Αγορες απο το http://www.electroptica.gr

Μια χαρα καταστημα online ειναι. Στο παρελθον διαφημιζοταν και στο AVClub. Εχουν αγορασει αρκετα μελη και δεν εχω δει καποιο παραπονο να γραφει καποιος.

Re: Απάντηση: Αγορες απο το http://www.electroptica.gr

Μια χαρα καταστημα online ειναι. Στο παρελθον διαφημιζοταν και στο AVClub. Εχουν αγορασει αρκετα μελη και δεν εχω δει καποιο παραπονο να γραφει καποιος.

Σ´ευχαριστω.

Εγω εχω αγορασει tv 40" απο το καταστημα αυτο και δεν ειχα κανενα απολύτως προβλημα.

Και εγώ από εκεί έχω πάρει την SONY 40W2000.
Μετρητοίς με την παράδοση. Όλα νορμάλ...

Πηρα απο εκει την Philips 9632 μολις ειχε βγει , 700 ευρω πιο κατω απο τις τιμες στην πολη (Ηρακλειο) , γρηγορη εξυπηρετηση , πληρωμη με αντικαταβολη, ενα προβληματακι ειχα μονο ... 1 καμενο πιξελ.

To κατάστημα αυτό υπάρχει (ή υπήρχε; ) σε κεντρικό σημείο της Λάρισας (οδός Κούμα - πρώην κινηματογράφος) για πάνω από 15 χρόνια και παραδοσιακά ήταν πάντα φθηνότερο από όλες τις μεγάλες αλυσίδες Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Κάποιος που μένει στη Λάρισα μπορεί να μας πει εάν άλλαξε κάτι τώρα τελευταία...

Απο λαρισα σας λεω οτι το καταστημα παραμενει οπως εχει. εχω και εγω παρει μια τηλεοραση πριν απο 13 χρονια..και παιζει ακομα! βεβαια αγορασαμε μια καινουρια lcd 40' samsung...απο αλλο μαγαζι...αλλα το συγκεκριμενο εχει πολυ καλες τιμες και πολυ περιεργες.......

Παιδιά μακριά απο το Electroptica.Είχα κάνει πρόσφατα παραγγελία ένα Home Cinema.Η παραγγελία έγινε κανονικά αλλά δεν ήρθε ποτέ το Home cinema.Πήρα στο κινητό που αναγράφεται πάνω στο site αλλά δεν υπάρχει αυτό το νούμερο.Έστειλα email πάρα πολλές φορές αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση ποτέ.Πήρα και τηλέφωνο στο κάταστημα που είναι στη Λάρισα αλλά μου είπανε ότι αυτοί είναι απο άλλο συνδικάτο.Είναι άλλοι που διαχειρίζονται το ίντερνετ.Τελικά έκανα τυπικά ακύρωση παραγγελίας.Ευτυχώς δεν είχα κάνει κατάθεση στο τραπεζικό τους λογαριασμό.
Παλιότερα όμως είχα αγοράσει μια lcd sony 40' και ήτανε άψογοι.Τώρα τι πάθανε δε ξέρω.Απο ότι είδα κιόλας δε πρέπει να λειτουργεί το site τους.Γι'αυτό παιδιά μεγάλη προσοχή όταν ψωνίζουμε...