http://www.homeopathy.gr/homeopathy/allergic_rhinitis_homeopathy.html
Και περαστικα σε οσους υποφερουν τωρα την ανοιξη
Και περαστικα σε οσους υποφερουν τωρα την ανοιξη
Eμενα παντως η ομοιοπαθητικη με εχει βοηθησει παρα πολυ στο συγκεκριμενο θεμα...
Σχεδον εξαλειφθηκε αν τηρω την αγωγη .
Eμενα παντως η ομοιοπαθητικη με εχει βοηθησει παρα πολυ στο συγκεκριμενο θεμα...
Σχεδον εξαλειφθηκε αν τηρω την αγωγη .
Για να δούμε τι θα κάνει η σύγχρονη ιατρική και βλέπουμε.......
Θα πρεπει να εχεις υποψι σου οτι οι κλασικες θεραπειες με
χημικα φαρμακα (συμφωνη γνωμη ολων των θεραπευτων
εναλακτικης ιατρικης) εκτος του οτι δεν μεθοδευουν θεραπεια,
προκαλουν πολλες ανεπιθυμιτες παρενεργειες και μια απο αυτες ειναι η
σταθεροποιηση ή χειροτερευση των οποιων συμπτωματων
Ευχομαι καλη πορεια
Κάτι τέτοιοι αφορισμοί με κάνουν να έχω τις επιφυλάξεις μου για τους "εναλλακτικούς". Μου φαίνεται πως όσο δογματικοί είναι οι κλασικοί, που απορρίπτουν οι περισσότεροι τις άλλου τύπου προσεγγίσεις, άλλο τόσο είναι και οι έτεροι, με αφορισμούς όπως ο παραπάνω, ενώ δεν θα έπρεπε, καθώς η όλη ιδέα της εναλλακτικής ιατρικής προέρχεται από την αμφισβήτηση των κλασικών μεθόδων, άρα εξ ορισμού προϋποθέται ένα ανοικτό μυαλό και αποκλείει τα δόγματα.
Τέτοια δόγματα νομίζω προέρχονται περισσότερο από μια φιλοσοφική θεώρηση (που απορρίπτει πχ τα χημικά παρασκευάσματα ως εξ ορισμού αφύσικα) και λιγότερο από τη συστηματική παρατήρηση και το πείραμα. Άρα είναι περισσότερο φυσική φιλοσοφία και λιγότερο επιστήμη.
Έτερον εκάτερον ότι μπορεί να φέρει αποτελέσματα η εναλλακτική ιατρική. Εγώ εδώ μιλάω αποκλειστικά για τους δογματισμούς που και αυτή φαίνεται πως έχει.
Τα φάρμακα της ομοιοπαθητικής είναι πλήρως ακίνδυνα καθώς συνήθως πρόκειται για καθαρό νεράκι. Δεν χάνετε κάτι να τα δοκιμάσετε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.