ΑΓΡΙΕΨΑΜΕ Αδερφια ......

16 July 2006
7,530
HAMBURG
Σημερα καψανε μια Κοπελα με καυστικο Οξυ για να τη Ληστεψουν .....

η κοπελα κυνδινευει να τυφλωθει ......

εχουμε γινει πλεον Αγρια Θηρια ....... σε λιγο δεν θα τολμαμε να βγουμε απο το Σπιτι .......

Εδω που μενω πριν απο λιγες Βδομαδες ειχαμε δει μπροστα !!!!! στα ματια μας στο σημειο που βαζουμε τα καροτσακια στο LIDL ητανε 2 και κανανε στοματικο ΣΕΧ ΜΠΡΟΣΤΑ σε Παιδια και Γονεις που κοιταγαν και δεν πιστευαν αυτο που βλεπαν .......

.......Αγριεψαμε !! η εχουμε Σαλεψει ;;;;;;:slapface: :slapface:

Πού έγινε αυτό με την κοπέλα ???????????????:damnyou:
Μη χειρότερα ..!

Στο διάτανο και μετά με λένε υπερευαίσθητο..Επρεπε να´τους είχα μπροστά και ας με στράβωναν και εμένα.Θα τους είχα προλάβει εγώ πρώτος..:twoguns: :twoguns:

Υ.Γ. Πάντως αυτό με το LIDLE είναι..θέμα.!:flipout:

Re: Απάντηση: ΑΓΡΙΕΨΑΜΕ Αδερφια ......

Πού έγινε αυτό με την κοπέλα ???????????????:damnyou:
Μη χειρότερα ..!

Στο διάτανο και μετά με λένε υπερευαίσθητο..Επρεπε να´τους είχα μπροστά και ας με στράβωναν και εμένα.Θα τους είχα προλάβει εγώ πρώτος..:twoguns: :twoguns:

Υ.Γ. Πάντως αυτό με το LIDLE είναι..θέμα.!:flipout:

..καπου στην Θεσσαλονικη.

Το άκουσα κι εγώ στο αυτοκίνητο και με επηρέασε άσχημα, όσο τίποτα άλλο τον τελευταίο καιρό... Πιθανό κίνητρο λένε η ληστεία... Ο τύπος δεν κινδύνευε και δεν ηταν εν βρασμώ ψυχής όταν της έριξε το καυστικό υγρό... Η 27χρονη κοπέλα κινδυνεύει να τυφλωθεί...
Δηλαδή αν τον πιάσουν τον τύπο και φάει (όπως οφείλει) το ξύλο της αρκούδας, θα βγεί κανείς να μιλήσει γιά ανθρώπινα δικαιώματα και γιά κρούσμα "τύπου ζαρντινιέρας" ?
Μακάρι να τον πιάσουν πολίτες και απλά να τον γδάρουν και μετά να τον κρεμάσουν από τα έντερά του...

Πόσο ζώα έχουμε γίνει ρε παιδιά ????

Πηγή : http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=773394&lngDtrID=244

"Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση τσαντάκια με βιτριόλι στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα, εναντίον της οποίας κινήθηκε ο ληστής, καθώς και ένας νεαρός που προσπάθησε να την βοηθήσει νοσηλεύονται με εγκαύματα στο πρόσωπο. Επιπλέον, η άτυχη κοπέλα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή της.Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής, άγνωστος πλησίασε την 27χρονη σε στάση λεωφορείου του ΟΑΣΘ στην οδό Ναθαναήλ 14 στην περιοχή Μπότσαρη και επιχείρησε να της αρπάξει την τσάντα.
Όταν η νεαρή γυναίκα αντιστάθηκε, ο άγνωστος της έριξε στο πρόσωπο κάποιου είδους οξύ σε υγρή μορφή. Ένας 23χρονος νεαρός προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα και έγινε στόχος του δράστη και ο ίδιος.
Η κοπέλα και ο νεαρός διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Η 27χρονη έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τα μάτια και σε άλλα σημεία του σώματός της. Ο 23χρονος έχει εγκαύματα στο λαιμό, ωστόσο η κατάστασή του είναι καλύτερη.
Ο διοικητής του Ιπποκράτειου Παναγιώτης Αποστόλου δήλωσε ότι η κοπέλα έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στους κερατοειδείς των ματιών, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους θεράποντες ιατρούς.
Αργότερα, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της 27χρονης στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής."

Τι έγινε, δεν θα βγεί κανεις να πει οτι δεν φταίει ο τύπος αλλά η κοινωνία που τον έσπρωξε στην ανέχεια, η πολιτεία που δεν φρόντισε να μεγαλώσει σωστά, η οικογένειά του που δεν του έδειξε αγάπη, τα ναρκωτικά (ισως) που του κατάστρεψαν την ζωή ? Οτι κι αν έκανε είναι είναι ένα ανθρώπινο ον και σαν τέτοιο έχει δικαιώματα ? Πρέπει να του δείξουμε αγάπη και κατανόηση να τον επανεντάξουμε στην κοινωνία?
Ρε λοβοτομή, μετά κρέμασμα και στο τέλος κάψιμο... Αιντε με τα καθίκια...

Έχει γεμίσει ο τόπος τρελλούς, ανισσόροπούς, βλαμμένους.

Εγώ πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι άνθρωπος που είναι στα λογικά του κάνει κάτι τέτοιο.

Δηλαδή θέλεις να κλέψεις, στην τελική κλέψε αλλά μη του καταστρέφεις και τη ζωή του άλλου, μη τον τραυματίζεις για 10 και 50 και 100 ευρω. Τώρα η κοπέλα αν πάθουν κάτι τα μάτια της ( ο Θεός να φυλάξει ) καταστράφηκε.

Μου φένεται θα γίνουμε Τέξας και θα γυρνάμε με τα όπλα στο χέρι .
Αν είναι δυνατόν μέρα μεσημέρι να φοβάσαι μην εμφανιστεί κανένας ψυχοπαθείς και σου κάνει ζημιά.

Δεν ξέρω τι να πώ άλλο

φφφφφφφφφφφφ........... ξεφησαω .....

δεν μπορω να το χωνεψω .....

μπαινω μεσ το πετσι της κοπελας και αισθανομαι το τι σκεφτεται για την επομενη μερα και τρελενομαι !!!!

οντως ποσο ΚΑΘΑΡΜΑ και ποσο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ μπορει να γινει καποιος για 50 100 500 ευρω που τυχον ειχε μια κοπελα πρωι πρωι στο Πορτοφολι της ;;;;;;

δεν μπορει να ισχυριστει οτι δεν ειχε να φαει και ΕΚΤΕΛΕΣΕ την κοπελα ....

τη σχιζοφρενεια ανωμαλια και τρελα κυκλοφορει διπλα μας τελικα ρε παιδια ......

Πάντως στις ειδήσεις είπαν οτι απομακρύνεται η περίπτωση της ληστείας, κάτι άλλο πρέπει να παίζεται... Ναναι κανένας ψυχάκιας ερωτευμένος που έφαγε χυλόπιτα ?

οτι και να παιζεται ειναι τραγικα φρικιαστικο !!!

οτι και να σου εκανε η γυναικα σου η η κοπελα σου δεν την καταστρεφεις ετσι ρε φιλε .......

Απάντηση: Re: ΑΓΡΙΕΨΑΜΕ Αδερφια ......

Το άκουσα κι εγώ στο αυτοκίνητο και με επηρέασε άσχημα, όσο τίποτα άλλο τον τελευταίο καιρό... Πιθανό κίνητρο λένε η ληστεία... Ο τύπος δεν κινδύνευε και δεν ηταν εν βρασμώ ψυχής όταν της έριξε το καυστικό υγρό... Η 27χρονη κοπέλα κινδυνεύει να τυφλωθεί...
Δηλαδή αν τον πιάσουν τον τύπο και φάει (όπως οφείλει) το ξύλο της αρκούδας, θα βγεί κανείς να μιλήσει γιά ανθρώπινα δικαιώματα και γιά κρούσμα "τύπου ζαρντινιέρας" ?
Μακάρι να τον πιάσουν πολίτες και απλά να τον γδάρουν και μετά να τον κρεμάσουν από τα έντερά του...

Θα βγούνε οι κουναλάκηδες και όλοι αυτοί βολεμένοι ψευτοαριστεροί ψευτοπροοδευτικοί κοπρίτες να μιλάνε για την βία της αστυνομίας, για κρούσματα ρατσισμού στην Ελλάδα και άλλες τέτοιες μαλ....ς ενώ η κοπέλα κινδυνεύει να χάσει την όρασή της.

Απάντηση: Re: ΑΓΡΙΕΨΑΜΕ Αδερφια ......

Και είναι λογικό να της παραμορφώσει το πρόσωπο άμα είναι ερωτευμένος;

όχι, αυτό λέμε τόσην ώρα!!
το άτομο έχει πρόβλημα καραμπινάτο!

Δεν την ληστέψανε τελικά...

Οτι και να ήταν,θα ήθελα να έπιανα στα χέρια μου τον "μάγκα" που πήγε πισώπλατα και την περιέλουσε..

Και θα γινόμουν χειρότερο κάθαρμα από αυτόν.Θα του "έδειχνα" πώς αισθάνεται η κοπέλα ,τον ίδιο ή χειρότερο πόνο.
Αϊ στα τσακίδια ψυχάκηδες..