δεν κανουμε κανεναν να τεμπελιαζει
απλα απολυτηριο σκετο ειτε το χεις ειτε δεν το χεις ενα και το αυτο κατα την αποψη μου
συγχαρητηρια που ειστε στελεχος εταιρειας βεβαια αλλα εγω βλεπω τους περ/ρους να αγχωνονται για τη σχολη που θα μπουν και οχι αν θα παρουν απολυτηριο ? ποιος δεν παιρνει απολυτηριο ? Το θέμα δεν είναι να το πάρεις, αλλά να μάθεις και 5 πράγματα, έχω αρκετά παραδείγματα από ανθρώπους που βλέπω σε interviews που έχουν πτυχίο ΤΕΙ και δε γνωρίζουν τα βασικά, είτε επειδή (πιθανών) αντέγραφαν, είτε επειδή απλά με κάποιο τρόπο κατάφεραν να το πάρουν (και όχι μόνο στη δική μου ειδικότητα)
κατι που το εχει το 99 % του πληθυσμου ανω των 18 δεν ξερω σε τι χρησιμευει μονο του πλεον
εδω το πτυχιο μας λενε δεν αρκει ... Άλλο το τι λένε και άλλο το τι πραγματικά θέλει κάποιος, εγώ πάντως δεν είχα όνειρο ζωής να γίνω στέλεχος, απλά μου δόθηκε η ευκαιρία και την πήρα. Πάντως πιστεύω πως αν κάνεις για μια δουλειά και θέλει αυτός που πρέπει να καλύψει την ανάγκη να κάνει πραγματικά τη δουλειά του, θα πάρει άτομο που ξέρει να δουλεύει. Ειδικά στην ειδικότητα μου (Πληροφορική) ισχύει κατά πολύ αυτό
θελει μεταπτυχιακο ... το μεταπτυχιακο ειναι το νεο πτυχιο ...
σε δεκα χρονια ετσι θα ναι το διδακτορικο ... το ΙΙΕΚ ειναι ιδιωτικο ΙΕΚ ? Το ΙΙΕΚ ναι είναι το Ιδιωτικό και δεν πήγα στις δουλειές που μου πρότειναν εκείνοι !
μπορει να κανει καποιος μεταπτυχιακο απο ιδιωτικο ιεκ ? Μπορείς και μάλιστα αξιοκρατικά αν τουλάχιστον από 3-6 ή ακόμα και περισσότερα έτη, βρίσκεται σε θέσης ευθύνης (αποδεδειγμένα) στην ειδικότητα που θέλεις να κάνεις το μεταπτυχιακό (για ιδιωτικό μεταπτυχιακό μιλάω, για δημόσιο δε γνωρίζω αλλά ούτε ποτέ το έψαξα γιατί ήξερα πως 32 που είμαι τώρα δε θα είμαι αυτό που είμαι τώρα, αλλά θα έψαχνα και εγώ να βρω δουλειά τώρα)