Αγορά συσκευών ήχου και εικόνας από Perfectshop

Totis

New member
25 September 2007
84
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς τους πιο έμπειρους τις απόψεις σας για το κατάστημα Perfectshop http://www.perfectshop.gr
Για αγορά ειδών ήχου και εικόνας ενδιαφέρομαι, όπως τηλεόραση, home cinema, dvd player, τέτοιου είδους πράγματα και το perfectshop έχει πολύ καλές τιμές και πολύ καλές διευκολύνσεις πληρωμών και αποστολών. Μάλιστα σε ένα email που τους έστειλα και τους ρώτησα κάτι μου απάντησαν αμέσως. Οι πιο έμπειροι τι λένε; Είναι καλό και άξιο εμπιστοσύνης κατάστημα; Μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους ή θα σου κάνουνε πρόβλημα; Τα προϊόντα του είναι καλά ποιοτικώς; Η αποστολή τους στο σπίτι σου γίνεται σε λογικά χρονικά πλαίσια όπως τις αποστολές του Πλαισίου(2-3 μέρες);

Βασικά εμπειρίες άλλων αγοραστών από το Perfectshop θέλω. Κάποιων που αγοράσανε τέτοιου είδους προϊόντα από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχουν κάποιες εντυπώσεις για την εξυπηρέτηση και γενικά για το προαναφερθέν κατάστημα.

Λοιπόν εγώ αγόρασα ένα ψυγείο από το Perfectshop.

Στην παραγγελία ήταν ευγενικότατοι και κατατοπιστικότατοι
και το βασικότερο στην ώρα και μέρα παράδοσης.

Έλα ντε που όταν ήρθε το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ψυγείο μου στο σπίτι
είχε βαθούλωμα στην πόρτα της συντήρησης.

Τι έγινε?

Εδώ αξίζουν τα μεγάλα συγχαρητήρια για το συγκεκριμένο μαγαζί.

Με το που τους το ανέφερα σε 10 λεπτά χωρίς υπερβολή
με κάλεσαν από service της LG για να κλείσουν ραντεβού για επίσκεψη.

Να μην τα πολυλογώ η πόρτα αλλάχτηκε
και όσο καιρό υπήρχε αυτή η διαδικασία
δεν μου χρέωναν από το Perfectshop
το προϊόν στην πιστωτική μου
ώσπου τους είπα ότι όλα είναι ένταξη.

Βασικά με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ
για αυτό άξιζε να το αναφέρω.

Μάλιστα. Το είχα υποψιαστεί ότι είναι πάρα πολύ καλό κατάστημα μόνο και από την άμεση απάντηση που πήρα στο email που τους έστειλα. Άλλα καταστήματα θα μου απαντήσουνε ακόμα!!! Να σαι καλά πάντως για τις έγκυρες πληροφορίες σου.

εγω πηρα ενα core duo cpu και μου εκτος οτι ειχε την καλυτερη τιμη απο ολη την αγορα δεν ηταν σκετος αλλα box μαζι με κουτι και ψυκτρα.τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα και σιγουρα θα ξαναψωνισω απο εκει.

ειδα οτι εχει τον sony topaz 1060 ευρω!απιστευτη τιμη οπως και ο μικρος sony στα 770.

Ειναι αριστο μαγαζι,και εγω εχω αγορασει και εχω τις καλυτερες εντυπωσεις

οντως αριστο μαγαζι και οτι εχω αγορασει ειναι σφραγισμενο!!!!!Δεν εχω αγορασει κατι απο εικονα η ηχο αλλα οτι αλλο εχω παρει καμερα-aircondition κιαλλα ειναι ολα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αντιπροσωπειας :grinning-smiley-043σε τιμες χωμα :BDGBGDB55:
Καλα η εξυπηρετηση αριστη και ελπιζω και τους ευχομαι να συνεχισουν ετσι για να τους προτιμουμε.

Και από μένα :2thumb22sup: για το συγκεκριμμένο μαγαζί. Αγόρασα ένα laptop, το παρέλαβα από τα γραφεία τους, μίλησα και μαζί τους, πολύ εξυπηρετικοί.

Μάλιστα μάλιστα!!! Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας! Χαίρομαι που ακόμη ένα κατάστημα έχει θέσει ψηλά τον πήχη και σέβεται τον πελάτη. Μείνανε λίγα τέτοια μαγαζιά αλλά τουλάχιστον υπάρχουν και αυτά τα λίγα.

και απο μενα το οκ. Πήρα απο εκεί τα περιφεριακά μου ηχεία.Ολα μια χαρα!!

Εγώ χθες παρήγγειλα ένα ραδιόφωνο tivoli model one.
Πέρα από το γεγονός πως είχαν τη χαμηλότερη τιμή, ήταν ιδιαίτερα ευγενικοί και το αναμένω στα χέρια μου την ερχόμενη Τρίτη.
Για να δούμε...

Re: Απάντηση: Αγορά συσκευών ήχου και εικόνας από Perfectshop

Λοιπόν εγώ αγόρασα ένα ψυγείο από το Perfectshop.

Στην παραγγελία ήταν ευγενικότατοι και κατατοπιστικότατοι
και το βασικότερο στην ώρα και μέρα παράδοσης.

Έλα ντε που όταν ήρθε το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ψυγείο μου στο σπίτι
είχε βαθούλωμα στην πόρτα της συντήρησης.

Τι έγινε?

Εδώ αξίζουν τα μεγάλα συγχαρητήρια για το συγκεκριμένο μαγαζί.

Με το που τους το ανέφερα σε 10 λεπτά χωρίς υπερβολή
με κάλεσαν από service της LG για να κλείσουν ραντεβού για επίσκεψη.

Να μην τα πολυλογώ η πόρτα αλλάχτηκε
και όσο καιρό υπήρχε αυτή η διαδικασία
δεν μου χρέωναν από το Perfectshop
το προϊόν στην πιστωτική μου
ώσπου τους είπα ότι όλα είναι ένταξη.

Βασικά με ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ
για αυτό άξιζε να το αναφέρω.

Αυτό δεν είναι σωστή στάση απέναντί σου. Έπρεπε να σου φέρουν ένα καινούργιο προϊόν χωρίς βαθούλωμα για το οποίο και πλήρωσες και όχι ένα επισκευασμένο καινούργιο.
Προσωπικά θα τους έλεγα "δεν παραλαμβάνω, να μου δώσετε ένα καινούργιο προϊόν".

Αυτό δεν είναι σωστή στάση απέναντί σου. Έπρεπε να σου φέρουν ένα καινούργιο προϊόν χωρίς βαθούλωμα για το οποίο και πλήρωσες και όχι ένα επισκευασμένο καινούργιο.

Ωπα ρε μεγαλε ........... ψυγειο ειναι δεν ειναι υπολογιστης πτησης .
Βαθουλωμα απο μεταφορα ειχε και δεν ειναι καλσον να στο αλλαξουν αμα φυγει ο ποντος .
Να ειμαστε και λογικοι μην τα ισωπεδωνουμε ολα .

Δεν του ξεβουλιάξανε την πόρτα. Του έφεραν καινούργια. Δεν τίθεται θέμα επισκευασμένου προϊόντος. Συν ότι η αντικατάσταση έγινε στο χώρο του. Θα μπορούσαν να το πάρουνε να αλλάξουν την πόρτα και να του ξαναφέρουν το ίδιο και να τον αφήσουν και πόσο καιρό χωρίς ψυγείο. Πιστεύω όπως και ο αγοραστής του ψυγείου christian ότι είναι αξιοθαύμαστο το ότι δεν του χρέωναν την πιστωτική μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα και να τους πει ότι όλα ήταν εντάξει. Εάν το βαθούλωμα ήταν στο κυρίως μέρος του ψυγείου τότε συμφωνώ μαζί σου ότι θα έπρεπε να του αντικαταστήσουν. Αλλά εφόσον ήταν στο κινητό μέρος του και εφόσον η αλλαγή πόρτας δεν επηρεάζει την διάρκεια ζωής της συσκευής δεν υπάρχει ουσιαστικά λόγος αλλαγής εκτός αν το επιθυμεί ο αγοραστής για προσωπικούς λόγους.

Perfectshop = εγγυηση! Μολις ηρθε ο vs-x917 μου :) σε λιγες μερες και μεσα στην μια ωρα που μου εδωσαν περιθοριο. τελειο! και σε τελεια τιμη... 100Ε κατω απο το mediamarkt!

Εγω παλι φιλε μου ειχα περσι μια αρνητικη εμπειρια.
Καταρχιν ολα τα ειδη τους φαινονται στη σελιδα τους σαν αμεσα διαθεσιμα ενω στην πραγματιοκοτητα δεν πρεπει να εχουν τιποτε σε στοκ. Εγω ειχα παραγειλει ενα DVD recorder και ο λογος που τους επελεξα εκτος απο την τιμη ηταν και αυτος, επειδη νομιαζα οτι θα το ειχα αμεσα. Ομως ετυχε εκεινη την περιοδο να εχουν απεργια στα τελωνεια και ειχαν προβλημα στις παραλαβες.
Απαραδεκτο 1: Μου χρεωσαν την πιστωτικη αμεσα χωρις να εχουν στειλει το προιον, μονο με την πληροφορια οτι ΘΑ εχουν παραλαβη. Η ολη ιστορια πηρε πανω απο 20 μερες μεχρι τελικα να μου ερθει κατα τη διαρκεια της οποιας ειχαν εισπραξει απο την πρωτη μερα το ποσο (320 ευρω).
Απαραδεκτο 2ο: Σε μια απο τις πολλες τηλεφωνικες επικοινωνιες τους ζητησα να ακυρωσουν την παραγγελια, αν και μου ειπαν ναι, τελικα ΔΕΝ το κανανε.
Απαραδεκτο 3: Αν και ειχε χρεωθει ολοκληρο το ποσο, μετα απο ενα μηνα αρχισαν να με ξαναχρεωνουν σε 3 ατοκες δοσεις!! Επειδη δεν φαινοταν καθαρα απο που προερχοταν η χρεωση, ρωτωντας τους μηπως προερχεται απο αυτους, το τσεκαρισαν με το λογιοτηριο τους και με διαβεβαιωσαν οτι δεν ηταν απο αυτους η χρεωση! Φυσικα εγω τους πιστεψα και αρχισα να πιστευω οτι ειχε κλαπει ο αριθμος της καρτας μου, την ακυρωσα κτλ.

Η αληθεια ειναι οτι ηταν γενικα πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι αλλα επι της ουσιας...
Παντως παρα την τσατιλα μου πιστευω οτι ειναι καλοπροαιρεταοι και οτι ηταν ενα ατυχες περιστατικο που ισως να τους βοηθησε να οργανωθουνε καλυτερα. Εγω παντως δεν ξαναψωνιζω απο εκει...

Perfectshop = εγγυηση! Μολις ηρθε ο vs-x917 μου :) σε λιγες μερες και μεσα στην μια ωρα που μου εδωσαν περιθοριο. τελειο! και σε τελεια τιμη... 100Ε κατω απο το mediamarkt!
Μιλάς για τον pioneer που βγάζει άριστη αγορά το Hitech? Σε τι τιμή τον πήρες, γιατί ενδιαφέρεται ένας φίλος... Τα μεταφορικά πόσο κόστησαν;

Ναι αυτον :D:D:D vs-x917 με το ονομα σπιτι μου ήρθε με 419Ε. 405 παραλαβή απο τα γραφεια του perfectshop. 5Ε ειναι τα τέλη αντικαταβολής και 10Ε τα μεταφορικά επειδή μενω Λουτσα. "ο μονος σε αυτη την κατηγορια που μπορει να διαχειριζτει σημα 24p" <<----- ειπε το Hiteck!

ΥΓ: Τιμη Mediamarkt για αγορά από κατάστημα 509Ε

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορά συσκευών ήχου και εικόνας από Perfectshop

Εγω παλι φιλε μου ειχα περσι μια αρνητικη εμπειρια.
Καταρχιν ολα τα ειδη τους φαινονται στη σελιδα τους σαν αμεσα διαθεσιμα ενω στην πραγματιοκοτητα δεν πρεπει να εχουν τιποτε σε στοκ. Εγω ειχα παραγειλει ενα DVD recorder και ο λογος που τους επελεξα εκτος απο την τιμη ηταν και αυτος, επειδη νομιαζα οτι θα το ειχα αμεσα. Ομως ετυχε εκεινη την περιοδο να εχουν απεργια στα τελωνεια και ειχαν προβλημα στις παραλαβες.
Απαραδεκτο 1: Μου χρεωσαν την πιστωτικη αμεσα χωρις να εχουν στειλει το προιον, μονο με την πληροφορια οτι ΘΑ εχουν παραλαβη. Η ολη ιστορια πηρε πανω απο 20 μερες μεχρι τελικα να μου ερθει κατα τη διαρκεια της οποιας ειχαν εισπραξει απο την πρωτη μερα το ποσο (320 ευρω).
Απαραδεκτο 2ο: Σε μια απο τις πολλες τηλεφωνικες επικοινωνιες τους ζητησα να ακυρωσουν την παραγγελια, αν και μου ειπαν ναι, τελικα ΔΕΝ το κανανε.
Απαραδεκτο 3: Αν και ειχε χρεωθει ολοκληρο το ποσο, μετα απο ενα μηνα αρχισαν να με ξαναχρεωνουν σε 3 ατοκες δοσεις!! Επειδη δεν φαινοταν καθαρα απο που προερχοταν η χρεωση, ρωτωντας τους μηπως προερχεται απο αυτους, το τσεκαρισαν με το λογιοτηριο τους και με διαβεβαιωσαν οτι δεν ηταν απο αυτους η χρεωση! Φυσικα εγω τους πιστεψα και αρχισα να πιστευω οτι ειχε κλαπει ο αριθμος της καρτας μου, την ακυρωσα κτλ.

Η αληθεια ειναι οτι ηταν γενικα πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι αλλα επι της ουσιας...
Παντως παρα την τσατιλα μου πιστευω οτι ειναι καλοπροαιρεταοι και οτι ηταν ενα ατυχες περιστατικο που ισως να τους βοηθησε να οργανωθουνε καλυτερα. Εγω παντως δεν ξαναψωνιζω απο εκει...
file apo tin xanthi malon ta les opos se voleuoun
i karta xreothike apo lathos tou systimatos tis trapezas sou
kai oxi apo lathos diko moy(perfectshop)
dioti an kseris tin nomothesia gia tis online agores meta apo 15meres
an to poso den to exo kani apodoxi tote i agora akyronete automatos
2)des pote se xreose i trapeza sou kai tha katalavis
3)ta xrima sou epistrafikan apo tin trapeza sou...kai oxi apo to perfectshop.gr
4)otan pas se kapio magazi kai o idioktitis tou magazioy sou diksi timi agoras tou tote ela na ta poume.........egw me tous pelates mou exw sxesi ilikrinias..kai oxi apatis opws exoun oles oi trapezes me tous pelates tous

sideris konstantinos