ati HD HDMI audio drivers 3850

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,475
Ελευσίνα
Εχω μια 3850 με εξοδο HD ηχου μεσω hdmi (με τον ειδικο ανταπτορα dvi -->hdmi)

ΟΔΗΓΟΥΣ VISTA 64bit που θα βρω βρε παιδιά;,
Tο site της απΑΤΙ δε γραφει τίποτα αλλα ουτε και η Gigabyte κατασκευαστρια της κάρτας γραφικων. To cd εχει οδηγους ΧP southbridge αλλα δε βγαζω ακρη να βρω καινουριους.:rifle:

Μήπως δε ψάχνω εγω καλα? εχει καποια "ειδική" ονομασία?

thnx

Εχω μια 3850 με εξοδο HD ηχου μεσω hdmi (με τον ειδικο ανταπτορα dvi -->hdmi)

ΟΔΗΓΟΥΣ VISTA 64bit που θα βρω βρε παιδιά;,
Tο site της απΑΤΙ δε γραφει τίποτα αλλα ουτε και η Gigabyte κατασκευαστρια της κάρτας γραφικων. To cd εχει οδηγους ΧP southbridge αλλα δε βγαζω ακρη να βρω καινουριους.:rifle:

Μήπως δε ψάχνω εγω καλα? εχει καποια "ειδική" ονομασία?

thnx

λογικα θα πρεπει να την εχουν αναγνωρισει τα βιστα απο μονα τους.
στα 32μπιτα που ειχα δοκιμασει την ειδαν αμεσως....

στην διαχειρηση συσκευων την βλεπει σαν αγνωστη συσκευή και περιμένει οδηγους....

Δε καταλαβαινω ομως ΓΙΑΤΙ δεν υπάρχουν οδηγοι στο site της απΑΤΙ

λογικά περιέχονται στους 8.2 δεν υπάρχουν αυτόνομοι αν δεν κάνω λάθος

Εχω κατεβάσει τα πάντα απο απATI αλλα δεν υπάρχουν σε κανενα driver ενσωματωμενοι.
Στο CD της καρτας ηταν ξεχωριστοι, αλλα δυστηχως για XP

Την διαδικασία μέσα από την διαχείριση συσκευών την ακολούθησες;
Οταν εγκαθίστανται drivers , δημιουργεί και ένα φάκελο ATI ,

οπότε θα πας διαχείριση συσκευών , δεξί κλικ στην άγνωστη , ενημέρωση ... βρίσκεις το φάκελο ΑΤΙ , και δοκίμασε ...

Συγνώμη που δεν είδα το θρεντ πιο πριν. Λοιπόν, η ιστορία με την ΑΤΙ είναι απλή: Η κάρτα ήχου μέσα στην κάρτα γραφικών της ΑΤΙ είναι από την Realtek. Οπότε, απλά πρέπει να βάλεις τους οδηγούς "ATI HDMI Audio Device", από την διεύθυνση http://www.realtek.com.tw/downloads...=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false που έγραψε και ο Z-130...

Συγνώμη που δεν είδα το θρεντ πιο πριν. Λοιπόν, η ιστορία με την ΑΤΙ είναι απλή: Η κάρτα ήχου μέσα στην κάρτα γραφικών της ΑΤΙ είναι από την Realtek. Οπότε, απλά πρέπει να βάλεις τους οδηγούς "ATI HDMI Audio Device", από την διεύθυνση http://www.realtek.com.tw/downloads...=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false που έγραψε και ο Z-130...

Αυτο ειναι η λυση σ' αυτο το προβλημα;;;;