ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ

• Φωτογραφική συνάντηση στην Αθήνα!

Αυτό το Σάββατο, στις δέκα το πρωϊ (10:00) στο Πάρκο Τρίτση. Λεπτομέρειες και συμμετοχές εδώ.

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,748
Aθηνα
λοιπον ημουν σε ενα καταστημα που πουλαει ταινιες (κανει να πω?)

και μου λεει: μπορουμε επισης να σας παραγγειλουμε ο,τι μπλου ρει θελετε απ' εξω με μια μικρη προκαταβολη.

μαλιστα λεω απ' εξω απο που?

απο αμερικη λεει. αμερικη

λεω ειναι περιοχης 1 εκτος αν ειναι ξεκλειδωτα. (για ρατατουη λεγαμε)

οχι λεει απο αμερικη θα στο φερω περιοχη δυο

κανονικα

θα παιζει...

(πως γινεται?)

εχω δει και

50 ευρω τιμη (για ενα δισκακι λεμε παντα) αλλα σε αλλο καταστημα.

αλλα ειναι γενικα δυνατον να φερει απο αμερικη περιοχη β?

δε νομιζω...

δε φερνει λεει απο αγγλια γιατι του 'ρχονται πανακριβα...

Last edited:
ναι λεει...

ενα περιεργο πραγμα...

παντως αυτο μπορει να διευκολυνει οσους δεν εχουν δυνατοτητα να παραγγειλουν μονοι τους απ' εξω (καρτες κ.λ.π.) αλλα φοβαμαι αυτο με την περιοχη...

Βρε αγόρι μου, γιατί δεν βγάζεις μια προπληρωμένη κάρτα (αφού φοβάσαι) σε μια τράπεζα και να κάνεις τις αγορές σου μέσω νετ όπως όλοι μας ?

Προτιμάς να σε κλέβει ο κάθε επιτήδειος "έμπορος" ?

Τώρα με την κατρακύλα του δολαρίου μπορείς να αγοράσεις από Αμερική Blu-ray με λιγότερα από 15 Ευρώ...Γιατί να στα παίρνουν οι επιτήδειοι λοιπόν;

Τώρα με την κατρακύλα του δολαρίου μπορείς να αγοράσεις από Αμερική Blu-ray με λιγότερα από 15 Ευρώ...Γιατί να στα παίρνουν οι επιτήδειοι λοιπόν;

Δείτε εδώ

www.axelmusic.com

Φερνουν Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα και έχουν πολύ καλές τιμές

Ρε συ Spyrmak ολο άγχος είσαι.. Βγάλε μια προπληρωμένη και καθάρισες.. Τόσος κόσμος το κάνει, γιατί προβληματίζεσαι ?

Re: Απάντηση: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ

Βρε αγόρι μου, γιατί δεν βγάζεις μια προπληρωμένη κάρτα (αφού φοβάσαι) σε μια τράπεζα και να κάνεις τις αγορές σου μέσω νετ όπως όλοι μας ?

Προτιμάς να σε κλέβει ο κάθε επιτήδειος "έμπορος" ?

Συμφωνώ!!!! Μπες εδώ http://www.prepaidcards.gr/ βγάλε μια κάρτα και καθάρισες!!!

Ώπα, Δημήτρη, προφανώς του έρχονται φτηνότερα από Αμερική. Για Blu-ray δεν ξέρω, αλλά στα HD DVD υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Τώρα για τις περιοχές φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνει. Αφού και το Play φέρνει στην Αγγλία αμερικάνικα, έτσι και κάποιο αμερικάνικο μπορεί να φέρει ευρωπαϊκά.

Απάντηση: Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-ΠΑΡΑΓΕΛΙΑ

Δείτε εδώ

www.axelmusic.com

Φερνουν Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα και έχουν πολύ καλές τιμές

Ρε συ Spyrmak ολο άγχος είσαι.. Βγάλε μια προπληρωμένη και καθάρισες.. Τόσος κόσμος το κάνει, γιατί προβληματίζεσαι ?
Έχω παραγγείλει εγώ από εκεί κ hd-dvd κ bd κ μου ήρθαν κοντά στα 20 ευρώ το καθένα, παράδοση από τον ταχυδρόμο στο σπίτι χωρίς κανένα πρόβλημα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=19877

Παιδια βοηθειστε λιγο αν μπορειτε, θελω να κανω αγορα bluray απο τα site που προτεινετε, τι πρεπει να προσεξω? (region κτλ)
Για υποτιτλους δεν με πολυενδιαφερει αν θα εχει ελληνικους, αλλα μην κανω κανα λαθος και παραγειλω κατι που δεν παιζει.
Αν ειναι ευκολο πειτε μου ποσο περιπου χρεωνουν μεταφορικα και ποσο διαστημα κανουν να ερθουν.
Ευχαριστω! :ernaehrung004: