Αναζήτηση λάμπας!!!!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ

Supreme Member
29 June 2006
4,393
Μεταφέρω από διπλανό νήμα:

Αφού κολλάς ξεκολλάς δεν ανταλλάζεις και τις δυο λυχνίουλες, τη μια στη θέση της άλλης, να δεις αν αλλάζει μαζί και ο ποντικός ...

Και ο ποντικός άλλαξε....
:flipout::flipout::flipout:

Ο θόρυβος τελικά προέρχεται απο την λάμπα.

Επάνω της γράφει "PHILIPS USA ECG 8626"

Για βοηθάτε οι της λάμπας.

Που θα την βρω και αν υπάρχουν αντιστοιχίες.

Θα χρειαστεί να κολλήσω βάσεις;

Και αν ναι που θα τις βρω;

Αν ειναι η 6112 διπλοτριοδος υψηλου μ ,,ειναι αρκετα σπανια αλλα φθηνη..
Τι μηχανημα ειναι?-bye-

Λοιπών πήρα την εταιρία και έχουν στο service μια καινούρια πλακέτα.

Θα ξεκολλήσει ο τεχνικός τις λάμπες να μου τις στείλει.

Το μεσημέρι θα με πάρει για τιμή.

Ελπίζω να μην με σκίσει.

Δεν καταλαβα τι θες να κανεις. Γιατι δεν κολλας μια βαση για τελεστικο και να παρεις να βαλεις λαμπες απο το ebay?

Δεν υπάρχει αντιστοιχία, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα σπάνια, προσωπικά θα χτύπαγα μερικές από ebay για παν ενδεχόμενο.

Βρήκα εδώ σε καλή τιμή.

ποιο καλό παλικάρι έχει λογαριασμό και διάθεση να μου παραγγείλει 2 πακέτα; (με το αζημίωτο φυσικά).

Re: Απάντηση: Αναζήτηση λάμπας!!!!!!

Στην αντιπροσωπεία μου ζήτησαν 90 το ζευγάρι!!!!!!!

Ε όχι δα.... τόσα θα τους λείπουν μάλλον. Δε του είπες να πάει να μέχρι τη γωνία για να δει αν θα πήγαινες.

Αυτά να τα θυμούνται την άλλη φορά που θα βγάζουν ανακοινώσεις και επίστολες και θα φωνάζουνε για τους διάφορους άλλους που βλάπτουν το σωστό εμπόριο κλπ κλπ.

Ακού 90 ... και μη μου πεις ότι τα ζητήσανε για αυτές που θα ξεκολλούσαν και όχι για σφραγισμένες ;

Αυτές στο link που έδωσες εσύ σίγουρα όχι, μιας και βρίσκονται σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Αλλά και από Αμερική αν ερχόντουσαν, για τέτοιο σχετικά μικρό ποσό και μέσω USPS κατά πάσα πιθανότητα δεν θα περνούσαν.

Αν δεν έχεις βρει μέχρι τώρα εθελοντή, μπορώ να σε εξυπηρετήσω εγώ με την παραγγελία. Όλο και κάτι περιμένω από το ebay, ούτως ή άλλως.. :flipout:

Για τόσο μικρό και ελαφρύ δεματάκι δεν έχω πληρώσει ποτέ τελωνείο και έχω λάβει πάρα πολλά δεματάκια από Αμερική, γίνεται τέτοιος χαμός εκεί που μόνο τα πολύ βαριά και μεγάλα δέματα ελέγχουν.