Από τρελλό κι από παιδί μαθαίνεις την αλήθεια!!!

Συνέβη σήμερα στο μπακάλικο (Supermarket) απέναντί μου.
Οι ανήλικοι να μην διαβάσουν.
Έρχεται το γειτονόπουλο γυφτάκι να πάρει καραμέλες. Είναι 4 - 5 χρονών.
Είναι το παρα μικρότερο γυφτάκι της γειτόνισάς μου που είναι περίπου 24 χρονών και έχει 5 παιδιά. Καρπερή η π@υτ@ν@!!

Και λέει το μικρό στην κυρία ταμία: "θεία ξέρεις τι έκανε ο μπαμπάς μου;"
"τι έκανε;" λέει η θεία.
"Έβγαλε το λιλί του και το έβαλε στο στόμα της μαμάς μου"
Κάγκελο η θεία!! "πότε βρε συ;" λέει η θεία. "το βράδυ εκεί που κοιμώμαστε"
Να σημειώσω ότι κοιμούνται όλοι μαζί σ´ένα δωμάτιο.
Δεν έχουν ντροπές και από μικροί μαθαίνουν τα κόλπα.
Γελούσε όλη η γειτονιά σήμερα μ´αυτό.

Γυφτακι και να λεει "λιλι";:flipout: :flipout:

Κοιτα να δεις τι καλα περνανε στα γυφτικα....:grinning-smiley-043

Σα να ακουω τις "καραμουζες" απο ταινια του Κουστουριτσα ενα πραγμα......

καλά, τη λογική των επιδομάτων τη συζητούμε άλλη φορά... αλήθεια, υπάρχει κανείς (πλην του κυρίου γύφτου) που να τα θεωρεί κίνητρο κατά της υπογεννητικότητας?

Re: Απάντηση: Από τρελλό κι από παιδί μαθαίνεις την αλήθεια!!!

Μιλάμε για την πιο CULT γειτονιά έβερ!

που να δεις λίγα μέτρα πιο πέρα, κοντά στο Υποθηκοφυλακείο, που τα μεγαλύτερα κάνουν τους παρκαδόρους! :flipout: :flipout: :flipout:

Άσχετο αλλά θα το ρωτήσω γιατί το άκουσα στο ράδιο.
Έχετε δει ποτέ γύφτο να φοράει γυαλιά μυωπίας;;;
Το σκέφτηκα και εγώ δεν έχω δει.
Εσείς;

Συγνώμη βρε παιδιά, λίγο ελαφρά δεν το έχετε πάρει το θέμα;;;

Οι γονείς πηδιούνται μπροστά στα παιδιά τους κι η γειτονιά γελάει;;;

Δεν καλείτε κανέναν κοινωνικό λειτουργό λέω'γω;

Σόρρυ, αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείτε να το σχολιάζετε τόσο ελαφρά. Εγώ σοκαρίστηκα.

Γιατί άλλο να βλέπεις τον γονιό σου γυμνό και να εξοικιώνεσαι με το σώμα, κι άλλο να τους βλέπεις σε σεξουαλικές περιπτύξεις! Σήμερα το παιδάκι βλέπει τους γονείς του να ****νονται, αύριο θα πάει να κάνει αυτό που είδε σε κανένα άλλο παιδάκι, μη σας πω σε κανένα αδερφάκι του.

Δεν ξέρω, εγώ είμαι υπερβολική ή μήπως δε μας νοιάζει και τόσο αφού αυτό συμβαίνει σε οικογένεια γύφτων και το θεωρούμε φυσιολογικό;

Δεν καλείτε κανέναν κοινωνικό λειτουργό λέω'γω;

Δεν ξέρω, εγώ είμαι υπερβολική ή μήπως δε μας νοιάζει και τόσο αφού αυτό συμβαίνει σε οικογένεια γύφτων και το θεωρούμε φυσιολογικό;

Έλενα, αφού δεν νοιάζονται οι ίδιοι οι γονείς τους, πως είναι δυνατόν να ''επιβάλλει'' τη γνώμη του ο οποιοσδήποτε κοινωνικός λειτουργός-ψυχολόγος ????

Έλενα, αφού δεν νοιάζονται οι ίδιοι οι γονείς τους, πως είναι δυνατόν να ''επιβάλλει'' τη γνώμη του ο οποιοσδήποτε κοινωνικός λειτουργός-ψυχολόγος ????

Ακριβώς αυτή είναι η δουλειά του κοινωνικού κειτουργού. Να καλύπτει τα κενά και να πατρονάρει-καθοδηγεί-συμβουλεύει τους γονείς. Αφού κι αυτοί έτσι μεγάλωσαν, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο από αυτούς. Άρα, πρέπει να επέμβει κάποιος άλλος.

να ρωτησω κατι ?
γιατι το θεμα απο την απανθρωπια ενος ανθρωπου απεναντι στα ζωα πηγε στο καλαμπουρι, στους γυφτους και στην οποιες συμπεριφορες τους?

θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να τιμωρηθει απο τον νομο ο "ανθρωπος" που εκανε ενα τετοιο εγκλημα και τι ποινες επισυρει τετοια πραξη....

Σκηνή σε τράπεζα πριν αρκετά χρόνια.
Η μαμά μαζί με το ισχυρό γουναρικό κουβαλάει και το βλαστάρι της, το οποίο έχει αλωνίσει τον τόπο. Του κάνει παρατήρηση μία, του κάνει δύο, τίποτα ο μικρός. Οπότε η μάνα βάζει τα μεγάλα μέσα...

"Θέλεις να το μάθει ο μπαμπάς σου;;;;"

ο μικρός έχει έτοιμη την απάντηση:

"Άν το μάθει ο μπαμπάς θα μάθει και οτι σε είδα να φιλάς την τσ....ού του νονού"

Κάγκελο η μάνα, αλλά σύντομα ανακτά την ψυχραιμία της, παίρνει τον μικρό και εξαφανίζεται απο την τράπεζα.

ΥΓ1. Πριν φτάσει σπίτι της το είχε μάθει η μισή Θεσσαλονίκη.
ΥΓ2. Μάλλον στο Πανόραμα θα έμενε
ΥΓ3. Ο μικρός μάλλον δεν ήξερε τη λέξη "λιλί"