Απωθητικό για γάτες.....

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Από τότε που μετακόμισα ήρθα αντιμέτωπος με ενα πρόβλημα για αυτό και ζητάω την γνώμη σας
Το σπίτι ειναι στο ισόγειο και οι καρέκλες που εχω στο μπαλκόνι τις λερώνουν
συνέχεια γάτες.
Οι καρέκλες ειναι οι λεγόμενες "σκηνοθέτη" και το ύφασμα γίνετε μαύρο....
Το να τις βάζω μέσα στο σπίτι δεν είναι εύκολο λόγο έλλειψης χώρου
γνωρίζει κανένας κανένα φυσικό γατο απωθητικό ( έκτος από τα σκυλιά )
που να απωθεί τις γάτες ????

Κωστα φτιαξε καλυμματα και στρωνε τα απο πανω. Δεν γλυτωνεις αλλιως.

Και παρακαλα μην σου αρχισουν τα τσισα.....:D

Τα απωθητικά για γάτες, θα κάνουν το σπίτι ελκυστικό για κάθε είδος έντομο και τρωκτικό. Σκέψου το καλά Κώστα.

Θα σε βοηθήσουν πολύ μικρά τούλινα πουγκάκια γεμάτα ναφθαλίνη
(σε μπίλιες) κρεμασμένα τριγύρω και το πιπέρι άφθονο ριγμένο τριγύρω.
(πιπέρι-χύμα με το κιλό, αγορά από κέντρο-Αθηνάς κλπ)
(ναφθαλίνη σε σακουλάκια από την λαική)

Και οπως ανέφερε και ο Κosh παρακάλα να μην αρχίσουν τα τσίσα...

Από τότε που μετακόμισα ήρθα αντιμέτωπος με ενα πρόβλημα για αυτό και ζητάω την γνώμη σας
Το σπίτι ειναι στο ισόγειο και οι καρέκλες που εχω στο μπαλκόνι τις λερώνουν
συνέχεια γάτες.
Οι καρέκλες ειναι οι λεγόμενες "σκηνοθέτη" και το ύφασμα γίνετε μαύρο....
Το να τις βάζω μέσα στο σπίτι δεν είναι εύκολο λόγο έλλειψης χώρου
γνωρίζει κανένας κανένα φυσικό γατο απωθητικό ( έκτος από τα σκυλιά )
που να απωθεί τις γάτες ????

Αν κάτι από όλα αυτά πετύχει, πες το μας να το ξέρουμε.

Ε μα, τι παραγωγή από πιπεριές έχεις !!!!!

Σκόρπισε μερικές να αρχίσουν να φταρνίζονται οι γάτες και μετά αμόλα και τον κούνελο να πέσει γέλιο......:D

Αν πετυχει αυτο με τις πιπεριες το θελω κι εγω !!

Εχω 2 πολυ βαρβατους γατους που περιφερονται γυρω μου με πολυ αποθεμα ουρων....

τα καημένα τα γατούλια..θα τσουρουφλιστούν...:devil-smiley-029:

Ειναι ζωα απιστευτης αντοχης και καθολου ευαισθητα Στεφανια.

Μεγαλωσα με γατες εξαπανεκαθεν . Την περιοδο μαλιστα πριν κανω παιδια και τις "δωσω" στην πεθερα μου που εχει καμια 15αρια στον κηπο και 5-6 μεσα στο σπιτι της ειχα 4 στο σπιτι μου και η μια μεγαλωσε κυριολεκτικα στο μαξιλαρι μου......δεν πηγαινε πουθενα αλλου.
Σε διαμερισμα ετσι ..... ? Που ειναι πολυ δυσκολοτερο....και πιο βαναυσο ισως για τα ζωα αλλα αυτο ειχα..
Τις πηγαινα μερα παρα μερα σε γιατρο γιατι οι 2 ηταν γριες με προβληματα....ορους , ενεσεις ειχα γινει σχεδον κτηνιατρος για ενα πολυ μεγαλο διαστημα.
Τις αγαπω οσο δεν παει αλλα με κατρουλια τους εχω ενα θεμα...με ενοχλει. Για αυτο και τους αρσενικους της γειτονιας προσπαθω να τους ....απομακρυνω.
Δεν παθαινουν τιποτα παντως πιστεψε με...

Last edited:
Ειναι ζωα απιστευτης αντοχης και καθολου ευαισθητα Στεφανια.

Μεγαλωσα με γατες εξαπανεκαθεν . Την περιοδο μαλιστα πριν κανω παιδια και τις "δωσω" στην πεθερα μου που εχει καμια 15αρια στον κηπο και 5-6 μεσα στο σπιτι της ειχα 4 στο σπιτι μου και η μια μεγαλωσε κυριολεκτικα στο μαξιλαρι μου......δεν πηγαινε πουθενα αλλου.
Σε διαμερισμα ετσι ..... ? Που ειναι πολυ δυσκολοτερο....και πιο βαναυσο ισως για τα ζωα αλλα αυτο ειχα..
Τις πηγαινα μερα παρα μερα σε γιατρο γιατι οι 2 ηταν γριες με προβληματα....ορους , ενεσεις ειχα γινει σχεδον κτηνιατρος για ενα πολυ μεγαλο διαστημα.
Τις αγαπω οσο δεν παει αλλα με κατρουλια τους εχω ενα θεμα...με ενοχλει. Για αυτο και τους αρσενικους της γειτονιας προσπαθω να τους ....απομακρυνω.
Δεν παθαινουν τιποτα παντως πιστεψε με...

Σίγουρα kosh??
τα ματάκια τους δεν τα επηρεάζει το πιπέρι ή οι καυτερές πιπεριές??
Είχα κι εγω παλιά μια γατούλα την Κάρολ, ήταν λίγο ευαίσθητη αλλα πανέξυπνη!!! Πήγαινε, θυμάμαι, στο τζάκι ´για τη φυσική της ανάγκη αλλα με το που το πήρε είδηση ο μπαμπάς μου την έδιωξε αχ...το καημενο το γατούλι...από τότε μόνο σκυλάκια μπαίνουν στο σπίτι! Για τα σκυλάκια πάντως ξέρω ότι δεν κάνει καλό..