Έχω την Sony 46Χ3500. Η γυναίκα μετά από 5 χρόνια που την έχουμε εξακολουθεί να μου σπάει τ @@ όποτε το φέρει η κουβέντα ότι είναι αρκούδι και δεν κάνει για το σπίτι μας γιατί δεν είναι τόσο μεγάλο. Με βάση την απόσταση θέασης βέβαια (από 2.58 εώς 3.65 μετρημένο με λέιζερ
η 46" είναι μια χαρά). Της την σπάει πιο πολύ το πλαίσιο που έχει και την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο θηρίο. Μπορεί να το κάνει βέβαια και για αντίποινα που της την λέω για τους καναπέδες που διάλεξε που είναι για 200 τετραγωνικά σπίτι ενώ εμείς έχουμε 65. Τέλος πάντων επειδή φτιάχνω το υπόγειο και θα την μεταφέρω εκεί την 46άρα να βλέπω με την ησυχία μου ότι θέλω της είπα ότι θα την κάνω την χάρη να της πάρω μία μικρότερη.
H τηλεόραση θα προβάλει μόνο τηλεοπτικό σήμα (κυρίως δορυφορικό) κυρίως ειδήσεις, μεσημεριανάδικα, E-Entertainment ρεάλιτυ, καμιά ταινία, και ότι άλλο παρακολουθεί η σύζηγος. Μπορεί όμως να τύχει να δείξει και κανέναν αγώνα άμα βαρεθώ να κατεβώ κάτω ή έχουμε καλεσμένους που δεν μπορώ να τους κατεβάσω στην υπόγα. Από χρήματα με ενδιαφέρει το value for money (δεν πάμε για την καλύτερη δλδ όπως τότε με την x3500). Με ενδιαφέρει να έχει μικρό πλαίσιο για να ξεγελάει και την γυναίκα στο μάτι να νομίζει ότι είναι μικρή.

H τηλεόραση θα προβάλει μόνο τηλεοπτικό σήμα (κυρίως δορυφορικό) κυρίως ειδήσεις, μεσημεριανάδικα, E-Entertainment ρεάλιτυ, καμιά ταινία, και ότι άλλο παρακολουθεί η σύζηγος. Μπορεί όμως να τύχει να δείξει και κανέναν αγώνα άμα βαρεθώ να κατεβώ κάτω ή έχουμε καλεσμένους που δεν μπορώ να τους κατεβάσω στην υπόγα. Από χρήματα με ενδιαφέρει το value for money (δεν πάμε για την καλύτερη δλδ όπως τότε με την x3500). Με ενδιαφέρει να έχει μικρό πλαίσιο για να ξεγελάει και την γυναίκα στο μάτι να νομίζει ότι είναι μικρή.