Απορία για αγορά dvd player

nikosmelt

AVClub Addicted Member
19 March 2007
2,070
Κατερίνη, Ελλάδα
Θα αγοράσω μέσα στο μήνα fullHD tv και έχω την εξής απορία: αξίζει τον κόπο να αγοράσω και ένα καλό dvd player (μάλλον το pioneer 696 σκέφτομαι)ή να αρκεστώ σε ένα απλό που ήδη έχω (χωρίς upscale κλπ), με την προοπτική ότι κατά τα χριστούγεννα θα αγοράσω το ps3? Και μια άσχετη απορία: το ps3 θα μπορώ να το συνδέσω σε ένα all-in-one home theater (όταν αγοράσω) για να έχω πολυκάναλο ήχο. Είμαι λίγο άσχετος...Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φιλε μου ολα ειναι θεμα.... χρηματων και χρησης... κι εγω το ιδιο σκεφτομαι.

Αν προκειται να βλεπεις ταινιες καθημερινα παρε ενα καλο dvd player, τοσα χρηματα θα δωσεις για την tv.

Επίσης θεωρω προς το παρον και υπερβολικο το κοστος του PS3 και -απο τη στιγμη που δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια- ελαχιστη εως μηδενικη την υπαρξη BD ταινιων.

Τελος δεν ξερω το απλο πλειερ που ηδη εχεις αλλα μη φανταστεις οτι θα δεις και τη μεγαλη διαφορα (σε TV παντα) με καποιο πολυ ακριβοτερο.

Sinfono me ton ilias. To 696 ine mia kali epilogi to exo kai ego kai ime poli ikanopiimenos to mono problima tou ine oti den ipostirizi elinikous ipotitlous sta dvix ala afto diorthonete me ena fw update diorthonete.
Ego pantos tha sou protina na paraminis me dvd player mexri na pesoun i times sta BR players, etsi kai alios iparxoun elaxisti titli stin agora.

Το ps3 θα το πάρω σίγουρα γιατί το γουστάρω σαν παιχνιδομηχανή (τρελό κόλλημα με όλα τα ps...), απλώς βολεύει γιατί παίζει και bluray. Μάλλον θα πάρω και το dvd και το δίνω μετά σε κάποιον γνωστό.

Last edited:
Το ps3 θα το πάρω σίγουρα γιατί το γουστάρω σαν παιχνιδομηχανή (τρελό κόλλημα με όλα τα ps...), απλώς βολεύει γιατί παίζει και bluray. Μάλλον θα πάρω και το dvd και το δίνω μετά σε κάποιον γνωστό.

Είχα ξανακάνει παλιότερα register με το όνομα Earendil...Είμαι διπλός πράκτορας!