Απορία... για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

3dgs

Established Member
19 June 2006
209
Athens
Τα ΜΑΤ βοηθούσαν τους Χρυσαυγητες ή οι Χρυσαυγητες τα ΜΑΤ?
όχι οτι οι Αναρχες είναι καλύτεροι ...
Δείτε το σχετικό Video
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=72667
Είμαστε άραγε μοναδικοί στο κόσμο ?
:award::award::award:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δηλαδή την επόμενη φορά που τα ΜΑΤ θα επιτεθούν εναντίον κάποιων (από "αναρχικούς", "χρυσαγήτες", χουλιγκάνους, απεργούς, φοιτητές κλπ), όποιος αισθάνεται το ίδιο θα μπορεί με ένα κράνος κι ένα μαδέρι να συμπράττει .......

Εμένα μου έκανε εντύπωση που αυτή τη φορά τα ΜΜΕ δεν συγκάλυψαν το γεγονός (όπως γινόταν κάθε φορά μέχρι χτες) αλλά το έδειξαν φόρα παρτίδα και μάλιστα το σχολίασαν αρνητικά. Ακόμα και ο ΑΝΤ1 είχε ζωντανό ρεπορτάζ που έδειχνε ξεκάθαρα τους χρυσαυγίτες να βγαίνουν μέσα από τις διμοιρίες των ΕΚΑΜ, και τις τελευταίες να τους δίνουν πλήρη κάλυψη. Μάλιστα ο ρεπόρτερ δεν δίστασε να το σχολιάσει και να πάρει και θέση πάνω σε αυτό (καταδικαστική για την Αστυνομία). Δεν θέλω να πάρω θέση πάνω στο ποιος είναι πιο παράνομος (χρυσαυγίτες ή αντιεξουσιαστές) αλλά θεωρώ ότι η αστυνομία δεν έπραξε το καθήκον της εχτές. Είχε ταραξίες από δύο διαφορετικές παρατάξεις, και πήρε σαφώς το μέρος της μίας εκ των δύο παρατάξεων, στην ουσία νομιμοποιώντας την.

ε..ε χεχε

εχουν μεινει καταληπα χουντας και εθνικοσοσιαλισμου απο παλια στην αστυνομια μας .....

δεν ξαφνιστικα το οτι πηραν το μερος των ΧΑτων.....

αλλωστε θα ηταν παραξενο να ΜΗΝ παρουν αυτωνονε το μερος .......

οχι βεβαιααααα οτι τα αλλα καλα παιδια οι Α. αριστεριστες /αναρχικοι/περα βρεχει καφροι /χουλινγκανς κτλ, οχι οτι ειναι καλυτεροι.........

τα ιδια σκατα ειναι ολοι...

Γιατί ρε παιδιά πότε παίρνει το μέρος κάποιου φυσιολογικού και νομοταγούς ανθρώπου η αστυνομία ( σε καμμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε κάποια απο τις συγκεκριμένες ομάδες συμπλοκών );
Δέρνουν συνταξιούχους, δέρνουν φοιτητές, δέρνουν εργαζομένους, πουλάνε προστασία σε μεγάλο μέρος παράνομων δραστηριοτήτων κτλ κτλ κτλ και μας παραξενέυει αυτό όταν είναι γνωστό τι άτομα ( κατα μεγάλο ποσοστό ,για να μην είμαστε και άδικοι) απαρτίζουν την εν λόγω αρχή απο χαμηλά μέχρι ψηλά.

Απάντηση: Re: Απορία... για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Γιατί ρε παιδιά πότε παίρνει το μέρος κάποιου φυσιολογικού και νομοταγούς ανθρώπου η αστυνομία ( σε καμμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε κάποια απο τις συγκεκριμένες ομάδες συμπλοκών );
Δέρνουν συνταξιούχους, δέρνουν φοιτητές, δέρνουν εργαζομένους, πουλάνε προστασία σε μεγάλο μέρος παράνομων δραστηριοτήτων κτλ κτλ κτλ και μας παραξενέυει αυτό όταν είναι γνωστό τι άτομα ( κατα μεγάλο ποσοστό ,για να μην είμαστε και άδικοι) απαρτίζουν την εν λόγω αρχή απο χαμηλά μέχρι ψηλά.

δεν μας παραξενευει καθολου .....

θα με παραξενευε να δω αστυνομικο να λεει τι γομαρια ειμαστε που βαραμε φοιτητες συνταξιουχους εργαζομενους δασκαλους καθηγητες ακομα και συναδελφους τους αστυνομικους που ζητανε τα δικαια τους .....

μα πρεπει να εισαι εντελως βοδι στο μυαλο για να κανεις επαγγελμα ... τον ξυλοδαρμο πολιτων που απλα διαδηλωνουν για τον μισθο τους η τα δικαια τους και να καμαρωνεις και γιαυτο αλλα και να καλυπτεις τα φασιστακια μην παθουν τιποτα .....

ομως απο την αλλη πλευρα τωρα ....

οι αναρχικοι /περα βρεχει /χουλιγκανς ....αν θεωρουν οτι αυτοι εκπροσωπουν τους σκεπτομενους ανθρωπους τοτε κοιμουνται βαθια ....:HTEHETH63:

Όχι. Με παραξενεύει που αυτή τη φορά τα συνεταιράκια τους στα κανάλια, δεν κάνανε γαργάρα τη στάση τους στα επεισόδια. Εσύ δηλαδή πόσες φορές έχεις ακούσει από χείλη ρεπόρτερ να κατακρίνεται η ΕΛΑΣ για συνεργασία με χρυσαυγίτες (και όχι "αγανακτησμένους πολίτες") εναντίον των αντιεξουσιαστών; Και μάλιστα από κανάλια σαν τον ΑΝΤ1! Το μοναδικό κανάλι που έπαιζε (χωρίς να εισπράτει τέλη) διαφημίσεις υπέρ τις αστυνομίας (Η ΕΛΑΣ πάντα κοντά σας). Το θυμόσαστε αυτό;

Αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα έχουν ξεφύγει. Πάρα πολύ (από την πλευρά της αστυνομίας και του κράτους κατ' επέκταση).

Μόνο έτσι μπορώ να μεταφράσω το γεγονός ότι ακόμα και τέτοια κανάλια κάνουν κριτική κατά της ΕΛΑΣ.

Τι άλλο θα δούμε...

Μικρή σημασία έχει σε ποιανού το μέρος κάθονταν. Το ζητούμενο ήταν μετά το τετραήμερο πένθος...το πενθήμερο σουρτα φέρτα μεχρι την εκλογή Αρχιεπισκόπου που ξεκινάει αυριο...να καλύψουμε και το κενό διάστημα του τριημέρου με ένα γεγονός που κρατάει λίγο την ατζέντα "αλλαγμένη".

Ελπίζω για λίγο....

Μικρή σημασία έχει σε ποιανού το μέρος κάθονταν. Το ζητούμενο ήταν μετά το τετραήμερο πένθος...το πενθήμερο σουρτα φέρτα μεχρι την εκλογή Αρχιεπισκόπου που ξεκινάει αυριο...να καλύψουμε και το κενό διάστημα του τριημέρου με ένα γεγονός που κρατάει λίγο την ατζέντα "αλλαγμένη".

Ελπίζω για λίγο....

ε ναι ... ετσι ειναι !
τους ηρθαν κουτι ολα αυτα αυτη την στιγμη.....

ο θανατος του χριστοδουλου το 4ημερο πενθος και μετα ο ξυλοδαρμος των ηλιθιων......

καλυτερα δεν μπορεσε να ειναι.:BDGBGDB55:

"Δεν χωρίζουν, όμως, έτσι οι ζωές
Των ανθρώπων, που αγαπήθηκαν
με τόσο κόπο
ή κι οι δυο μας ή κανείς
ως την άκρη της κλωστής
ισορροπήσαμε εμείς."

Τα εξώφυλλα μιλούν μόνα τους.....

attachment.php

attachment.php

Attachments

• eleft1.jpg
    eleft1.jpg
    52.1 KB · Views: 70
  • nea1.JPG
    nea1.JPG
    90.5 KB · Views: 70
Εγώ βλέπω σαφέστατη μεταστροφή των ΜΜΕ πάνω στο θέμα. Μην ξεχνάμε ότι στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το '95 οι χρυσαυγίτες είχαν βαφτιστεί από τον Ευαγγελάτο "αγανακτισμένοι πολίτες". Θα μου πείτε τότε κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ τώρα η ΝΔ. Και οι φυλλάδες έχουν και αυτές προτιμήσεις. Αλλά να το κάνει θέμα και ο ΑΝΤ1, τότε ναι, αυτό είναι -πράγματι- είδηση.

Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ολοι τωρα το ανακαλυψαν...:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πειτε μου μια φορα που δεν ηταν μαζι τα ΜΑΤ με τα φασισταρια, πειτε μου μια...

Οι "αγανακτισμενοι πολιτες" τοσα χρονια ποιοι ειναι δηλαδη...?

Last edited:
εγω που ειμαι απο τα ξενα να ρωτησω κατι? τι ειναι η Χρυση αυγη?

κοροϊδεύετε Διαχειριστη ρε!!!!!!!!!

στην αναφορα αμεσως!!!!!!

libe 5 απο μενα και αναφορα ταγματος

εσυ Αλεξη παρε αλλες 5 αναφορα ταξιαρχιας και 10 γυρους στρατοπαιδου