APPLESEED GREECE

The Sphinx

Senior Member
17 June 2006
479
Στην προσπαθειά μου να βρώ imac 24" ( ο οποίος παρειπτόντως έχει εξαφανιστεί από την αγορά ) βρήκα αυτή την εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη. Εντυπωσιάστηκα από το πόσο καλό είναι το site τους και αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο, όπου πραγματικά το παληκάρι με τον οποίο μίλησα ήταν εξυπερετικότατο και ευγενέστατο, και κυρίως φάνηκε γνώστης του αντικειμένου δίχως να μου λέει λόγια του αέρα. Εχει κάποιος φίλος από την Θεσσαλονίκη κάποια εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρεία , η οποία απ' ότι μου είπαν φαίρνουν τα μηχανήματα από την Γερμανία με επίσημη εγγύηση της Apple.

Καλό είναι να επισκευτείς και τα γραφεία τους.
Τα 24άρια πάντως δεν είναι εξαφανισμένα από την αγορά πλέον.
Για το θέμα της εγγύσης,αν χαλάσει το στέλνουν στην Γερμανία?

Νίκο μακάρι να μπορούσα να ανέβω Θεσσαλονίκη, αλλά τα πιτσιρίκια δεν μου αφήνουν καθόλου ελεύθερο χρόνο για τέτοιου είδους αποδράσεις.
Οσο για αυτό που λές για τα 24άρια , στην Αθήνα και φυσικά και στην Χαλκίδα έχω φάει τον τόπο αλλά δεν υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδοτο, και μάλιστα κανένας δεν ξέρει και πότε θα έχουν. Μόνο από την Systemgraph δεν πήρα απάντηση αλλά κι αυτοί σε ένα τηλέφωνο που είχα κάνει μου ζήτησαν το κινητό μου για να με πάρει κάποιος από τις πωλήσεις , αλλά με γράψανε κανονικά. Μήπως έχεις καμιά άκρη να βρούμε κανά κομμάτι?
Αλήθεια γιατί πρέπει να περάσω από τα γραφεία τους ?
Στείλε κανά p.m. αν θέλεις.
Ευχαριστώ.

Επειδή βρήκες εταιρία από θεσ/νίκη νόμιζα οτι ήσουν από εδώ πάνω και γιαυτό πρότεινα να περάσεις μια βόλτα απο κει.(θα σου έλεινε ακρετές απορίες). Θα σου στείλω pm με 2 εταιρίες να ρωτήσεις την Δευτέρα.