Απορεία σχετικά με τα username

Tasos_Th

Supreme Member
5 September 2006
3,060
Goteborg, Vastra Gotaland, SVERIGE
Θα ήθελαν να ρωτήσω αν γίνεται να έχουμε ένα εικονικά διπλό username , δηλαδή να μπορούμε να επιλέγουμε κάτι έυκολο για το log-in όπως πχ εγώ έχω βάλει το anasthom ,και μέσα στο φόρουμ να εμφανιζεται κάτι άλλο όπως το πλήρες όνοματεπώνυμο .Απλά κάθε φορά που θα χρειάζεται να γίνεται log in να μην γράφουμε ολόκληρο κατεβατό.

ευχαριστώ !!!!

Είναι λίγο μπακάλικη λύση αλλά θα μπορούσες να το προσθέσεις στην υπογραφή σου. Ίσως με λίγο μεγαλύτερα γράμματα και καμιά χρωματιστή γραμματοσειρά...

H βαση μας εχει δημιουργηθει με το συγκεκριμενο προτυπο. Αυτο που ζητας δεν μπορει πλεον να γινει μιας και εχουμε ηδη 1800 μελη και οπως καταλαβαινεις οποιαδηποτε αποπειρα να πειραξουμε τα usernames θα ηταν μεγαλο ρισκο. Φαντασου οτι αν κατι παει στραβα "γεια σας".
Για οποιονδηποτε βεβαια το επιθυμει θα μπορουσε να μου στειλει ενα email στο [email protected] για να του αλλαξω το username.

καλά έχεις δίκιο, απο την στιγμή που ήδη έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο το φόρουμ και αφού και η παρέα μας έγινε αρκετά μεγάλη δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο.

δεν είναι και πρόβλημα στην τελική , απλά το είδα κάπου και σκέφτηκα να ρωτήσω . Ευχαριστώ Νίκο

Απλά κάθε φορά που θα χρειάζεται να γίνεται log in να μην γράφουμε ολόκληρο κατεβατό.

ευχαριστώ !!!!

Αν μπαίνεις συνέχεια από δικό σου προσωπικό pc με firefox όπως εγώ, τότε κάνε χρήση απομημόνευσης των κωδικών και αποθήκευσε την σελίδα στους Σελιδοδείκτες.
Μετά αν μπαίνεις στην ιστοσελίδα θα μπαίνεις κατευθείαν χωρίς να γράφεις username & password !!!-bye-

Ευχαριστώ Δημήτρη, αυτο το γνωρίζω απλά δεν αποθηκεύω ποτέ passwords και usernames στον υπολογιστή . Η σελίδα του AVCLUB είναι στους σελιδοδείκτες εξ αρχής , χαχα αφού είναι favourite