Απίστευτο ποσό στο γερμανικό Λόττο!...

17 June 2006
1,235
Όπως άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο, σήμερα το γερμανικό Λόττο μοιράζει ούτε λίγο ούτε πολύ, ακούστε νούμερο και κρατήστε την ανάσα σας:

ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ (29) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! :eek: :eek: :eek:

Οι Γερμανοί έχουν κάνει φυσικά κάτι τεράστιες ουρές στα πρακτορεία, όπου γίνεται το έλα να δεις!

Γιατί ρε παιδιά να μην μπορούμε να παίξουμε κι από την Ελλάδα, π.χ. στο γερμανικό, ισπανικό ή γαλλικό Λόττο; Τι στο καλό ευρωπαϊκή ένωση και κατάργηση και καλά των συνόρων είναι αυτή;

κρίμα να τα κερδίσει ένας.
έπρεπε να σπάει το ποσό σε 500 χιλιάρικα ο καθένας.
Κλήρωση όσοι παίξουν. 58 νικητές.

Απάντηση: Re: Απίστευτο ποσό στο γερμανικό Λόττο!...

Ntinos1972 said:
ΜΠΕΛΟ!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ!!!

αμα σας πω οτι τωρα το πηρα χαμπαρι.............. -bye- -bye-

ρε δουλευω ......δεν ασχολουμαι με παραοικονομια εγω ..:flipout: :flipout: :flipout:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:
Όπως άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο, σήμερα το γερμανικό Λόττο μοιράζει ούτε λίγο ούτε πολύ, ακούστε νούμερο και κρατήστε την ανάσα σας:

ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΕΑ (29) ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!! :eek: :eek: :eek:

Οι Γερμανοί έχουν κάνει φυσικά κάτι τεράστιες ουρές στα πρακτορεία, όπου γίνεται το έλα να δεις!

Γιατί ρε παιδιά να μην μπορούμε να παίξουμε κι από την Ελλάδα, π.χ. στο γερμανικό, ισπανικό ή γαλλικό Λόττο; Τι στο καλό ευρωπαϊκή ένωση και κατάργηση και καλά των συνόρων είναι αυτή;
Ναι τρομάρα μας...πιάσαμε το Ελληνικό πρώτα και τώρα θέλουμε το Γερμανικό!!:slapface:

Παιδιά όλα αυτά είναι στημένα... Tα μικρά ποσά (60.000 έουρα και κάτω) τα κερδίζουμε για την διαφήμιση του «σπορ» και τα χοντρά πάνε «μιλημένα»...

Sorry, μιλάς για Ελλάδα; Δηλαδή οι κερδισμένοι παιχνιδιών τύπου Τζόκερ, Λόττο κτλ. είναι... "προαποφασισμένοι"; Αν επιτρέπεται πώς το γνωρίζεις;

MHTΣ said:
Παιδιά όλα αυτά είναι στημένα... Tα μικρά ποσά (60.000 έουρα και κάτω) τα κερδίζουμε για την διαφήμιση του «σπορ» και τα χοντρά πάνε «μιλημένα»...

Για ανέλυσέ το λίγο αυτό... Πολλά ακούγονται αλλά κάτι στοιχειοθετημένο δεν έχω ακούσει ποτέ...

Θα σας πώ ένα γεγονός που έγινε σε χώρα του εξωτερικού και όχι κάτι για ελλάδα αφού θα πάρετε μια γεύση:
Λίγο μετά την κλήρωση ένα team κουκουλοφόρων εισέβαλε στον χώρο της live κλήρωσης και με την απειλή οπλισμού ανάγκασε τους υπεύθυνους να ξανακάνουν την κλήρωση. Oι αριθμοί βγήκαν οι ίδιοι... Kαι όποιος καταλάβει κατάλαβε...
Για την Eλλάδα είναι πολύ φυσικό για μια τόσο τεράστια κερδοφόρα επιχείρηση να μην είναι μπλεγμένοι πολλοί...
Yπάρχουν επίσης και σενάρια όπως: Προσφέρουν σε έναν τυχαίο γεράκο από το τάδε χωριό ένα ευκαταφρόνητο ποσό για να παραδεχτεί δημοσίως ότι κέρδισε το λαχείο. Aυτός παίρνει ένα ποσοστό των κερδών και τα υπόλοιπα άντε γειά... Δεν υπάρχουν περιπτώσεις εταιριών που να χαρίζουν χρήμα παιδιά. Ξαναλέω τα μικροποσά είναι για να τα κερδίζουν οι διπλανοί σας και να λέτε «ΩX! Kέρδισε στο ΛOTTO και θα πάω να παίξω και εγώ τώρα». Aν πιστεύετε ότι μπορεί να κερδίσετε, να παίζετε μόνο στα μικρά. Tζόκερ κλπ ξεχάστε τα. Δημήτρης

Εγώ το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι κάποιοι που θέλουν να κάνουν ξέπλυμα χρήματος αγοράζουν τα κερδισμένα δελτία από τους τυχερούς, έτσι ώστε να δείξουν ότι τα κέρδισαν νομίμως. Για το μέρος του software έχω άνθρωπο από μέσα που μου έχει πει ότι είναι αδιάβλητο. Το να πειράζουν τις κληρωτίδες είναι μία τρίτη περίπτωση.

και γω ξερω καποιον που πηρε 7 μυρια ευρω και μαλιστα νεοτατος

29 μυρια καλα ειναι αλλα σε σχεση με τα 314.000.000 $ προπερσυ στο αμερικανικο Powerball, ειναι ψιχουλα....

Παιδιά, μην τρελλαθούμε τελείως. Πριν από ένα χρόνο περίπου, το ελληνικό Λόττο είχε κάνει αλεπάλληλα τζακπότ και είχε φτάσει στα τρία εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Κάποιος τρελάρας τζογαδόρος λοιπόν, πήγε κι έπαιξε πλήρες σύστημα και τα 49 νούμερα(!!!) και το δελτίο του άξιζε περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, το είχαν πει σχεδόν όλα τα κανάλια, μάλιστα νομίζω ότι κάποια το είχαν δείξει κιόλας στην οθόνη. Ο τύπος πόνταρε απλώς στην στατιστική, ελπίζοντας ότι θα είναι ο μοναδικός τυχερός και θα κερδίσει με αυτόν τον τρόπο εύκολα ένα εκατομμύριο ευρώ μόνο από το εξάρι, χωρίς να υπολογίσουμε τα λεφτά από το πεντάρι και τα πάμπολλα τεσσάρια και τριάρια που θα του έδινε το δελτίο του.

Ατύχησε όμως, γιατί βγήκε και άλλο ένα εξάρι (από απλό δελτίο μάλιστα) και έτσι απλά έχασε κάπου μισό εκατομμύριο ευρώ. Πιστεύετε αλήθεια ότι τύποι σαν κι αυτόν που μπορούν να παίξουν δύο εκατομμύρια ευρώ σε ένα δελτίο, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν οι διαγωνισμοί είναι στημένοι ή όχι;