Αγορα Panasonic DMP-UB900 απο amazon.co.uk

ΧΡΗΣΤΟΣΜ

AVClub Enthusiast
29 June 2006
855
Καλημερα
γνωριζει κανεις τωρα με τα capital controls εαν θα στειλει το amazon uk / de σε εμας το blue ray Panasonic DMP-UB900 ?
εχει παρει κανεις κατι ακριβο απο εκει ? Εχω παρει κατι καλωδια και δισκους cd & Blue ray χωρις κανενα προβλημα αλλα μεχρι 60 με 80 ευρω κοστος .
Οποιος εχει κανει καμμια αγορα τελευταια ασ μας ενημερωσει !

Ευχαριστω
καλημέρα
 
Χρήστο μπορείς να ψωνίσεις κανονικά από όλα τα amazon. Επειδή και εγώ κοιτάω για 4Κ player θα σε συμβούλευα να καθυστερήσεις την αγορά μέχρι να βγει το Oppo UDP-203 που απ' ότι διαβάζω θα κοστίζει στις ΗΠΑ 499$, οπότε λογικά θα σπρώξει τις τιμές όλων των UHD players προς τα κάτω
 
Re: Απάντηση: Αγορα Panasonic DMP-UB900 απο amazon.co.uk

Χρήστο μπορείς να ψωνίσεις κανονικά από όλα τα amazon. Επειδή και εγώ κοιτάω για 4Κ player θα σε συμβούλευα να καθυστερήσεις την αγορά μέχρι να βγει το Oppo UDP-203 που απ' ότι διαβάζω θα κοστίζει στις ΗΠΑ 499$, οπότε λογικά θα σπρώξει τις τιμές όλων των UHD players προς τα κάτω

750 στην Ευρωπη.
 
Στο Amazon.co.uk το PANASONIC UB900 εφτασε 425 GBP γυρω στα 500 ευρω ελπιζω λιγο πριν τα Χριστουγεννα κα εχουμε ακομα καλυτερη προσφορα !!
 
Εγώ που παρήγγειλα το UB900 ήταν να παραλάβω 2 Δεκεμβρίου αλλά για κάποιο λόγο μου έστειλε μήνυμα η Amazon ότι το πακέτο επεστράφει πίσω και μου επέστρεψαν τα χρήματα.Δεν είχα ποτέ πρόβλημα από Amazon.co.uk.....λέτε να ήταν τυχαίο?
 
Να σου πω την αλήθεια και εγώ αυτό σκέφτομαι!!!Αφού ακυρώθηκε ψήνομαι να περιμένω λίγο για το 203.
 
Όπως και να χει περίμενε να κυκλοφορήσει το 203 και θα πέσει κι άλλο η τιμή, οπότε αποφασίζεις τότε αν θα πας για το 203 ή όχι
 
Πιστευω πως θα περιμενεις μαλλον αρκετα μεχρι να κυκλοφορησει και ακομα περισσοτερο να πεσει η τιμη του 203.
Εγω επειδη με ενδιαφερει μονο η αναβαθμιση της εικονας απο τους δισκους μου θα επιμεινω στο POanasonic UB900 τα εχτρα που εχει το 203 στο audio κτλ δεν με ενδιαφερουν γιαυτο και παω στο φθηνοτερο UB900 !
 
Παιδιά έχει κάποιος το ub900 να με συμβουλέψει με τις ρυθμίσεις του? Δύο δισκάκια που έχω τα παίζει output SDR/BT709 και όχι HDR/BT2020. Έχω την samsung UE55KS8000 και ενισχυτή ONKYO TX-NR646 που είναι HDCP 2.2 οπότε κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω πρόβλημα.
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 4Κ ΜΕ HDMI V2.0 ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΛΙΚΟ .
ΤΟ ΕΧΕΙς ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ HDMI VER.2.0 ?
 
Παρακαλώ όχι με κεφάλαια. Φαίνεται σα να φωνάζεις και προσωπικά μου προκαλει ενταση.
Πέραν της προσωπικής μου άποψης απαγορεύεται και απο τους κανονισμούς του φόρουμ.
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ 4Κ ΜΕ HDMI V2.0 ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΛΙΚΟ .
ΤΟ ΕΧΕΙς ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ HDMI VER.2.0 ?

Δεν το έχω δοκιμάσει απευθείας. Το περνάω μέσω του Onkyo. Πάντως με τα καλώδια (18Gbps) και τον ενισχυτή(HDCP 2.2) δεν πρέπει να έχω πρόβλημα γιατί έχω και το zidoo x9s συνδεδεμένο με τον ίδιο τρόπο και παίζει κανονικά HDR υλικό.Επίσης έχω παρατηρήσει 2 πράγματα. Πρώτον όταν διαλέγω από το μενού του panasonic να αναγνωρίσει αυτόματα την τηλεόραση επιλέγει 4K 4:2:0 8 bit. Και επίσης όταν βλέπω την ταινία και την σταματάω η τηλεόραση γυρνάει σε HDR για λίγο πριν μπει στο μενού του panasonic και μετά γυρνάει πάλι σε κανονικό mode.
 
καλημέρα & καλή χρόνία, τελικα βρήκες ακρη με το θεμα σου ?
το περασες απευθείας στην τηλεοραση ?