Απορια για 42PFL9900D VS 42PFL9732D

Beavis

AVClub Addicted Member
25 August 2006
2,256
AΘΗΝΑ
Μια απορια ρε παιδια:
Ενω εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα απο οτι βλεπω γιατι η 9732 γραφει στoν πινακα στα supported display resolution οτι υποστηριζει computer formats μεχρι τα 1360x 768 ενω η 9900 μεχρι 1900χ1080?
λιγο κουφο δεν ειναι?

Μια απορια ρε παιδια:
Ενω εχουν ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα απο οτι βλεπω γιατι η 9732 γραφει στoν πινακα στα supported display resolution οτι υποστηριζει computer formats μεχρι τα 1360x 768 ενω η 9900 μεχρι 1900χ1080?
λιγο κουφο δεν ειναι?

Πιθανολογώ πως η διαφορά οφείλεται σε κάποια παράβλεψη ή λάθος. Το πιο πιθανό πάντως είναι να ισχύει ότι γράφεται στο επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της 9732 η οποία κυκλοφορεί ήδη στην αγορά ενώ η 9900 αναμένεται.

To φυλλάδιο PDF που είναι στο κάτω μέρος της οθόνης, γράφει και αυτό ότι υποστηρίζεται ανάλυση οθόνης (computer format) 1360x768. Αντίθετα το manual PDF (το τσέκαρα και στο Ελληνικό και στο Αγγλικό) γράφει ρητά 1920x1080 στα 60 Hz (πάντα για computer format).

Επειδή και εγώ είμαι ψημένος για την Philips (την 47άρα - που γράφει ακριβώς μια από τα ίδια) θέλω να πιστεύω ότι τα 1920 x 1080 υποστηρίζονται. Ας περιμένουμε να διαβάσουμε και κανένα review ....

εχεις δικιο,μολις ειδα το manual
παντως την παρηγγειλα
θα σας πω συντομα τι παιζει

εχεις δικιο,μολις ειδα το manual
παντως την παρηγγειλα
θα σας πω συντομα τι παιζει

Ποιά τελικά παρήγγειλες και από που;

Περιμένω επίσης εντυπώσεις αφού ενδιαφέρομαι για την 42PFL9732, την έχω..... εντοπίσει... στα 2250 (net-electric) , αλλά διστάζω προς το παρόν λόγω "προσφάτου παρουσίασης"....

Παρακαλώ εντυπώσεις.... και καλοθέατη βέβαια....

περιμενω την 42pfl9732d
θα την παρω μεσω φιλου απο την philips στα 2000
και γω ελεγα να περιμενω αλλα παει κανενας χρονος στο περιμενε οποτε...:smash: την 'χτυπησα'
αλλιως θα πηγαινα για net-electric και γω

περιμενω την 42pfl9732d
θα την παρω μεσω φιλου απο την philips στα 2000
και γω ελεγα να περιμενω αλλα παει κανενας χρονος στο περιμενε οποτε...:smash: την 'χτυπησα'
αλλιως θα πηγαινα για net-electric και γω

Στην τιμή αυτή εννοείται ότι δεν περιμένεις τίποτα... και μετά τις γιορτές δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί με 2.000.....

Ετοιμάζομαι να την αγοράσω με τα μπούνια!!!!!
Εκτός βέβαια εάν γίνει καμιά μαζική προσπάθεια μπας και πάρουμε καλύτερη τιμούλα!!:firstprize:

Ξερει κανεις αν η PHILIPS 47PFL9732D/10 υπστηριζει x.v.Colour(deep color);Το ψαχνω 2 εβδομαδες τωρα αλλα τιποτα.