ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

jimakos82

New member
31 October 2008
1
Απογοήτευση απο την 32LG3000 στη σύνδεση με το PC, σήμερα την αγόρασα apo eshop και ομολογώ οτι περίμενα κάτι καλύτερο, σε tv kai dtv όπως τα περίμενα, αλλά στο desktop θολούρα πολύ σε όλες τις αναλύσεις, ´τώρα ειμαι στην 1360*768 μάλον δεν εχει αυτο το χαρακτηριστικό Pixel in pixel? Πως λεγεται...

Ερώτηση για τους γνώστες, αν πάρω κάρτα γραφικών με έξοδο HDMI θα έχω καλύτερη ποιότητα στο desktop? Τώρα είναι σαν να έχω ενα monitor tft για pc και να μην το δουλεύω στην ενγενή του ανάλυση...σαν να κανει downscaling, ειχα δοκιμάσει μια samsung kai ηταν τελεια ρε παιδια... τι ήτα έφαγα με την LG??? ακούω προτάσεις.... μπορώ να τη γυρίσω πίσω λέτε???

Από το site τους

" Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.

Η E-Shop.gr A.E. στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

Διαδικασία επιστροφής

1. Αν βρίσκεστε κοντά σε κάποιo e-shop point

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα της περιοχής σας και, αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος από τον αρμόδιο υπάλληλο, να σας καθοδηγήσει ο ίδιος για τα περαιτέρω.

2. Αν παραλαμβάνετε μέσω courier

Σε αυτήν την περίπτωση:

1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
3. Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 211 500 0 500, είτε μέσω e-mail στο [email protected]. "

Αν την έχεις συνδεμένη με VGA, μην περιμένεις και πολλά. Δοκίμασε DVI ή HDMI-->DVI για να δεις τι πραγματικά μπορεί να αποδώσει η τηλεόραση. Εμείς έχουμε στο μαγαζί μια Samsung 2ετίας και αποδίδει τέλεια συνδεδεμένη μέσω HDMI με PS3.

Φόρεσέ της πάλι την σακκούλα της, βάλε τα manuals στις ζελατίνες, και όλα μαζί στην κούτα (δεν την χάλασες την κούτα, σωστά? - δεν την έβρεξες, δεν την τσάκισες, δεν...) και κάνε μια απόπειρα, πες τους ότι θ'ελεις να πάρεις μια άλλη tv (ζήτα μία λίγο ακριβότερη)...
Φυσικά εξάντλησε όλα τα περιθώρια δοκιμών μπας και βρεις λύση και μην την γραντζουνίσεις πουθενά...

Αν την έχεις συνδεμένη με VGA, μην περιμένεις και πολλά. Δοκίμασε DVI ή HDMI-->DVI για να δεις τι πραγματικά μπορεί να αποδώσει η τηλεόραση. Εμείς έχουμε στο μαγαζί μια Samsung 2ετίας και αποδίδει τέλεια συνδεδεμένη μέσω HDMI με PS3.

Και εγώ την 42px80 την έχω συνδέσει με το laptop μέσω Vga στην ανάλυσή της 1024χ768 και δείχνει απίστευτα καλά και καθαρά με φανταστικά χρώματα σε σημείο που να την χρησιμοποιώ μόνιμα για μόνιτορ. Μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

Στο τσακ είμαι έτοιμος να παραγγείλω το συγκεκριμένο μοντέλο (βέβαια δεν σκοπεύω να το συνδέσω με υπολογιστή, απλά με divx player)... Τελικά αξίζει σαν τηλεόραση?

φιλε μη περιμενεις θαυματα, δε φταιει τιποτα περιεργο, ουτε τα vga/hdmi ή οτιδηποτε αλλη ρυθμιση. Απλα η αναλυση ΔΕΝ κανει σε αυτες τις ιντσες για desktop χρηση υπολογιστη. Θες οπωσδηποτε μια fullhd αν θες να κανεις χρηση monitor...

μου πεφτει λιγο μακρια η κρητη :D
Σιγουρα με 1:1 pixel mapping πετυχαινεις οτι καλυτερο μπορεις να παρεις, χωρις αυτο δε συζηταμε καν για τετοια χρηση... Αποκει και περα ομως ειναι οπως συνηθισει ο καθενας, οταν ειμαι 4 χρονια με desktop 1680x1050 στις 20 ιντσες το 1366x768 στις 40+ απλα μου φαινεται χρεπι... Εχω και εγω 42αρα στο σαλονι και οποτε συνδεω το laptop (εννοειται με 1:1 mapping) για να δω καμια κατεβασμενη σειρα, το video φαινεται μια χαρα, σε internet browsing παλευεται οριακα, αλλα για σοβαρη χρηση δεν κανει με τιποτα...

καλησπερα παιδια
σκοπευω να αγορασω την 32lg7000.Επειδη θα ειναι για συνδεση μεσω pc θελω να ρωτησω αν θα εχω το ιδιο προβλημα που αναφερει ο φιλος jimakos82.
ευχαριστω