ακομα πιο βαρυ,ακομα πιο ακριβο

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
elodis απο την αυστρια
460 κιλα 55χιλιαρικα

Attachments

• 21_nocover.jpg
    21_nocover.jpg
    90.7 KB · Views: 46
  • 21_withcover.jpg
    21_withcover.jpg
    86.3 KB · Views: 24
  • subwoofer-speaker-1.jpg
    subwoofer-speaker-1.jpg
    48.3 KB · Views: 22
120 το κιλο? χαχαχα, με το κιλό πάνε τελικά αυτά τα high end κατασκευάσματα???

παντως χωρις καποιο μετρο συγκρισης διπλα, μπορει να νομισει καποιος οτι φοραει και 12´´

Στην τιμή τι περιλαμβάνεται;
Μεταφορά και στήσιμο;
Νοσήλεια και εφ' όρου ζωής φαρμακευτική αγωγή για δισκοπάθεια;

Πάντος σίγουρα περιλαμβάνει οικογενειακή γαλήνη μιας και η γυναίκα σου
1) Δεν θα μπορεί να κουνήσει το ηχείο για να ξεσκονήσει
2) Αν μπορεί να το κουνήσει καλύτερα να σκάσεις και να απολαύσεις την καινούργια θέση του.

Μπορεις να μου δωσεις διαστασεις για το 22αρι :BDGBGDB55:?????? Εχω εναν φιλο που προσφατα πουλησε το δικο του και σκοπευει να παρει μεγαλητερο για να κατεβει ποιο χαμηλα!!!!!!!!!!:BDGBDGB53:
Πιστευω οτι αυτο θα τον καλυψει!!!!!!!!:flipout::flipout:
:ernaehrung004:

Μπορείς κάλλιστα να την κάνεις να πηδήξει απο το μπαλκόνι νομίζοντας ότι έγινε σεισμός!!
Χμμμ ..κάτι μου θυμίζει αυτό...κάτι μου θυμίζει ;)

Re: Απάντηση: ακομα πιο βαρυ,ακομα πιο ακριβο

Εχω εναν φιλο που προσφατα πουλησε το δικο του και σκοπευει να παρει μεγαλητερο για να κατεβει ποιο χαμηλα!!!!!!!!!!:BDGBDGB53:

Με αυτό το μαραφέτι λίγο πρόβλημα να έχει η πολυκατοικία κατεβαίνεις πολύ χαμηλά. Από τον 6ο μπορεί να βρεθείς και στο ισόγειο στο πρώτο καμπούμ!

Αλήθεια, στηρίζεται σε ακίδες; Μήπως χρειάζεται κανένα κομμάτι γρανίτη από κάτω; Να το κάνουμε πιό σταθερό ρε παιδί μου!

Πάντος για να μπεί αυτό το πράγμα σε λογικό σαλόνι θα χρειαστείς πρώτα στατική μελέτη! Τσιμεντοενέσεις στις κολόνες, extra θωράκιση στο πέδιλο...

Μπορεις να μου δωσεις διαστασεις για το 22αρι :BDGBGDB55:?????? Εχω εναν φιλο που προσφατα πουλησε το δικο του και σκοπευει να παρει μεγαλητερο για να κατεβει ποιο χαμηλα!!!!!!!!!!:BDGBDGB53:
Πιστευω οτι αυτο θα τον καλυψει!!!!!!!!:flipout::flipout:
:ernaehrung004:
αω θελει να κατεβει πιο χαμηλα πεστου να πατησει το -1 στο ανσασερ
πιο κατω δεν παει
διαστησεις 1,20χ 1,20 μονο
με τη συσκευασια 1,50χ 1,50
να το φορτωσω?

Μπορείς κάλλιστα να την κάνεις να πηδήξει απο το μπαλκόνι νομίζοντας ότι έγινε σεισμός!!
Χμμμ ..κάτι μου θυμίζει αυτό...κάτι μου θυμίζει ;)
δεν μιλανε για σκοινι στο σπιτι του νεκρου
μην μας πικαρεις τωρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: ακομα πιο βαρυ,ακομα πιο ακριβο

Με αυτό το μαραφέτι λίγο πρόβλημα να έχει η πολυκατοικία κατεβαίνεις πολύ χαμηλά. Από τον 6ο μπορεί να βρεθείς και στο ισόγειο στο πρώτο καμπούμ!

Αλήθεια, στηρίζεται σε ακίδες; Μήπως χρειάζεται κανένα κομμάτι γρανίτη από κάτω; Να το κάνουμε πιό σταθερό ρε παιδί μου!

Πάντος για να μπεί αυτό το πράγμα σε λογικό σαλόνι θα χρειαστείς πρώτα στατική μελέτη! Τσιμεντοενέσεις στις κολόνες, extra θωράκιση στο πέδιλο...

Την ιδια ακριβως απορια ειχα και εγω.:ernaehrung004:

αω θελει να κατεβει πιο χαμηλα πεστου να πατησει το -1 στο ανσασερ
πιο κατω δεν παει
διαστησεις 1,20χ 1,20 μονο
με τη συσκευασια 1,50χ 1,50
να το φορτωσω?

Δεν εχει ασανσερ :slapface:. Μονοκατοικια εχει!!!!!!!:flipout::flipout::flipout: