Αγορα ΤΩΡΑ !! ή μετααα...

nradeon

Established Member
28 September 2006
130
Φιλοι καλο μηνα.

Βοηθηστε λιγο και εμενα στην επιλογη μου, γιατι δεν παει αλλο!! πρεπει να
αγορασω και εγω επιτελους !
Απο χριστουγεννα παω σε πασχα και απο πασχα καλοκαιρι, και αποφαση δεν
παιρνω..
Πανω που ημουν ετοιμος για την panasonic px.. αρχισαν να γινοντε ουρανια τοξα, με πρασινες μπλε και κοκκινες γραμμες... και οι βλαβες ξεπερασαν τις πωλησεις..
Πανω που ημουν ετοιμος για την LG PG 6000 , αρχισε και αυτη να κανει νερα..
Κοιταγα και τις LCD της SONY σειρα 3000, οπου και αυτες με την σειρα τους αρχισαν να αποσυρονται !! και μετα απο αυτο φανταζομαι η sony δινει 4ετη
εγγυηση, για να ξεφοβιθει ο κοσμος και να αγοραζει ??

Και καταληγω οτι ισως η καλυτερη στιγμη να χτυπησω την pioneer PDP 5080XD μιας και την βρισκω κομπλε με βαση και ηχεια στα 2900 η μηπως να περιμενω την νεα σειρα 5090 , ελπιζοντας σε μια τιμη κοντα στη 5080,

Η μηπως μετα το euro2008 και τους ολυμπιακους θα γινει χαμος με ξεστοκαρισματα και παρουσιασεις νεων μοντελων απο ολες τις εταιρειες...

Σημ. Εχω βιντεοπροβολεα και στην TV θα βλεπω nova με συνδεση scart φανταζομαι , και θα παιζω λιγο PS2...

παιδες HELP me !!

Αν εχεις τα λεφτα για Pioneer τοτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να κοιτας αλλου.

Με την προυποθεση βεβαια να μην ειναι πολυ φωτεινος ο χωρος σου.

Άξιος !!! (στην αναποφασιστικότητα αναφέρομαι :D)

Για την LX-5090 είπαμε πως θα είναι στα επίπεδα της LX-5080 και λίγο φθηνότερα (δηλαδή λίγο κάτω από τα 4000 ). Για να φθάσει στα επίπεδα της HDReady 5080XD (2900 ) θα πρέπει να περιμένεις κάνα χρόνο ακόμα :D

Πάντως για την χρήση που αναφέρεις η 50PG6000 δείχνει μια χαρά επιλογή. Γιατί λες πως άρχισε να κάνει νερά ?

Edit: Όπως είπε ο Γιάννης αν είσαι ΟΚ οικονομικά για την 5080XD δεν τίθεται θέμα καλύτερης τηλεόρασης για τις ανάγκες σου.

Re: Απάντηση: Αγορα ΤΩΡΑ !! ή μετααα...

Πάντως για την χρήση που αναφέρεις η 50PG6000 δείχνει μια χαρά επιλογή. Γιατί λες πως άρχισε να κάνει νερά ?

σας ευχαριστω για τις αμεσες παντησεις σας

φιλε Γιωργο δες εδω το ποστ 473# http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24495&page=48

αντιθετα ψαχνω για κατι αναλογο στις pioneer, και ακομα και μετα απο σχεδον
ενα χρονο κυκλοφοριας δεν βρισκω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορα ΤΩΡΑ !! ή μετααα...

σας ευχαριστω για τις αμεσες παντησεις σας

φιλε Γιωργο δες εδω το ποστ 473# http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24495&page=48

αντιθετα ψαχνω για κατι αναλογο στις pioneer, και ακομα και μετα απο σχεδον

Κατάλαβα τι εννοείς ... λογικό δεν είναι όμως ?

Η πιο φθηνή Pioneer κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια από την LG, φυσικό είναι να είναι καλύτερη σε αρκετούς τομείς συμπεριλαμβανομένου και της ποιότητας/αξιοπιστίας. Αν υπήρχαν 50ρες στην τιμή της LG με την ποιότητα/απόδοση της Pioneer θα είχαμε όλοι από μία :D

Την γνώμη μου για την LG την έχω γράψει στο αντίστοιχο νήμα (#499):

Για τα δικά μου γούστα και ανάγκες, η LG είναι η καλύτερη επιλογή μετά τις Kuro.

.... Πανω που ημουν ετοιμος για την panasonic px.. αρχισαν να γινοντε ουρανια τοξα, με πρασινες μπλε και κοκκινες γραμμες... και οι βλαβες ξεπερασαν τις πωλησεις..

Κινδυνολογία και αερολογία.....:bang:

...αυτά τώρα ...που τα είδες εσύ.....δεν ξέρω ....:nounder:..ούτε στα ξένα forum δεν έχω δει τα ποσοστά που αναφέρεις ... εκτός κι αν εννοείς ότι ένα ποσοστό της τάξης του 4% σε φοβίζει....αν είναι έτσι όμως δύσκολα θα αποφασίσεις για οποιαδήποτε τηλεόραση)

....αλλά θα ήθελα να μάθω...:grandpa:

Όσο για τηλεόραση...όπως είπε ο Γιάννης...αν έχεις τα λεφτά για Pioneer δεν χρειάζεται να κοιτάς αλλού.

Last edited:
Αν εχεις τοσα λεφτα (οσο κοστιζει μια pioneer) και προκειται να στα... παρει η εφορια αν δεν τα ξοδεψεις πρωτος, παρε την Pioneer και ...με γεια σου.

Αν δεν σου περισσευουν ομως, εγω ειδα οτι η ελαχιστη τιμη που φτανει μια τηλεοραση 40" πριν αποσυρθει, (εκτος σπανιων προσφορων) ειναι τα 700Ε.
Τοσα θα εδινα εγω για μια τηλεοραση για γενικη χρηση (αν και παλι πολλα τα θεωρω, αλλα ετσι εχουν διαμορφωθει τα πραγματα) και θα κοιτουσα να ειναι το πιο προσφατο απο τα διαθεσιμα μοντελα.

Φιλοι καλο μηνα.

Βοηθηστε λιγο και εμενα στην επιλογη μου, γιατι δεν παει αλλο!! πρεπει να
αγορασω και εγω επιτελους !
Απο χριστουγεννα παω σε πασχα και απο πασχα καλοκαιρι, και αποφαση δεν
παιρνω..
Πανω που ημουν ετοιμος για την panasonic px.. αρχισαν να γινοντε ουρανια τοξα, με πρασινες μπλε και κοκκινες γραμμες... και οι βλαβες ξεπερασαν τις πωλησεις..
Πανω που ημουν ετοιμος για την LG PG 6000 , αρχισε και αυτη να κανει νερα..
Κοιταγα και τις LCD της SONY σειρα 3000, οπου και αυτες με την σειρα τους αρχισαν να αποσυρονται !! και μετα απο αυτο φανταζομαι η sony δινει 4ετη
εγγυηση, για να ξεφοβιθει ο κοσμος και να αγοραζει ??

Και καταληγω οτι ισως η καλυτερη στιγμη να χτυπησω την pioneer PDP 5080XD μιας και την βρισκω κομπλε με βαση και ηχεια στα 2900 η μηπως να περιμενω την νεα σειρα 5090 , ελπιζοντας σε μια τιμη κοντα στη 5080,

Η μηπως μετα το euro2008 και τους ολυμπιακους θα γινει χαμος με ξεστοκαρισματα και παρουσιασεις νεων μοντελων απο ολες τις εταιρειες...

Σημ. Εχω βιντεοπροβολεα και στην TV θα βλεπω nova με συνδεση scart φανταζομαι , και θα παιζω λιγο PS2...

παιδες HELP me !!

Πάντως όσο και να περιμένεις πάντα κάτι καλύτερο θα βγαίνει και οι τιμές θα πέφτουν... Άποωή μου, όταν είσαι έτοιμος χτύπα αυτό που σου κάνει περισσότερο...

Φίλε συγκρίνεις τηλεοράσεις των 1000-1500 ευρώ με την κορυφαία των 3000+.
Αποφάσισε πρώτα πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις, και μετά ψάξτο αλλιώς θα χαθείς στην πληθώρα των μοντέλων και των επιλογών.
Πάντως για να παίζεις PS2 και να βλέπεις ΝΟΒΑ από Σκαρτ, και με CRT να μείνεις το ίδιο κάνει....

.....Και καταληγω οτι ισως η καλυτερη στιγμη να χτυπησω την pioneer PDP 5080XD ......

nradeon: αντιθετα ψαχνω για κατι αναλογο στις pioneer, και ακομα και μετα απο σχεδον
http://www.pioneerhdblog.com/?p=100

Warren Holt - March 24, 2008:
Can somebody help? My PDP-5080-XD was incredible……up until returning from holiday just yesterday. When I switch from standby mode to on, the blue light comes on for 2 seconds, after which the set then returns to stand by, this time with the red standby LED flashing twice every few seconds. Can anybody help? Is my power supply goosed?
Mo - March 2, 2008
Beware the integrity and level of bias of this blog - something is amiss! I posted a large article questioning the reasons for no 1080p 42″ - considering the fact there are 50″ at 2 different resolutions - when Pioneer themselves say that ‛too much emphasis is placed on resolution’!…… MY POST HAS VANISHED!!!!! The post was complimentary about the TV’s, as they would be - they’re the best in the world - but obvioulsy FREE SPEECH isn’t allowed if it remotely questions the product or the marketing gumph. I would like it reinstated…… People can then discuss, disagree or whatever……
Φίλε μου θα πρέπει να ψάξεις καλύτερα...

...μη φανταστείς ότι υπονοώ πως οι Pioneer δεν είναι καλές...αντίθετα... για μένα είναι οι καλύτερες και μακάρι να μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα για αγορά μιας....δεν θα ρώταγα κανενός τη γνώμη.

...αυτό που θέλω να πω είναι ότι ....είσαι υπερβολικός με τις Panasonic, LG, SONY....και βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα

...αφού σε απασχολούν 1 - 2 παραδείγματα από βλάβες (έως τώρα, γιατί αργότερα δεν ξέρω) σε Panasonic και LG....τότε γιατί να μην σε απασχολήσουν και 1 - 2 παραδείγματα από βλάβες σε Pioneer...(δύο έβαλα παραπάνω, άμα ψάξεις θα βρεις και άλλα)..

Σε μία αλυσίδα μαζικής παραγωγής προϊόντων ....(ειδικά ηλεκτρονικών)...πάντα υπάρχει ένα ποσοστό κατασκευαστικών λαθών και ελαττωματικών προϊόντων...σε άλλες εταιρίες περισσότερο...και σε άλλες λιγότερο...αυτό, η ποιότητα και τα marketing tricks, κάνουν τη διαφορά τιμής σε όμοια προϊόντα...

ελατε παιδια μην το κουραζετε αλλο,απο την στιγμη που σταματησαν οι ελεγχοι ποιοτητας ολα μπορουν να συμβουν σε οποιαδηποτε εταιρια.
το θεμα ειναι τι γινεται μετα,δηλ. εαν ξερουν το προβλημα και πως σε αντιμετωπιζουν.

Φιλοι σας ευχαριστω και παλι για τις κατατοπιστηκες σας απανατησεις:idea:

Φιλε Χρηστο δες εδω τι γινεται με τα panel της panasonic http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9857&page=233
Αγαπημενη μου εταιρεια αλλα κριμα να ταλεπορειται τοσος κοσμος, δεν νομιζεις. Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να ημουν στη θεση τους !!

Το προβλημα μου ειναι οτι θελω μια tv τουλαχιστον ανταξια της CRT της
(SONY 34" FQ75 στα 100hz) που ηταν η τελευταια 34" 4/3 με τελεια αποδωση
μεχρι σημερα.Ομως λογο του ογκου της δεν μπορω να την ενσοματωσω στο καινουριο σπιτι, ουτε συνθεση επιπλων να φτιαξω..
Θελω μια τηλεοραση που αν την πληρωσω 2900 να τα αξιζει πχ pioneer 5080xd
που ομως παρολο τα 2900 που δινω ειναι χαμηλης αναλυσης.Πραγμα που προς το παρον δεν προβληματιζει. Στο μελλον ομως ???
Για αυτο και η δευτερη επιλογη μου ειναι στα μισα λεφτα LG P 6000.
Δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα , για αυτο απευθηνομαι σε εσας

Άποψή μου: μην κολλας στο θέμα "ανάλυση", υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά που κάνουν τη διαφορά σε μία τηλεόραση. Η Pioneer μάλλον θα ξέρει καλύτερα για να βγάλει τηλεοράσεις με ανάλυση 1366x768. Και όσοι μέσα στο forum έχουν δει Pioneer να παίζει νομίζω ότι θα σου πουν το ίδιο: "αν έχεις τα χρήματα, πάρε την χωρίς δεύτερη κουβέντα".

Απάντηση: Re: Αγορα ΤΩΡΑ !! ή μετααα...

Προσωπικα πιστευω οτι η LG 50PG6000 εχει το 90% της αποδοσης μιας Pioneer με τα μισα λεφτα.

Οπως και να το κανουμε αλλο 2900 αλλο 1500.

Απο την αλλη για καποιον που τα 2900 δεν του φαινονται πολλα (υπαρχουν πολλοι που βγαζουν τοσα σε μια ημερα) τοτε η Pioneer παραμενει η κορυφαια επιλογη.

Αυτό το 10% είναι που κάνει για πολλούς τη διαφορά, Γιάννη. Ίσως είναι καθαρα ψυχολογικό, ίσως όχι. Στην περίπτωση της Pioneer δεν είναι (κατά τη γνώμη μου), καθώς η τη διαφορά στην απόδοση τη βλέπεις - δεν έχεις απλά την "αίσθηση ότι την βλέπεις". Εγώ είδα την 5080xd να παίζει κλιπάκι σε 720p και έπαθα πλάκα. Όλες βέβαια σε HD παίζουν καλά, αλλά αυτή έπαιζε καλύτερα. Να φανταστείς ότι ακόμα και η σύζυγος είπε να την αγοράσουμε, παρόλο που έκανε 3000 στο μαγαζί που την είδαμε (αλλο που τελικά κατέληξα στην KDS)!!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ανταγωνισμός μας έχει δώσει πλέον τη δυνατότητα να αγοράσουμε, με κάποιο μη παράλογο χρηματικό ποσό, μία τηλεόραση που θα μας ικανοποιήσει στο μεγαλύτερο ποσοστό των "αναγκών" μας. Σε όποια κι αν καταλήξει ο φίλος μας (είτε στην Pioneer είτε στην LG είτε σε κάποια άλλη), το πιο πιθανό - για να μην πω σίγουρο - είναι ότι θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Από εκεί και μετά είναι και θέμα που σταματάει η "τρέλλα" και που αρχίζει η "λογική", στο που δηλαδή βάζει ο καθένας τα όριά του.

Φιλε Χρηστο δες εδω τι γινεται με τα panel της panasonic http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9857&page=233
Αγαπημενη μου εταιρεια αλλα κριμα να ταλεπορειται τοσος κοσμος, δεν νομιζεις. Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να ημουν στη θεση τους !!

Φίλε μου έχεις δίκιο για τις ΡΧ70....αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να πω....

...οπότε μη πάρεις ΡΧ70 (άμα την βρεις πουθενά) ...γιατί όντως υπήρχε μεγάλο ποσοστό βλαβών...και πιθανόν να ταλαιπωρηθείς...

...να σε ρωτήσω και κάτι άλλο....... η LG ...PG6000, σωστά ανέφερες ότι εμφάνισε πρόβλημα σε ένα κομμάτι και το παρουσιάζεις ως πρόβλημα που σε αποτρέπει από την αγορά της.....

...είπες ότι ψάχνεις να βρεις προβλήματα από 5080XD ένα χρόνο ....και δε βρίσκεις...εγώ βρήκα δύο με ένα search στο Google, σε μερικά λεπτά.....κι αν ψάξω θα βρω περισσότερα....ο Rivers, ο g10rg0s και GeoGeoGeo, που παρακολουθούν ξένα forum, ας με διαψεύσθουν.

...κατά τα λεγόμενα σου λοιπόν θα πρέπει να απορρίψεις και τις Pioneer.....αφού παρουσιάζουν προβλήματα.....

...αν ψάχνεις για την καλύτερη τηλεόραση θα την βρεις.....

...αν ψάχνεις για τηλεόραση που δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να χαλάσει...

..ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!

Πες τα ρε Χρήστο....και Rolls Royce να πάρεις δεν σημαίνει ότι δεν χαλάει, στο μεγαλύτερο ποσοστό πληρώνεις "απόδοση" και όχι αξιοπιστία, απλά διότι είναι αδύνατον να επιτευχθεί η απόλυτη αξιοπιστία και αντοχή.

Ολες οι τηλεορασεις μπορει να βγαζουν προβληματα. Απλα στην Panasonic PΧ70 το ποσοστο βλαβων ηταν ανεπιτρεπτα υψηλο.

Αλλο 5-10% ποσοστο βλαβων και αλλο 25-30% η και παραπανω. Προκειται για μια μαυρη σελιδα στην ιστορια της Panasonic που αναγκαστηκε να δινει στην Αγγλια εξαιτιας του γεγονοτος αυτου 5 χρονια εγγυηση.

Απλα στην Panasonic PΧ70 το ποσοστο βλαβων ηταν ανεπιτρεπτα υψηλο.

Αλλο 5-10% ποσοστο βλαβων και αλλο 25-30% η και παραπανω.Αγγλια εξαιτιας του γεγονοτος αυτου 5 χρονια εγγυηση.

1.απολυτα σωστο:SFGSFGSF:
2.η sony γιατι δινει τεσερα?
3.αν μας δωσει πεντε,θα αλαξει κατι?διοτι εγω δεν παιρνω τηλεοραση που να μπαινοβγαινει στον μαστορα,εστω και μεσα στην εγγυηση.
4.αν καποιος θελει xbox 360 η ps3,τι πρεπει να κανει?
με τα ποσοστα βλαβων να κυμαινονται σε μερικες περιπτωσεις πανω απο 50%
( αναφερω αυτα γιατι ειναι σχετικα με το αντικειμενο του avclub)
4.τι γινεται σε περιπτωσεις που η βλαβη αναγνωριζεται σαν ....ελα μωρε...ετσι παιζει η τηλεοραση,και το ποσοστο τους ειναι παρα πολυ υψηλο

5.μηπως οι εγγυησεις δινονται για να μας κλεινουν τα ματια και και οχι για καποιον αλλο λογο?

Last edited: