Αγορα DVD recorder

obelix

New member
13 May 2008
9
γεια σας παιδια.ενδιαφερομαι για την αγορα ενος τετοιου συστηματος και ειμαι αναμεσα στα
1)SAmsung DV hr753
2)LG RH-277
3)toshiba RD XS 27αν μπορουσατε να βοηθησετε λιγο....
με ενδιαφερει να παιζει υποτιτλους srt και γενικα οτι καλυτερο απο αποψη εξοδων ή ποιοτητας εικονας(για παραδειγμα το πρωτο ξερω οτι εχει καλυτερη ποιοτητα το 1080i ενω τα αλλα δυο 1080p(καλυτερη))

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λίγο θα κυκλοφορήσουν οι νέες σειρές της samsung 8χχ σε παρόμοιες τιμές που βασική διαφορά τους θα είναι η ύπαρξη ψηφιακού δέκτη ( samsung.se ) δυστυχώς για τα υπόλοιπα δεν ξέρω

Re: Απάντηση: Αγορα DVD recorder

PHILIPS 5570H
Κορυφαιο για τα λεφτα του και κανει ολα οσα θελεις:ernaehrung004:

δεν διαφωνω οτι μπορει να ειναι καλο αλλα εκει που τα αλλα κανουν γυρω στα 200 γιουρια αυτο κανει 357:BDGBGDB55:

δεν διαφωνω οτι μπορει να ειναι καλο αλλα εκει που τα αλλα κανουν γυρω στα 200 γιουρια αυτο κανει 357:BDGBGDB55:

Ναι αλλα αν δεις αντιστοιχων προδιαγραφων μηχανηματα της SONY η της
Pioneer μιλαμε για τα διπλα λεφτα:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Αγορα DVD recorder

PHILIPS 5570H
Κορυφαιο για τα λεφτα του και κανει ολα οσα θελεις:ernaehrung004:

Συμφωνω με τον babalek! To αγορασα προχθες αρα πρεπει να υποστηριξω οτι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Δεν θα μπορουσα να κανω αλλιως...

Χωρις αστεια ομως, εχει υβριδικο δεκτη (αναλογικο και ψηφιακο) με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καλη εικονα!

Παντως ενα πραγμα με εκνευριζει σε ολα τα dvd recorders: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ RECORDER.

Μπορω παντως να γραφω στον δισκο του recorder 3 πραγματα: εικονες (μονο jpeg!), μουσικη (μονο mp3, wma, κλπ) και βιντεο ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ DIVX....Tουλαχιστο αυτα που γραφω στον δισκο του recorder μπορω να τα μεταφερω σε εξωτερικο σκληρο δισκο...

Η επομενη επιλογη θα ηταν το LG T398H με σχεδον ιδια χαρακτηριστικα, αλλα δεν εχει υβριδικο tuner και δεν μπορεις να κανεις μεταφορα των εγγραφων "απο μεσα προς τα εξω", ενω το philips το επιτρεπει, τουλαχιστον για τα αρχεια που ο χρηστης "εβαλε μεσα".

για να μην ανοιγω νεο θεμα αυτη τη στιγμη μεσω tv tuner γραφω και επεξεργαζομαι στο pc αθλητικα απο NET κυριως και απο ΕΡΤ ΣΑΤ
Τα οποια κανω capture σε mpeg και μετα τα κανω dvd αφου τα μονταρω
Η ποιοτητα δε μου αρσει καθολου

Συμφερει να παρω ενα dvd recorder και να συνδεω πανω τον ψηφιακο ή δορυφορικο δεκτη ή δε θα δω καλυτερα αποτελεσματα?
θα μπορω να κανω μονταζ ευκολα στο pc μετα χωρις απωλειες?

Ποιο προτεινετε για τη δουλεια αυτη?

Last edited: