αγορα toshiba 470e ή philips 5980

noknok

New member
7 May 2008
44
Διαβάζοντας εδώ και σε άλλα forum κατέληξα σε αυτά τα 2, αυτό που με ενδιαφέρει είναι σήγουρα η usb στο philips, αλλά πολύ περισσότερο είναι η απεικόνησει που δίνουν (upscale) δεδωμένου οτι τα divx πρέπει να είναι καλής ποιότητας, η TV την περιμένω αύριο και είναι η 40w4000 της sony.
επίσεις βρήκα οτι το philips θελει αναβάθμισει στο firmware για να παίξει σωστα

ποιο μου προτείνετε απο τα 2 ή αν υπάρχει κάτι άλλο εξίσου καλό στα λεφτά τους?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

To Toshiba το έχω και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοσή του (σε μια 26άρα LCD )..

Παντως στην κατηγορία αυτή τα περισσότερα DVD players ειναι περίπου στην ιδια κατηγορία απόδοσης.. Το καλό με το Toshiba ειναι οτι μπορεί να παιξει DivX/vxid με Ελλ. υποτιτλους χωρίς αναβάθμιση

Αν θέλεις κάτι καλύτερο θα πρέπει να ανέβεις κάμποσο (π.χ Pioneer DV-400/600)

Last edited:
σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση σου, μάλλων θα θυσιάσω την usb γιατί δεν θέλω να μπλέκω με firmware κτλ (παλιά μου τέχνη κόσκινο....)
και όχι δεν είμαι να πηγαίνω πιο πάνω απο αυτο το budjet αρκετά ανέβηκα με την TV :)

μια ερώτηση ακόμη για το toshiba αυτό που λένε για το γκρι πλαίσιο στους υπότιτλους υσχήει? ή είναι καμιά ρύθμιση?

Iσχύει αλλά δεν είναι ενοχλητικο σε καμμιά περιπτωση.
Τουλάχιστον σε μενα παρότι δεν πολυβλέπω divx

τελικά γυρνώντας απο δουλειά πήγα και το τσίμπισα, σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου, έχω κάτι μικρο απορίες αλλά θα πάω στο δικό του τοπικ

υπάρχει firmware upgrade για το philips 5980 ώστε να παίζει και ελληνικούς υπότιτλους στα divx;

Google it !
Ψάχνοντας γνώμες τι να πάρω,κάπου το πέτυχα,μαζί με πληροφορίες χρηστών για το μοντέλο.-Καλύτερο λειτουργικά το Toshiba αν κατεβάσεις και δεις το manual του καθενός.