AΓΟΡΑ DVD PLAYER

aekaras9

New member
22 June 2008
58
Με ενδιαφερει να κανει καλο upscaling 1080p,να παιζει divx και να εχει συνδεση hdmi,να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και δευτερευοντως μεσω θυρας usb να μπορει να αναπαραγει ταινιες με ξεχωριστους ελληνικους υποτιτλους.Το μπατζετ μου ειναι 100ε.Δεν παω παραπανω.Για full hd θα χρησιμοποιησω το pc.Εχω βρει αυτα 1) TOSHIBA SD-470E http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770098 ,2)SAMSUNG DVD-1080P8 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702805 ,3)PHILIPS DVP5980 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770043

Last edited:
Για να κανει upscaling το dvd player πρεπει να το μετατρεψω σε dvd το original αρχειο η' και οπως ειναι το αρχικο αρχειο divx γινεται το upscaling?

To upscaling γίνεται ανεξάρτητα αν θα κάνεις μετατροπή σε dvd ή όχι. Αρκεί να επιλέξεις την έξοδο HDMI, και όποια ανάλυση προτιμάς από αυτές που υποστηρίζει. Παρεμπιπτόντως από το SD-580E είμαι πολύ ευχαριστημένος τις δέκα ημέρες περίπου που το έχω. Υπόψη ότι στη usb μπορείς να συνδέσεις μόνο usb flash (μέχρι 4GB σε μέγεθος), όχι κάποιον εξωτερικό δίσκο σε usb.

Re: Απάντηση: AΓΟΡΑ DVD PLAYER

To upscaling γίνεται ανεξάρτητα αν θα κάνεις μετατροπή σε dvd ή όχι. Αρκεί να επιλέξεις την έξοδο HDMI, και όποια ανάλυση προτιμάς από αυτές που υποστηρίζει. Παρεμπιπτόντως από το SD-580E είμαι πολύ ευχαριστημένος τις δέκα ημέρες περίπου που το έχω. Υπόψη ότι στη usb μπορείς να συνδέσεις μόνο usb flash (μέχρι 4GB σε μέγεθος), όχι κάποιον εξωτερικό δίσκο σε usb.
μιλας για αυτο που εχεις?

Προφανώς, δεν ξέρω τι ισχύει για όλa τα dvd player που υπάρχουν στην αγορά (αν και υποψιάζομαι ότι λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν για τη usb).

Προφανώς, δεν ξέρω τι ισχύει για όλa τα dvd player που υπάρχουν στην αγορά (αν και υποψιάζομαι ότι λίγο πολύ τα ίδια ισχύουν για τη usb).
Αν συνδεσω το pc μου με hdmi σε μια οθονη 40 lcd για να παιξω hi def ταινια θα παρω και ηχο απο την τηλεοραση?

Αν έχεις κάρτα γραφικών της Ati, σειρά HD 2XXX ή νεώτερη που δίνουν και ήχο από το hdmi, τότε ναι. Αλλά από όσο πρόσεξα σε άλλο θέμα, γράφεις ότι έχεις 8800 gt. Οπότε δεν παίρνεις ήχο από το hdmi με αυτήν.

Last edited:

Αν έχεις κάρτα γραφικών της Ati, σειρά HD 2XXX ή νεώτερη που δίνουν και ήχο από το hdmi, τότε ναι. Αλλά από όσο πρόσεξα σε άλλο θέμα, γράφεις ότι έχεις 8800 gt. Οπότε δεν παίρνεις ήχο από το hdmi με αυτήν.
Aυτην εχω sparkle 8800gt 512 http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=57&sub_id=152 .Δεν θα παιζει ε?

Από όσο ξέρω μόνο οι Ati βγάζουν ήχο από το HDMI, τουλάχιστον ως τώρα. Αν και μάλλον μικρό το κακό, απλά θα έχεις ακόμα ένα καλώδιο από το pc στην τηλεόραση (ή στον ενισχυτή) για τον ήχο.

Δοκιμασμένα υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους από divx το SD-580E???

Για το SD-470E έχει δοκιμάσει κανείς για υπότιτλους?

Καθόλου δοκιμασμένα. Δεν έχω καν, απ' όσο θυμάμαι πρέπει να τα έχω πετάξει όσα είχα, κάποιο divx εδώ για να δω. Κυρίως τα dvd με ενδιαφέρουν, τα άλλα αρχεία τα βάζω κι από το pc...

Δοκιμασμένα υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους από divx το SD-580E???

Για το SD-470E έχει δοκιμάσει κανείς για υπότιτλους?

το 470 υποστηριζει κανονικα ελληνικους υποτιτλους στα divx. για το 580 δεν γνωριζω

Άσχετο, αλλά το έχω απορία. Τι σόι ποιότητα βλέπετε στα divx που κατεβάζετε; Γιατί τα περισσότερα που έχει τύχει να δω όχι στην 42άρα δεν τα άντεξα, αλλά ούτε στην 21" crt που είχα παλιά, ούτε καν στο μόνιτορ του υπολογιστή. Η γνώμη μου είναι ότι είναι άθλια τα περισσότερα και χαμένος κόπος να ασχολείται κάποιος με αυτά. Σκέτη καταστροφή της αίσθησης μιας ταινίας και της ποιότητας της (όσον αφορά τουλάχιστον την εικόνα). Όταν τα dvd δεν ικανοποιούν καλά καλά, και ψάχνουμε για HD σε mkv ή και κανονικά blu ray κλπ, τι να σου κάνουν τα divx...

Άσχετο, αλλά το έχω απορία. Τι σόι ποιότητα βλέπετε στα divx που κατεβάζετε; Γιατί τα περισσότερα που έχει τύχει να δω όχι στην 42άρα δεν τα άντεξα, αλλά ούτε στην 21" crt που είχα παλιά, ούτε καν στο μόνιτορ του υπολογιστή. Η γνώμη μου είναι ότι είναι άθλια τα περισσότερα και χαμένος κόπος να ασχολείται κάποιος με αυτά. Σκέτη καταστροφή της αίσθησης μιας ταινίας και της ποιότητας της (όσον αφορά τουλάχιστον την εικόνα). Όταν τα dvd δεν ικανοποιούν καλά καλά, και ψάχνουμε για HD σε mkv ή και κανονικά blu ray κλπ, τι να σου κάνουν τα divx...

Eγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν ασχολούμαι πλέον με αυτά..

αλλά πολύς κοσμος τα θελει, τι να κανουμε.. ισως λόγω μεγαλύτερης ποικιλιας και επειδή αναπαράγονται σε οποιοδήποτε σχεδον DVD.. Ενω τα mkv θελουν είτε media player ειτε HTPC ειτε χρονοβόρες και αμφιβολης αποτελεσματικοτητας μετατροπές..