Απορία για phono

ΠΑΝΤΕΛΗΣ1

New member
3 April 2007
44
θεσσαλονίκη
Καλησπέρα έχω το πικάπ της denon dp 29 f το οποίο έχει ενσωματομένο phono καθώς και τον advance 305 da II. Στην πράξη το phono του πικάπ μου ακούστηκε καλύτερο απ αυτό του advance και εδώ ήταν η έκπληξη . Βέβαια δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία . Η ερώτησή μου είναι πως γίνεται το θεωρητικά υποδιέστερο phono του πικάπ να ακούγεται καλύτερα

To μείον του Advance 305 στα τεστ που έχουν κάνει τα περιοδικά (και στο τελευταίο high fidelity) είναι ότι δεν έχει πολύ καλό phono stage.
Από την άλλη πλευρά το Denon DP-29F παραείναι "ψεύτικο" για να έχει καλύτερο phono από τον Advance. Συνεπώς είναι εύλογη η απορία σου. Και εμένα με παραξενεύει αυτό που λες. Αν είχες έστω το DP-300F θα μπορούσαμε να πούμε ότι πράγματι έχει καλύτερο phono από τον Advance... Αλλά τώρα δύσκολο μου φαίνεται...

To μείον του Advance 305 στα τεστ που έχουν κάνει τα περιοδικά (και στο τελευταίο high fidelity) είναι ότι δεν έχει πολύ καλό phono stage.
Από την άλλη πλευρά το Denon DP-29F παραείναι "ψεύτικο" για να έχει καλύτερο phono από τον Advance. Συνεπώς είναι εύλογη η απορία σου. Και εμένα με παραξενεύει αυτό που λες. Αν είχες έστω το DP-300F θα μπορούσαμε να πούμε ότι πράγματι έχει καλύτερο phono από τον Advance... Αλλά τώρα δύσκολο μου φαίνεται...
Τι να σου πω πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω ίσως να ευθύνεται το denon ή κάτι κάνω λάθος εγώ