http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_6249.html#more
Edit by Γιώργος Κυριακαράκος: Διορθώθηκε το Link
Edit by Γιώργος Κυριακαράκος: Διορθώθηκε το Link
Last edited by a moderator:
δεν μου ανοιγει.Τι αφορά?
Ωπα! Παρανόηση!αν ισχύει αυτό, τότε αποδεδειγμένα τόσα χρόνια μας κυβερνούν προδότες
Ως οικονομολόγος, θα μπορούσα να φανταστώ κάποια συστοιχία παθητικών δεκτών των εκπομπών των αντιπυραυλικών ραντάρ, που μόνιμα έχουν ενεργοποιημένα τα μαχητικά, που με τριγωνισμό να εντοπίζει θέση.εν τω μεταξυ εγω ως φυσικος πολυ θα ηθελα να μαθω πως δουλευει το "παθητικο ρανταρ" δηλαδη ανιχνευση ατοχου χωρις εκπομπη-ανακλαση δεσμης.
αληθεια,δεν επρεπε ιδη να εχει σκασει ή "βομβα μεγατονων" για την φθηνη παραγωγη ενεργειας με ψυχρη συντηξη που δημοσιευτηκε πριν απο λιγο καιρο οτι ετοιμαζεται να παρουσιασει Θρακιωτικη εταιρια;;
εν τω μεταξυ εγω ως φυσικος πολυ θα ηθελα να μαθω πως δουλευει το "παθητικο ρανταρ" δηλαδη ανιχνευση ατοχου χωρις εκπομπη-ανακλαση δεσμης.
αληθεια,δεν επρεπε ιδη να εχει σκασει ή "βομβα μεγατονων" για την φθηνη παραγωγη ενεργειας με ψυχρη συντηξη που δημοσιευτηκε πριν απο λιγο καιρο οτι ετοιμαζεται να παρουσιασει Θρακιωτικη εταιρια;;
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς όλους όσους αισθάνονται φυσικοί (σκέτο)
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!
Εκείνους που νιώθουν τον Νεύτωνα, τον Πλανκ και τον Τέσλα
να τους ψιθυρίζουν στο αυτί τη νύχτα,
παγιδευμένοι σε ξένο σώμα και μυαλό,
ΕΛΑΤΕ !
να ενώσουμε τις διάνοιές μας
σε μια και μόνη Απολώνια ακτίνα φωτός
ΣΤΟΝ...
Σ.Ε.Φ.
τον Σύλλογο Εμπειρικών Φυσικών
(καμμία σχέση με τη γνωστή σφηκοφωλιά)
Γιατί σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι!!!
:shakehands:layingball: :flashbang: :gossip: :ADFADF1::HTEHETH63: :lehrer::lehrer: :sheep:
Σε ποια θρακιωτικη εταιρια αναφερεσαι Νικ?
εν τω μεταξυ εγω ως φυσικος πολυ θα ηθελα να μαθω πως δουλευει το "παθητικο ρανταρ" δηλαδη ανιχνευση ατοχου χωρις εκπομπη-ανακλαση δεσμης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.