .
Για βοηθηστε λιγο γιατι ειμαι κ λιγο ασχετος με αυτα !!!
Ευχαριστω
α) LG 298H κοντά στα 85 Ευρώ
β) Philips 5980 λίγο παραπάνω
γ) Pioneer DV-600 στα 160-165, το καλύτερο all around μηχάνημα της πιάτσας στην κατηγορία αυτή
Αν σε ενδιαφέρει κυρίως για DivX δες το LG λόγω καλού value/money
720p είναι η εγγενής ανάλυση της τηλεόρασής σου και γι' αυτό προτίμησέ την. Just scan σημαίνει αυτό ακριβώς, ότι η τηλεόραση σου δέχεται αυτούσια την ανάλυση της και δε χρειάζεται να την πειράξει (overscan κλπ). Από τη στιγμή που το καλώδιο δίνει κανονικά την ανάλυση δεν έχει κάποιο πρόβλημα, οπότε είσαι εντάξει.
Γενικά, πάντως, μην περιμένεις καμιά τρελή διαφορά στις ταινίες για 2 κυρίως λόγους: τα φθηνά dvd players (no offense, και εγώ παρόμοιο έχω!) δεν έχουν και κανένα κορυφαίο upscaler για να δώσουν πολύ καλή υψηλή ανάλυση. Εκεί χρειάζεσαι κάποιο player με καλό scaler αλλά και αναλόγως υψηλή τιμή. Και δεύτερον, μην περιμένεις από sd υλικό να παίξει σαν hd, είναι αδύνατον, λόγω της εγγενούς ανάλυσής του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.