Antivirus...Ποιό χρησιμοποιείτε;

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,862
Αθήνα...
Ποιό είναι για εσάς το καλύτερο antivirus(internet security);

Εγώ προτημώ Kaspersky πάντως...και μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο.

(Κύριοι συντονιστές,προσθέτετε και ένα poll,μιας και δεν έχω τα απαραίτητα permissions;)

Norton Internet Security..

Ελαφρύ... (μετά από πολλλλλλά χρόνια).... και άψογο...
:drummer:

Χρησιμοποιω το microsoft security essentials εδω και ενα χρονο. Το βρηκα στην σελιδα της microsoft ειναι δωρεαν και το κυριοτερο δεν ''περναει'' τιποτα στο pc.

Κανένα,εδώ και 2-3 χρόνια.

Χρησιμοποιώ όμως την ικανότητα μου στο να μην κατεβάζω ότι να ναι και να μην μπαίνω όπου κι όπου.

To one care της microsoft εννοείται να φανταστώ;Είναι όντως καλό;Τουλάχιστον,φτάνει τα κορυφαία όπως kaspersky,panda,nod κτλπ;

To one care της microsoft εννοείται να φανταστώ;Είναι όντως καλό;Τουλάχιστον,φτάνει τα κορυφαία όπως kaspersky,panda,nod κτλπ;

Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τοτε που το εγκατεστησα. Ανιχνευει και το παραμικρο με ειδοποιει αμεσως και το ''εξολοθρευει'' αμεσως.
Επισης κανει και σαρωση οποτε του πεις.
Ειναι και ''ελαφρυ''.

Στις win versions των πισί μου (γιατί όσα έχουν linux dual boot αυτά τα διαβάζουν και γελάνε), έχω και από ένα διαφορετικό σε κάθε πισί του σπιτικού μου δικτύου... Μιας και πιστεύω ότι καλύτερα πολλά και διαφορετικά.
Εχω free Avast, αγορασμένο KIS, free AVG. Avira είχα αλλά το ξήλωσα. Θα δοκίμαζα άνετα και το MS essentials...

Πριν 1 χρόνο Kaspersky (υπήρχαν κλειδιά free).
Τώρα Norton Internet Security..
Ελαφρύ μετά από πολλά χρόνια και άψογο...

Avira Antivir Premium το χρησιμοποιώ σχεδόν εδώ και 3 χρόνια είναι πιο ελαφρύ από πολλά και ίσως όχι τόσο αποτελεσματικά όσο αυτό. Υπάρχει και free για δοκιμή, επίσης χρησιμοποιώ το SUPERAntispyware και το Malwarebytes σε free version.

Αν θέλετε δείτε και εδώ, αξιολογήσεις free programs.
http://www.techsupportalert.com/