Εχω εναν φιλο που προσφατα πουλησε το δικο του και σκοπευει να παρει μεγαλητερο για να κατεβει ποιο χαμηλα!!!!!!!!!!:BDGBDGB53:
αω θελει να κατεβει πιο χαμηλα πεστου να πατησει το -1 στο ανσασερΜπορεις να μου δωσεις διαστασεις για το 22αρι :BDGBGDB55:?????? Εχω εναν φιλο που προσφατα πουλησε το δικο του και σκοπευει να παρει μεγαλητερο για να κατεβει ποιο χαμηλα!!!!!!!!!!:BDGBDGB53:
Πιστευω οτι αυτο θα τον καλυψει!!!!!!!!
:ernaehrung004:
δεν μιλανε για σκοινι στο σπιτι του νεκρουΜπορείς κάλλιστα να την κάνεις να πηδήξει απο το μπαλκόνι νομίζοντας ότι έγινε σεισμός!!
Χμμμ ..κάτι μου θυμίζει αυτό...κάτι μου θυμίζει![]()
Με αυτό το μαραφέτι λίγο πρόβλημα να έχει η πολυκατοικία κατεβαίνεις πολύ χαμηλά. Από τον 6ο μπορεί να βρεθείς και στο ισόγειο στο πρώτο καμπούμ!
Αλήθεια, στηρίζεται σε ακίδες; Μήπως χρειάζεται κανένα κομμάτι γρανίτη από κάτω; Να το κάνουμε πιό σταθερό ρε παιδί μου!
Πάντος για να μπεί αυτό το πράγμα σε λογικό σαλόνι θα χρειαστείς πρώτα στατική μελέτη! Τσιμεντοενέσεις στις κολόνες, extra θωράκιση στο πέδιλο...
αω θελει να κατεβει πιο χαμηλα πεστου να πατησει το -1 στο ανσασερ
πιο κατω δεν παει
διαστησεις 1,20χ 1,20 μονο
με τη συσκευασια 1,50χ 1,50
να το φορτωσω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.