ΑΓΟΡΑ HDMI DVD DIVX/XVID PLAYER

PANOS G

New member
2 September 2007
20
Βασικά επειδή έχω μπερδευτεί πάρα πολύ ,μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο HDMI DVD DIVX PLAYER που να παίζει DIVX με ελληνικούς υπότιτλους ( υπάρχει άραγε κάποιο που να μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος ?) με μέγεθος που να μη με προβληματίσει μέχρι 100-120 E ?
H TV που θα παίζει είναι η panasonic 42px70e.
Επίσης να αναφέρω ότι θέλω να βλέπω με υπότιτλους και αρχεία MPEG2 που γράφω από τα δορυφορικά κανάλια.
Επίσης και ένα σχόλιο για τα LOGITECH Z-5500 5/1 ηχεία που σκοπεύω να πάρω.

Βασικά επειδή έχω μπερδευτεί πάρα πολύ ,μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο HDMI DVD DIVX PLAYER που να παίζει DIVX με ελληνικούς υπότιτλους ( υπάρχει άραγε κάποιο που να μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος ?) με μέγεθος που να μη με προβληματίσει μέχρι 100-120 E ?
H TV που θα παίζει είναι η panasonic 42px70e.
Επίσης να αναφέρω ότι θέλω να βλέπω με υπότιτλους και αρχεία MPEG2 που γράφω από τα δορυφορικά κανάλια.
Επίσης και ένα σχόλιο για τα LOGITECH Z-5500 5/1 ηχεία που σκοπεύω να πάρω.

Για Dvix player θα σου προτεινα καποιο LG που τα εχω δει να παιζουν απροβληματιστα με ελλ υποτιτλ.Οσο για τα LOGITECH 5500 ειναι πολυ καλα,αλλα και πολυ ακριβα για ηχεια υπολογιστη.Μπορεις αν θελεις να παρεις τα LOGITECH X 530 η τα 630 οπως ειναι η ονομασια τους νομιζω.Τα εχω και κανουν καταπληκτικη δουλεια με λογικη τιμη

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ HDMI DVD DIVX/XVID PLAYER

Ψάχνω για ένα τέτοιο player και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: όταν αναφέρεται στα τεχν.χαρακτηριστικά πως παίζει Divx, υπάρχει συμβατότητα με xvid;

αυτό http://www.apothema.gr/default.asp?pid=5&itmId=10745&catId=185&la=1

υποθέτω πως κάνει upscale στα 720p, σωστά;

και 1080p,η στοα το ειχε στα 105

Παίζει και xvid; Είναι πολύ σημαντικό για μένα.

το LG DVX-298H τί σας λέει; Δεν δίνει 1080p, αλλά υποθέτω θα δίνει 720p. Σωστά; Το θέλω για μια 40'' LCD που σχεδιάζω να πάρω.

kalispera paidia,

poio einai auto tis toshiba pou proteinete?? thelo hdmi kai greek subtitles ++ polla technicalities de ksero, thelo na to kano doro sto amore mou (pano kato eos 150euros). auto tis toshiba sto pixmania einai kalo? TOSHIBA DVD/DivX player SD-481???

efxaristo ek ton proteron

Επίσης τα μηχανάκια αυτά παίζουν και αρχεία .avi και διαβάζουν χώρια και τα αρχεία των υποτίτλων .srt
Το μόνο πρόβλημα είναι πως η γραμματοσειρά είναι μικρή.
Υπάρχει λύση χωρίς να γίνει ενσωμάτωση τίτλων??

Παίζει και xvid; Είναι πολύ σημαντικό για μένα.

το LG DVX-298H τί σας λέει; Δεν δίνει 1080p, αλλά υποθέτω θα δίνει 720p. Σωστά; Το θέλω για μια 40'' LCD που σχεδιάζω να πάρω.

Το πραπάνω LG το εχω μερικούς μηνες τωρα .
Βεβαια δεν εχω LCD για να δω τι upscaling κανει στα 720 ή 1080 .
Παντως οι ελληνικοι υποτιτλοι ειναι μια χαρα ( με ξεχωριστα αρχεια srt )
To USB παιζει κατευθειαν divx και avi αρχεια ( γλυτωνεις το καψιμο σε δισκακια ) .
Το μεγεθος των υποτιτλων ειναι καλο . Αλλα αν θες αλλη γραμματοσειρα ή μεγαλύτερους χαρακτήρες τότε τους ενσωματωνεις με καποιο πρόγραμμα ( εγω χρησιμοποιώ το avisub που είναι και γρήγορο και το κάνω μόνο για δώσω κάποιες ταινίες κλπ σε κάποιους φίλους που έχουν κατι Philips και γενικά κάποιες μάρκες μου αντι ελληνικά βλέπουν κινέζικα ).

Last edited:
Μηπως υπαρχει πουθενα καποια λιστα με τα dvd players της αγορας που παιζουν ελληνικους υποτιτλους .srt σε αρχεια .avi?
Γενικοτερα στα players που αναφερατε σε ποιο ύψος (της εικονας) βγαινουν οι υπότιτλοι? Ρωταω γιατι σε περιπτωση Full screen aspect ratio (χωρις μαυρες γραμμες) μπορει να χανονται ή να φαινεται μονο η μια σειρα υποτιτλων.

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ HDMI DVD DIVX/XVID PLAYER

Μηπως υπαρχει πουθενα καποια λιστα με τα dvd players της αγορας που παιζουν ελληνικους υποτιτλους .srt σε αρχεια .avi?
Γενικοτερα στα players που αναφερατε σε ποιο ύψος (της εικονας) βγαινουν οι υπότιτλοι? Ρωταω γιατι σε περιπτωση Full screen aspect ratio (χωρις μαυρες γραμμες) μπορει να χανονται ή να φαινεται μονο η μια σειρα υποτιτλων.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189651
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=40023

plin thanks,
Τη βρηκα τη λιστα κ ειδα διαφορα players αλλα εχω μπερδευτει ακομα περισσοτερο... Αλλα θελουν firmware, αλλα δε διαβαζιυν xvid, αλλα εχουν προβλημα να διαβαζουν αρχεια srt απο το usb... χαμος
Εχει κανεις να προτινει (ακομα καλυτερα απο πρωσοπικη εμπηρεια) καποιο player που
να εχει ΗDMI & USB
να διαβαζει αρχεια divx & xvid (τελικα υπαρχει διαφορα εκει? δηλαδη παιζει να μη διαβαζει καποιο απο τα 2?) με χωριστους ελληνικους υποτιλτους .srt και απο το USB.
Κατα προτιμιση να εχει κ καλη αποδοση στην εικονα και ας κοστισει κ καποια ευρω παραπανω..

nikval pηρες τελικα καποιο?

Last edited:
ευχαριστω kiss1 καπου διαβασα για το συγκεκριμενο (LG dvx-298H) οτι βγαζει καποιο διαφανες περιγραμμα γυρω απο τους υποτιτλους. Ισχυει κατι τετοιο? Σου διαβαζει srt απο το USB?
Ειδα καποιους να προτεινουν κ το Pioneer dv-400 το οποιο παιζει ελληνικους srt μετα απο ανβαθμιση του firmware. Ξερει κανεις αν και το συγκεκριμενο διαβαζει ελλ. srt & απο το USB?

1+ το LG DVX-298H
αρκετά καλό και παίζει τα ΠΑΝΤΑ!!!!!

Θέλω και εγώ να σε ρωτήσω αν το LG DVX-298H αναγνωρίζει ονόματα φακέλων με ελληνικους χαραχτήρες στην είσοδο του USB.