Αργό ανοιγμα σελιδων στο avclub.gr

19 June 2006
4,595
Θεσσαλονίκη
Τον τελευταίο μήνα παρατηρώ οτι αργούν εκνευριστικά πολύ να ανοιξουν και να φορτωθούν οι σελίδες του avclub (και μόνον αυτές). Για να καταλάβετε, απο την στιγμή που πάτησα το "NewThread" μέχρι να ανοίξει το post-box πέρασε τουλάχιστον μισό λεπτό. Σε όλο αυτό το διάστημα της αναμονής, οι οθονίτσες της σύνδεσης δικτύου είναι κάργα αναμένες.

Χρησιμοποιώ WIN-XP SP2, IE 6.1, ADSL 1Mbps μέσω router CISCO. Πριν τα Χριστούγεννα είχα WIN-XP SP1.

Στην αρχή θεώρησα ότι φταιγαν τα Χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια αλλά και τώρα που δεν υπάρχουν δεν άλλαξε τίποτα. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς άρχισε να συμβαίνει αυτό... ίσως με την τελευταία αναβάθμιση της πλατφόρμας.

το εχω παρατηρήσει και εγω...αργεί λίγο να πάρει μπρος, αλλά άμα πάρει την κατεβάζει κανονικα.

Ηλία (χαιρετισμούς φιλαράκ) δοκίμασε και με Firefox μήπως σιάξει!

Επειδή και σε εμένα κάνει
τον τελευταίο καιρό τα ίδια
τερτίπια, για κάνε πιο λιανά
τί εστί firefox.

-bye- -bye-

Eγώ προσωπικά πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά στην ταχύτητα. Θα έλεγα πως όλα βαίνουν καλώς!

γιά μένα που ήμουνα άπιστος η διαφορά σε ταχύτητα firefox/ie ήταν περίπου 3/1

Και γω πιο παλια Opera ειχα και ειναι αληθεια οτι τα πιο χρησιμα extensions (addon λεγονται τωρα) του Firefox που χρησιμοποιω απο την αρχη ειναι βασισμενα εξ' ολοκληρου σε features του Οπερα. Για να αναφερω τα βασικοτερα και πιο χρησιμα, paste & go, open in a new tab, duplicate tab, save session κτλ.
Ολα αυτα τα εχει ενσωματωμενα το Οπερα ενω στο Firefox πρεπει να βαλεις addons.

Να τον ακούτε τον παλιό. :grandpa:

Ο Opera είναι καλός (ίσως και πιο γρήγορος από τους προαναφερθέντες) αλλά ο Firefox έχει μια τεράστια κοινότητα χρηστών που παρουσιάζουν κάθε λίγο και λιγάκι πολύ χρήσιμα extensions/plugins.

Τελικά είχατε δίκιο είναι μάλλον πρόβλημα του ΙΕ, δοκίμασα Firefox, ακόμα και με dial-up φορτώνει απόλυτα γρήγορα.

Τελικα το firefox εφταιγε?

Σε μενα εχει καποιες ωρες της ημερας , εδω και μια εβδομαδα, που αργει πααααααααααααρα πολυ.

Τι γινεται ?

και εμένα ρε Χρήστο το ίδιο..

Αλλά δεν γουστάρω να φύγω απ τον IE.Τον έχω συνηθίσει,έχω τα "αγαπημένα" μου και λοιπά.
Ελπίζω να βρεθεί μια λύση και όχι να αλλάζουμε Browser.(ουπς σε εσένα έκατσε πάλι..:worshippy: )

Δημητρη, δεν τιθετε τετοιο θεμα κατεμε.

Κι εγω με firefox ειμαι , και κανει τα ιδια.

Τα υπολοιπα sites δουλευουν κανονικοτατα, οποτε ουτε θεμα με τη γραμμη μου εχω.

Υπαρχουν ωρες που το κανει αυτο, και δυστυχως ειναι πολλες.