Αγορά TV 50'' (bravia vs kuro)

sotalx

New member
5 June 2008
4
Γεια χαρα!

Θελω να προχωρησω στην αγορα μιας τηλεορασης 50''. Μου εχουν προτεινει ως καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη την Pioneer - PDP-5080XD αλλα βλεπω οτι η Sony Bravia KDL-52W4000 εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και πιο συμφερουσα τιμη και 2'' παραπανω.
Οι LCD στις πολλες ιντσες ανταποκρινονται σαν τις plasma?

Οποιος μπορει ας με διαφωτισει γιατι ειμαι ασχετος! :smile:
Επισης αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο μοντελο καλοδεχουμενο!

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αυτη την στιγμη αλλα και σε μελλοντικες στιγμες η Pio ειναι οτι καλυτερο στην αγορα.
Παρε τωρα την 5080 που ειναι τσαμπα (συγκριτικα με πριν 6 μηνες) η περιμενε για το απολυτο της 5090.

σε αυτα τα λεφτα KURO=BEST!οπως ειπε και ο vasdar η τώρα και 5080XD ή 5090 σε λιγο καιρο

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας!

Το μονο που σκεφτομαι ειναι η τιμη, αφου αυτη τη στιγμη η 5080 εχει γυρω στο 3χιλιαρο αρα η 5090 θα ειναι αρκετα πιο "τσιμπιμενη". Ενω η bravia εχει καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα (θεωριτικα) και πολυ καλυτερη τιμη, λιγο πανω απο τα 2000ευρω.

Εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν για την 5090.
Πιθανώς η τιμή της θα είναι κάπου στα 3500-3600 κομπλέ (ηχεία και βάση).
Η 5080xd είναι hd ready, ενώ η 5090 είναι full hd.
Την 5080 τη βρίσκεις στα 2900 πάντως και ίσως πέσει κι άλλο μόλις διατεθεί η 5090...

Κοιταξε εγω εχω την Χ3500 και θα σου προτεινα ευκολα την W γιατι ειναι εξαιρετικη και θα σε ικανοποιησει πληρως....

αλλα οταν στο τραπεζι ακουγονται αυτα τα ονοματα (5080/5090) καταλαβαινεις οτι αν εχεις τα χρηματα η κουβεντα σταματαει εδω..

αν δεν τα εχεις παρε την ΣΟΝΥ ειναι απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν σημερα.

Pioneer 5090. Τίποτα άλλο σε αυτά τα χρήματα, απλά θα περιμένεις λίγο.

Αν εχεις τα χρήματα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την 5090.
Απλά το απολυτο, απλά το ακριβότερο :grandpa:

Ποια KURO......και kuroφέξαλα.....

...την Pioneer πάρε.....:ADFADF1:....αν αντέχεις την αναμονή καλύτερα να περιμένεις την καινούρια....-bye-

Μία διευκρίνηση μόνο ... η καινούρια LX5090 δεν αντικαθιστά την 5080XD στην οποία αναφέρεται ο φίλος, αλλά την LX5080D που σήμερα κοστίζει γύρω στα 4000 .

Κατά την γνώμη μου φίλε sotalx αν μπορείς να περιμένεις κάνα μήνα και έχεις τα 500-600 παραπάνω που θα κοστίζει η 9G, καλό θα είναι να περιμένεις.

Θέμα σύγκρισης μεταξύ 5080XD και W4000 απλά δεν υπάρχει.

Να προτείνω κι εγώ κάτι διαφορετικό κι εναλλακτικό?

Πάρε μια HD Redy Plasma 50" με 1500 και με τα υπόλοιπα αγόρασε κι έναν προβολέα με ένα πανί να βλέπεις στις 100" και να καταλάβεις πραγματικά τι θα πει μεγάλη εικόνα!!! ;)

Πολυ ενδιαφερον προταση φιλε panosxgr!! :)

Επισης να κανω και μια διευκρινηση οτι θα προτιμουσα η tv που θα παρω να εχει καλο τηλεοπτικο σημα, αφου κυριως θα βλεπω καναλια σε αυτη τη tv, για dvd κτλ σκεφτομαι αργοτερα να αγορασω προβολεα.

Απάντηση: Re: Αγορά TV 50'' (bravia vs kuro)

Πολυ ενδιαφερον προταση φιλε panosxgr!! :)

Επισης να κανω και μια διευκρινηση οτι θα προτιμουσα η tv που θα παρω να εχει καλο τηλεοπτικο σημα, αφου κυριως θα βλεπω καναλια σε αυτη τη tv, για dvd κτλ σκεφτομαι αργοτερα να αγορασω προβολεα.

50PG6000

Στα λεφτα της εχει την καλυτερη εικονα στα τηλεοπτικα καναλια.

Εκτος και βρεις καμια 55Α2000 προβολικη σε καλη τιμη σαν αυτη που αγορασε ο φιλος gatsuni.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά TV 50'' (bravia vs kuro)

50PG6000

Στα λεφτα της εχει την καλυτερη εικονα στα τηλεοπτικα καναλια.

Εκτος και βρεις καμια 55Α2000 προβολικη σε καλη τιμη σαν αυτη που αγορασε ο φιλος gatsuni.

Έχω και τις δύο προτεινόμενες από τον Γιάννη! Κερδίζω ματζούνι; :award: